- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Възможно ли е да се влюбиш по IRC?
МнЕм нЕвЪзМожНо ...![]()
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
0о0о0о0 незнаеш дали е лубоф еми тогава кфо ще е ...приятелствоо ... страноо и аз имам такива чувства към едно такова момче ... моя съвет към тебе е да не заповядваш на чувствата ти като си сигорен че си я обикнал и го кажи а не като още незнаеш дали я обичаш![]()
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
е що да не може бей ...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
![]()
мнем не сме и няма да бъдем просто се имаме като мн добри авери ....Първоначално написано от Angel_Girl
аз го ловкам като мн добър авер и това си е не може да бъде нищу повече и тои си го знае ...
Защото то това не е любов. Това, че се разбираш с някой човек в интернет и си допадате не е никакъв признак на любов. По-скоро го наречете приятел, към който сте много привързани, НО е НЕВЪЗМОЖНО да се влюбиш в нереален образ, в образ създадена във вашето въображние. И не само, че е невъзможно - тъпо е и детско. Как ще се ВЛЮБИШ в човек без да си го видял на какво прилича, без да имате реален контакт...Абе, мани, беги...
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
мдам незнайно защо и аз останах с това мнение....![]()
![]()
Дам,възможно е..Аз се излъгах така... не ви го препоръчвам,не е здравословно
Иначе от irc ми тръгнаха няколко много истински приятелства с готини мацки
![]()
Believe in God`s power
to 4e e vyzmojno vyzmojnu e ....no ne e prepory4itelnuuuПървоначално написано от TPEHEP4ETO
![]()
Дам.. не ено пък си има и предимства...от друга гледна точка,ако човека отсреща е искрен към теб през цялото време ще му е в пъти по-лесно да разкрие себе си в чата отколкото на живо.. просто така е устроена човешката психика.. ако имаш пред теб човек се притесняваш,докато в чата си освободен от напрежение и си способен да покажеш своето мислене в пълна светлина
...друг е въпроса ако се представиш за това което не си,но да речем че покажеш истинския себе си... човека срещу теб-също,виждате се .. допадате си и се взимате.Някой ще каже.. тоя става за писател фантаст,да но не са един и два примерите за подобни случки...
Believe in God`s power
emi napylnu si prav qvnu morskiqt vylk se e privyrzal zdravata kym nqkogo ...![]()
Невъзможно е. Може например да си допаднеш с някой и после да излезете и вече оттам да стане нещо. Но този с който чатиш, може да ти се представя за съвсем друга личност, ти да си изградиш някакъв негов образ, който няма нищо общо с реалния. Само мога да ви посъветвам да не приемате тоя чат толкова насериозно.![]()
shtom az se vlubih mislq che e vazmojno
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
А бе хора.... Вие въобще знаете ли какво чувство е любовта.....
За мен е невъзможно!МОже да ти допадне даден човек в чата и след време да продължите общуването си на живо и тогава да се получи евентуално нещо,но така да се влюбиш само от една снимка и от думичките дето пише другия...не ми се вярва.Освен това доста често се случва човека с който общуваш,да се държи по един начин във ирк и по съвсем различен във реалния свят.Просто си е друго да виждаш човека с който разговаряш,да наблюдаваш поведението му,да го докосваш...
Влюбването е доста силно чувство,а като гледам все повече хора го бъркат със привличането,симпатиите и харесването
Темата се повтаря и стана малко банална вече:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...&highlight=irc
И според мен не е възможно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Според мен може.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
znachi donqkude i realno poglednato tochno liubov e mnogo silna duma za tova koeto chuvstvat horata po irc....no az vse pak si mislq che si zavisi ot choveka i ottova kolko e suzrql..zashtoto nai-lesno da e se vliubish v nqkoi ot chata...vseki den si govorite i izvednuj hop ima trupka..ne znam chak vliubvane ne bih kazala...no ne moga i da si obqsnq hilqdite sulzi kogato nqkoi ot irc te zareje ili se skrate s nego..
Тая тема е дискутирана милиони пъти и не само в този форум и никога няма да се разберем дали е възможно или не,просто защото всеки има различно мнение.Мойто е,че това е абсолютно възможно и реално,защото има хора на които им е много по-лесно да общуват по чатове,отколкото на живо и да изразяват чувствата си,освен това когато вече сте се опознали достатъчно можете да се срещнете и да стане нещо повече от вашата връзка.
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!!!!Гледайте оптимистично на нещата и забележете казва ви го песимисти не знам защо толкова сте се оттегчили и ядосали на тия чатове.
![]()
невъзможно е! и е супер тъпо...как ще се влюбиш в човек който даже не си виждала???![]()