- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- dimmu borgir
mi hi![]()
iskam da razbera 4yvali li ste grypata?
haresvali vi?
ko mislite za neq?
daite info?
ako nqkoi ne e 4yval za grypata a iska da nay4i ne6ty za neq ili da 4ete temata ili da vleze na adresswww.dimmu-borgir.com
![]()
az slu6am metal,no mrazq blacka,za6toto mi zvu4i vse edno iznasilvat kotka ili azis draifa i ne ponasqm tva gadno pi6tene na geiove.![]()
Пфуу...какво да кажа...дразнят ме гримираните мъже...иначе стават.
Момиче ти не си наред.Ти си чалгарка.Кфо дириш Диму бе?Хаха позьорче,много ме кефите такива ХАХАА!!!Първоначално написано от evanescence_fen4e
Иначе те къртят.
хаах така е аахахахах е те това ме разбиПървоначално написано от midian
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
някой беше пуснал тема за позьорите-ти си пример
това се нарича метаморфозачалга
метъл(лп и евънесънс)
риана
диму(това виждам във форума)
коя е любимата ти песен(диму по радио фаворит ли ги пускат)
[b]Dimmu Borgir е норвежка блек метъл група. Оригинално името на групата идва от исландски език и може да бъде преведено като “Мрачният замък”.
Основателите на Dimmu Borgir са Шаграт (Shagrath), Силеноз (Silenoz) и Тьодалв (Tjodalv). Началото на групата е поставено през 1993 г., когато тримата се събират под общата идея за продължаване музикалните традиции на хеви и блек метъла от 80-те години на 20 в. Скоро след създаването си, към тях се присъединява клавириста Стиан Аарстад (Stian Aarstad), а в началото на следващата (1994) година и басиста Бринярд Тристан (Brynjard Tristan), окончатално оформящи ранното звучене на групата.
Дебютният албум на Dimmu Borgir, „За всички времена“ — For All Tid, излиза в края на 1994 г. В него групата експериментира с промяна на традиционните роли на музикантите. Във вторият албум на групата, „Буреносен порив“ — Stormbl
Оле ОБОЖАВАМ ГИ![]()
Хах страшни сЪ,любимата ми група![]()
http://mysecondhome.forumup.com/
tell me who do you think you see
your standing in your corner
looking out, on me
you think im so predictable...
mislq 4e vseki ima pravoto da sly6a kakvato myzika iskaПървоначално написано от the_o.c_girl
![]()
i ne mojah da razbera ko vi pre4i da sly6am i Dimmu Borgir i 4alga tova si e moi vkys i nqmam namerenie da se vanimavam s the_oc_girl i midian v tazi ili v koqto i da bilo tema![]()
![]()
![]()
Ти се ОЛЯ!То не беше ЛППървоначално написано от evanescence_fen4e
Кели Кларксън
чалга
Ебънесънс
Уитин Темптейшън
чалга
![]()
![]()
Диму...Мила,позьорче си,приеми го,връщай се към чалгата и си купи по-хубави джапанки.
Не ги харесвам. Тия са ужаси както повето блек/дет метъли. Иначе не мисля, че евънесънс фенче е позьорка. Далеч по-позьорско е да не слушаш чалга, защото слушаш метъл. И в крайна сметка всеки има право да слуша каквото му харесва. Аз пък се кефя на Артерия - айде сега ме обявете за чалгарче.
Обаче тази тема вече найстина ме уби. Не съм чувал за друг човек, който харесва Диму Боргир и се надява да отиде на турнето на Планета ТВ.
11 tochka deaktiven profil.
Не ме радват!
Случва се на около половин година веднъж да си пусна In Death Embrace примерно, The Mourning Palace или някоя друга песновка.
Не съм казвал,че съм фен4е на групата.Въпросът ми беше ясен исках прото да рaзбера дали ви харесва групата или не.Това не означава,4е съм и фен4е.А що се отнася до midian аз вече ти казах,че с теб и с the_o.c_girl няма да се занимаван нито в тази нито в която е и да е темаПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Да ги си го начукате всички вие тъпи хевита.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
А за Dimmu Borgir Какво да кажа тъпа комерсиализация на блека ,което не пречи те да са ми първата група...
![]()
Всичко подлежи на промяна но не и смъртта
mislq che tva da vreshtish i da si deresh glasa i da se pravish na oshte po-grozen ne te pravi muzikant
Yupeeee !
М кефят ме някак сиНе съм им върла фенка,даже да си кажа честно би ме било страх да ида на техен концерт
Обаче си ме кефят !
http://www.metal-world.info/dimmubio.htm
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
Е, Rider-чо (хихи, колко обичам да ти викам така), сега нали не искаш да ми кажеш, че ги взимаш за нек'ъв 'тру' блек метъл?!
Да не говорим, че с последните си творби се комерсиализираха до немай си къде и са така по-меко да се изразя - мааалко далеч от блек метъла и лекинко им се позагуби типичното и характерно блек звучене....уф, к'во да говоря, аз не разбирам ама все пак е така...признай, признай!!!
А от друга страна нали се сещаш, че блека си е БЛЕК, баси, та т'ва мелодичен блек метъл има защо да звучи странно, но не е неоправдано при тях!
![]()
Ух, пияна съм, не знам дали ми схвана мисълта, пък и ти си доооста пристрастен, така че, и като изтезнея, и ти пльосна факти ще ги отречеш, тааа нема смисъл да се обеснявам повече!
Аре със здраве и наздраве!
Spiritual Black Dimentions определено ми харесва най-много от албумите им...но мисля че ги надживях
Харесват ми, но последния им албум е голяма боза: кефи ме само Vredesbyrd. Иначе от всички предишни албуми има яки парцали. Stormblast ми е любимия.
Е, аз пък да не би да хуля Бургията!Само изказвам мнение, не се пали, знаеш, че те обичам...мекек!
![]()
![]()
А айде не!?Първоначално написано от TheNightRider
Верно, че Ст. Енгър е гаден албум, безобразни барабани, безобразни вокали, вярно, че не е най-доброто от Металика, ама Корн?! Фък дъ Уот!? Корн са лайна. Факт. Тъпи сравнения да не чувам повече.
Пъ.Пъ.
Алекс, добре дошла в СВП хейт крю. Предполагам знаеш, че то в момента е в душевен мензис, но кфо значение има...?! Стискай му палец да се оправи и хев ъ найс хейтване!
Saatana vittu perkele hate crew!