.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Moderated:Сдухах се, не се запознах с него, дали има кофти..

zna4i ima edno mom4e ot kvartala koeto mn me kefi ama ne se poznavame li4no oba4e sme si pisali super mn i se znaeme edin den bqh da si razhojdam ku4eto i go vidqh i negoviq priqtel me vikna da se zapznaem li4no no az se sduhah i ne otidohvaprosa mi e sled tova koeto naravih dali 6te iska da se zapznaem pak spored vas i dali si e izgradil kofti mnenie za mene

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.

Голям фен Аватара на thirteen
    Е чак лошо мнение не ми се вярва,но бъди по уверена следващия път. Иди ти да се запознаете!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    trqbvalo e da se zapoznae6 s nego nali mnogo te kefi ??? kaf e problema ?
    po4ti siguren sam 4e toi hora ne qde. sas sigurnost ne se o4aroval ot postapkata ti no pak ti moje6 da opita6 pak .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    da,zabravi za sduhvaneto,zapoznaite se i da vqrno ti otidi pri tqh ne vqrvam da hapqt!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

:)

Ми да бе мацка... ти иди .. а и аз не вярвам че си е изградил лошо мнение за тебе... ами другия път като го видиш иди ти при него да си се запознаете и така..
    ..о0биЧам тЕе..какТо В пЪрвИя деН..нА цЕлиЯ свЯт щЕ раЗКаЖа..о0биЧам тЕе..ЗакЛеВам се...о0биЧам тЕе...щЕ тИ д0каЖа..

:P

DA AMA NE E MN LESNO STRAH ME E ZA6TOTO AZ TREPERQ MN I 100% 6TE SE RAZSTREPERQ PAK I 6TE UMRA I NQMA DA ZNAM KVO DA KAJA OHH NZ I AZ KVO DA PRAVQ STRAH ME E DA NE SE IZLOJA POVE4E
    Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.

Цитирай Първоначално написано от Obitax
    po4ti siguren sam 4e toi hora ne qde..
    никога не се знае кой е новия Ханибал Лектър...

а иначе по темата:
    ти ако те е срам да се запознаете нз по нататък ако се харесате къв зор ще е... мн си спекана отпусни се малко

a

xaxax mi nz vsi4ko 6te stane s vremeto si 6te sabera kuraj ji 6te opitam no mi stiskaite palci

zavisi kakvo si napravila to4no...

abe nadali si e izgradil lo6o mnenie
    ama nadali pak i mu se e ponravilo....
    tei4e sledva6tiq pat dori i da treper6 idi daje i da te pita za6to vse 6te nameri6 nqkakfo obqsnneie spoxi : )) stiskam palci! \/

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Мега фен
    Може да се е усетил, че си се притеснила. Обаче следващият път може да не те повика, а да чака ти да се запознаеш с него.

Град
    nqkude po ulicite:)
    Не мисля.Определено трябва да се запознаеш следващия път с него!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Moderated:Сдухах се, не се запознах с него, дали има коф

[quote="mar4et0o"]zna4i ima edno mom4e ot kvartala koeto mn me kefi ama ne se poznavame li4no oba4e sme si pisali super mn i se znaeme edin den bqh da si razhojdam ku4eto i go vidqh i negoviq priqtel me vikna da se zapznaem li4no no az se sduhah i ne otidohvaprosa mi e sled tova koeto naravih dali 6te iska da se zapznaem pak spored vas i dali si e izgradil kofti mnenie za mene

Emi ako az sam na mqstoto na toq pi4 6te si kaja ... taq sq na kva se prai ,4e ne doide da se zapoznaem... ama nqma i da imam protiv pak da se zapoznaem

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не мисля, че си е изградил лошо мнение за теб, но едва ли ще дойде да се запознае с теб. Сега ти трябва да отидеш при него
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Re: Moderated:Сдухах се, не се запознах с него, дали има коф

[quote="Deja-Vu"]
    Цитирай Първоначално написано от mar4et0o
    zna4i ima edno mom4e ot kvartala koeto mn me kefi ama ne se poznavame li4no oba4e sme si pisali super mn i se znaeme edin den bqh da si razhojdam ku4eto i go vidqh i negoviq priqtel me vikna da se zapznaem li4no no az se sduhah i ne otidohvaprosa mi e sled tova koeto naravih dali 6te iska da se zapznaem pak spored vas i dali si e izgradil kofti mnenie za mene

Emi ako az sam na mqstoto na toq pi4 6te si kaja ... taq sq na kva se prai ,4e ne doide da se zapoznaem... ama nqma i da imam protiv pak da se zapoznaem
    malko mi ulekna

Супер фен
    ХаХа ама ти на 10 ли си

Мега фен Аватара на iiirish
    ще кажа само, че ако продължаваш в същия дух не виждам накъде ще те отведе той. за всичко трябва смелост и ако ти не я притежаваш нямаш шанс в живота. късмет следващия път и бъди по-настъпателна занапред

a

e 6te vidim s vremeto ve4e se zapoznahme ama ne sam go vijdala ot 2-3 sedmici

Мега фен Аватара на koalka
    Ами защо да не се запознаете?Не се срамувай,той няма да те изяде.А пък кой знае...нещо може да стане.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Не е чак толкова зле,просто си се сдухала и...Другия път отиди и се запознай с него и всичко ще е ОК

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Е чак лошо мнение не ми се вярва,но бъди по уверена следващия път. Иди ти да се запознаете!
    Mhm taka e

Супер фен
    Не губи време,в първия удобен момент отиди и се запознай с него.Ако те пита защо миналия път не си отишла,кажи му истината че малко си се притеснила!!!Друг път не прави такива грешки!!!

:P

oppppppppaaaaaaaaa
    Guest

a

sledva6tiq pat 6te stane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си