- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една мисъл на Виктор Юго
Днеска като се рожих из форума видях в един подпис мисъл на Виктор Юго, но не я запомних и не можах да я намеря пак. Някой ще ми я каже ли? Почваше с нещо като "какво е любовта?!".....
hm...mi da 6te ti q kajais1lta koqto t1rsi6 ne e li ot potpos4eto mi a:PPpppppppi na men mnooooogo mi haresva
![]()
"Какво е любовта!?
Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
Виктор Юго
Бахти якатаа мисъл и си е верна.Не е важно кво е отвън, важно е как се чустваш и къфф си от вътре![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Eleonora ... taka e baby... jalko ,4e ne vinagi horata ocenqvat tova ....Първоначално написано от Eleonora
![]()
![]()
![]()
наистина страхотна мисъл =D>
asdfasd
Много благодаря, patty_ncet0, че се отзова. Мисълта наистина е хубава, затова така я търся![]()
Какво е любовта!?
"Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
много красива мисъл със доста скрит смисъл в нея..!браво на Виктор Юго хах![]()
f@nt@zi@
nqma problem gospojice:PPPppp
tazi mis1l q vidqh v edna kniga za liubovta. v knigata ima o6te mnogo hubavi misli i vi savetvam da q pro4etete struva si![]()
"Какво е любовта!?
Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
Виктор Юго
А може ли да кажеш заглавието на книгата?
ami mai be6e "kniga za liubovta" no ne s1m sigorana ina4e na cvqt be6e rozova s edno moi4ense(animaciq) otpred i e malka i kvadratna nqma na4in da q s1rka6![]()
Мерси! Ще я потърся.