.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

pFF.. Izmuchvam se veche :)~

Na moreto chuh edna pesen , v koito pripev se pee samo Helllooooooooooo.. ama niakvo takova mn tejko.. house li , techno li ... Pomognete! [-o<

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ще се опитам да помогна по някакаф звезден начин но много трудно ще може да се намери такава песен ..кажи поне дали само тва се пее в песента на каф език е или нещо такова ..кажи всичко което знаеш за вапросната песен

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Ami nishto drugo ne se seshtam osven tova Inache pesenta e na angliiski i si ima dumichki ne e samo melodia

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да е успех маина някои ако я намери ..... но нищо не губи човек да опита ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Deep Dish - Say hello
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не е тя маи ..

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    не е тя маи ..
    Това може да го твърди само гостът, пуснал темата. Ти също не знаеш какво точно търси, така че..........

Ето и линк за Deep Dish: Deep Dish - Say hello

Ако не е тя, дай още накакво инфо за тази, която си чула.
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Guest
    Ne e tia , no prosto ne moga da se setia nishto poveche.. iavno e goliam hit po moreto

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    аа чула си я 1 пат и вече хит .... незнам .... мойе да е др алба- хелло африка .. ама низнам ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си