- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vupros kum mom4etata?
говоря от свое име. мнението си е лично мое. никога през живота си не съм искал да наранявам жена. напротив! винаги съм се стремял да се държа добре, да ви уважавам и всичко останало.
тези които "им е в кръвта" да нараняват са или много комплексирани личности, или са преживели тежко раздяла или отблъскване или просто са гадни хора, което в никакъв случай не ги оправдава.
странното е че аз често си задвам същия въпрос за вас - момичетата. предполагам защото съм бил нараняван не само от едно момиче.
Муки ъил невър хърт а момиче!Муки уил кик самбоди'с бой ес иф хи хърт а момиче!Муки рулз!
Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
Ес куул ес кукумбър!
Муки из ступид![]()
ahahhahahaha a taka ! VERY VERY STuPIDПървоначално написано от `Silvester`
po temata,mujete koito sa kompleksirani samo naranqvat momi4eta! A Vseki maistori si namira maistora!
Не ни е в кръвта. Всичко опира до конкретната личност
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
sujalqvam,taka e . da se starae6 da narani6 4ove koito ni6to ne ti e napravil -tva si e 4isto izbivane na kompleksi,aide az sum ne6tasten,dai i TAQ da e ! pfu..
А на вас в кръвта ли ви е да бъдете от малки толкова долнопробни интригантки и да предизвиквате момчетата да ви нараняват.Това което даваш е арвно на това,което получаваш!Първоначално написано от JuLiTo0o0o
ne moga da se na4udq na teq momi4e6ki gluposti - spored men momi4etata sa tezi koito naranqvat mom4etata. men li4no sa me narqnavali pove4e momi4eta otkolko az da sym naranqval momi4eta.
v tozi jivot vs si namira maistora!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
ve4e dvamaПървоначално написано от JuLiTo0o0o
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ee kvo se zqjdate s mom4eto ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Всички деца трябва да взимат наркотици.![]()
JuLiTo0o0o prosto ne si popadnala na podhodq6tiq za teb 4ovek.I az si zadavah predi sy6tiq vypros kato tebe.No sega namerih 4oveka za men.Spokoino rano ili kysno i ti 6te go nameri6 USPEH!![]()
az si imam principi i edinq e da ne pri4inqvam na drugite tova koeto ne iskam da mi se slu4i na men .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
За да им върви в спорта!Всички деца трябва да взимат наркотици.![]()
Както на мен ми върви в спорта!!
Веднага давам отговор.Защото почти всички момчета сме свине и гледаме как да вкараме някое момиче в леглото ако това се окаже трудно и се появи някоя тичаме при нея и зарязваме другия.Никой да не се обижда ама сме си такива.Макар че от готина и 8 месеца в моят живот има момиче което никога няма да загубя ако зависи от мен и никога няма да предам както нея така и чувствата и и любовта и защото аз видях какво е един човек да бъде всичко з амен.
Тоя пич много е гледал Боби Турбото ми се струва :PP
абе то това им е в кръвта на момчетата ...да нараняват![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ