.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

vupros kum mom4etata?

otdavna me mu4i edin vupros i tova e nai-podhodqshtoto mqsto da go zadam: Mom4eta mojete li da mi otgovorite v kruvta vi li e da naranqvate momi4etata? I zashto go pravite ? i molq bez nikoi da se obijda!

говоря от свое име. мнението си е лично мое. никога през живота си не съм искал да наранявам жена. напротив! винаги съм се стремял да се държа добре, да ви уважавам и всичко останало.

тези които "им е в кръвта" да нараняват са или много комплексирани личности, или са преживели тежко раздяла или отблъскване или просто са гадни хора, което в никакъв случай не ги оправдава.

странното е че аз често си задвам същия въпрос за вас - момичетата. предполагам защото съм бил нараняван не само от едно момиче.

Муки ъил невър хърт а момиче!Муки уил кик самбоди'с бой ес иф хи хърт а момиче!Муки рулз!
    Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
    Ес куул ес кукумбър!

Повече от фен
    Муки из ступид

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    Муки из ступид
    ahahhahahaha a taka ! VERY VERY STuPID

po temata,mujete koito sa kompleksirani samo naranqvat momi4eta! A Vseki maistori si namira maistora!

Не ни е в кръвта. Всичко опира до конкретната личност

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

6tom e taka moje bi az vinagi popadam na kompleksirani li4nosti

Guest
    sujalqvam,taka e . da se starae6 da narani6 4ove koito ni6to ne ti e napravil -tva si e 4isto izbivane na kompleksi,aide az sum ne6tasten,dai i TAQ da e ! pfu..

Фен
    Град
    У Нас!

Re: vupros kum mom4etata?

Цитирай Първоначално написано от JuLiTo0o0o
    otdavna me mu4i edin vupros i tova e nai-podhodqshtoto mqsto da go zadam: Mom4eta mojete li da mi otgovorite v kruvta vi li e da naranqvate momi4etata? I zashto go pravite ? i molq bez nikoi da se obijda!
    А на вас в кръвта ли ви е да бъдете от малки толкова долнопробни интригантки и да предизвиквате момчетата да ви нараняват.Това което даваш е арвно на това,което получаваш!

Re: vupros kum mom4etata?

Цитирай Първоначално написано от doky
    А на вас в кръвта ли ви е да бъдете от малки толкова долнопробни интригантки и да предизвиквате момчетата да ви нараняват.Това което даваш е арвно на това,което получаваш!
    blagodarq 4e si supri4asten kum moqt problem! nikogo ne sum predizvikala da me narani i ne sum dolnoprobna intrigantka i vupreki vsi4ko pak me naranqvat!

Guest
    ne moga da se na4udq na teq momi4e6ki gluposti - spored men momi4etata sa tezi koito naranqvat mom4etata. men li4no sa me narqnavali pove4e momi4eta otkolko az da sym naranqval momi4eta.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    v tozi jivot vs si namira maistora!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Цитирай Първоначално написано от summer_04
    edin 4ovek da me razbira mersi

Цитирай Първоначално написано от summer_04
    edin 4ovek da me razbira mersi
    ve4e dvama
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    Муки из ступид
    ahahhahahaha a taka ! VERY VERY STuPID

po temata,mujete koito sa kompleksirani samo naranqvat momi4eta! A Vseki maistori si namira maistora!
    ee kvo se zqjdate s mom4eto ...

Муки_съкс
    Guest
    Всички деца трябва да взимат наркотици.

MuMeTy
    Guest
    JuLiTo0o0o prosto ne si popadnala na podhodq6tiq za teb 4ovek.I az si zadavah predi sy6tiq vypros kato tebe.No sega namerih 4oveka za men.Spokoino rano ili kysno i ti 6te go nameri6 USPEH!

oh dano da si prava MuMeTy mersi

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    az si imam principi i edinq e da ne pri4inqvam na drugite tova koeto ne iskam da mi se slu4i na men .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен
    Град
    Варна
    За да им върви в спорта!
    Както на мен ми върви в спорта!!

Фен
    Град
    Около София :))
    Веднага давам отговор.Защото почти всички момчета сме свине и гледаме как да вкараме някое момиче в леглото ако това се окаже трудно и се появи някоя тичаме при нея и зарязваме другия.Никой да не се обижда ама сме си такива.Макар че от готина и 8 месеца в моят живот има момиче което никога няма да загубя ако зависи от мен и никога няма да предам както нея така и чувствата и и любовта и защото аз видях какво е един човек да бъде всичко з амен.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Cool_Boy
    Веднага давам отговор.Защото почти всички момчета сме свине и гледаме как да вкараме някое момиче в леглото ако това се окаже трудно и се появи някоя тичаме при нея и зарязваме другия.Никой да не се обижда ама сме си такива.Макар че от готина и 8 месеца в моят живот има момиче което никога няма да загубя ако зависи от мен и никога няма да предам както нея така и чувствата и и любовта и защото аз видях какво е един човек да бъде всичко з амен.
    Сладур

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Муки_съкс
    Абе ти нормален ли си бе?Що ти не взимаш наркотици?

Фен
    Град
    Около София :))
    Тоя пич много е гледал Боби Турбото ми се струва :PP

абе то това им е в кръвта на момчетата ...да нараняват

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си