.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Hybrid View

КОгато големите батковци се окажат малки страхливци

Predi vreme priznah na edin moi priqtel,4e go haresvam .Izpratih mu sms ,koeto be6e gre6ka ,no bqh piqna i nqma6e koi da me spre.Ot blizo mesec 4akam da rzbera kakvo e negovoto mnenie po tozi vapros,no toi taka i ne napisa ni6to.Palna nezainteresovanost.Sled 2 sedmici toi be6e napisal sms na moq blizka priqtela za da q popita na koi e tozi nomer(moq).Tq mu kaza i go popita dali 6te mi otgovori.Toi re4eA,spoko!Eto 4e predi nqkolo dni toi se varna za malko i savsem slu4aino se vidqhme na tsentara na grada.tova koeto tana me razbi-Toi IZBQGA OT MEN kato malko detence!!!Nqkolo metra ni delqha ,a toi zaobikoli samo za da ne se sre6nem o4i v o4i.Be6e adski sme6no i o6te pove4e se obarkah,za6toto kakvoto i ad izpitva kam men-az zaslujavam edin otkroven razgovor.POne za6toto sme tolkova dobri priqteli.Da bqga taka.....ne moha da si ho obesnq?Kajete mi kakvo da mislq sega!Nima kogato nqkoi e vluben v teb zna4i e nai-golemiq ti vrag????Taka li postapvat 18 god ve4e!
    If it is crime to loving you then Im guilty !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

hm

tova 4e ne ti e otgovoril e kofti.moje da ne e siguren v chustvata si.moje i da ima takiva moje i da nqma.a ti tova iskash da razberesh.zatova nai dobre govorete na 4 ochi zashtoto 4rez sms nqma da stane.aide kasmet

Голям фен
    Град
    Бургас
    Хахахаха...извинявам се предварително, но това ме разсмя .Може да го е срам момчето...незнам...блахахаха ха...Кви 4 очи, кви 5 лева ...та него го е шубе...ахахах...Хмм
    Стига толкова...сега сериозно...гледай да си нямаш работа много с подобни личности, това говори, че би се омел веднага, ако забележи, че нещо го застрашава...на подобни хора не може да се разчита...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Ama verno si e za smqh oba4e na men ne mi e sme6no mn.Nerviram se 4e mu kazah ,a dori ne znam toi kakvo misli ako misli izob6to de........
    Ima o6te ne6to:toi predi si e mislil 4e go mrazq i go mislq za glupak......ama tva ne e taka.
    Vtoro:Kogato se vidqhme az bqh s edno mom4e,no s nego samo vra6tahme butilkite ot kafeto....
    Ne e lesno kato e trudno
    If it is crime to loving you then Im guilty !

Guest
    Тоз е някъв счупен.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    6te se skasam ot smexxxxxxxxxxxxxx ebati tupana
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на iiirish

Re: КОгато големите батковци се окажат малки страхливци

Taka li postapvat 18 god ve4e!

мила, не е до годините! и на 30 да си, като имаш лапешки ъкъл пак така ще постъпиш!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от eleto_ludo_dete
    Ne e lesno kato e trudno
    Аз казвам, че не е лесно да си тъп...баси и човека...представи си как ще се крие ако сте заедно и искаш да говориш за нещо сериозно с него...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

xax smeh... toq e ebasi skapaniq 4ovek da bqga...... am pone da si kaje istinata bez zaobikolko,ama NE toi dr e re6il-na takiva ne raz4itai i pak smeh
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами мен това не ме учудва щото и аз познавам такива момчета.той е страхливец и то голям.права си че квото и да изпитва ти заслужаваш поне едно разумно обяснение.като се има предвит че квото и да има да ти каже ако го е срам да ти го каже в очите може поне един смс да ти прати.мен ако питаш заеби го не си заслужава.представи си ако стане нещо между вас и ако имате некви проблеми той кво и от тях ли ши бяга тай?мани го тоя и си продължи напред и не се обръщай назад.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    postupil e po nai-glupaviq nachin...kato ne mojete da se vidite i vse bqga moq suvet e da mu pratish suvet sus sudurjanie "ei sled vsichko koeto sum pravila za teb..est kato ne prenebregnem i tova koeto ti si pravil za men..zaslujavam pone edin razgovor..dai mi pet minuti molq te...sreshta edi kude si...ako durjish pone malko dori na priqtelstvoto ni ela.."
    probvvai taka..ama zaduljitelno ako ne drugo ti dulji pone tova..pet minuti

Супер фен
    Я дай снимка, може с право да те е избягвал...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Тва кат оня виц:
    - Полицай един ме преследва - май е маниак.
    - Или сляп
    2т. системно

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    postupil e po nai-glupaviq nachin...kato ne mojete da se vidite i vse bqga moq suvet e da mu pratish suvet sus sudurjanie "ei sled vsichko koeto sum pravila za teb..est kato ne prenebregnem i tova koeto ti si pravil za men..zaslujavam pone edin razgovor..dai mi pet minuti molq te...sreshta edi kude si...ako durjish pone malko dori na priqtelstvoto ni ela.."
    probvvai taka..ama zaduljitelno ako ne drugo ti dulji pone tova..pet minuti
    Абе ти чуваш ли си бре???"Дай ми 5 минути МОЛЯ ТЕ"...тва кво пък е???Никакво молене в този случай...Той си е виновен, а не момичето.Разбирам момичето да се моли и извинява, ако е виновна за нещо, но не е така.Когато това 18 годишно лапе научи, че няма нищо срамно в това да харесваш и да бъдеш харесван, може и да осъзнае какво пропуска...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Фен
    Град
    Около София :))
    Незнам но определоно не е постъпил кавалерски.Вкрайна сметка ако поне няма чувства или обратното има то би трябвало да поговори с тебе да ти обясни как стоят нещата и така нататак.Но според мен ако го харесваш много можеш да направиш едно нещо срещни се с него очи в очи кажи му своите чувства и ако пак се направи на луд не му обръщай внимание известно време мисля че сам ще те потърси.Но това е само мое мнение късмет

Фен
    Град
    sofia
    ne6tasnik kvo o4akva6 ot mom4e pove4eto gi hva6ta 6ybeto kogato nqkoe momi4e napravi parvata stapka...
    oba4e ne e tolkovaa tragi4no zabravi go i gledai da si nqma6 rabota s nego az sa6to sam na mnenie 4e na takiva hora ne moje da se raz4ita

Guest
    каквото и да е, поне ти дължи един разговор. за жалост има много такива хора, и мъже и жени. не се занимавай с него. как не го е било срам да те подмине. а ти се пише приятел. мерси от такива приятели

Guest

Re: КОгато големите батковци се окажат малки страхливци

Цитирай Първоначално написано от eleto_ludo_dete
    Predi vreme priznah na edin moi priqtel,4e go haresvam .Izpratih mu sms ,koeto be6e gre6ka ,no bqh piqna i nqma6e koi da me spre.Ot blizo mesec 4akam da rzbera kakvo e negovoto mnenie po tozi vapros,no toi taka i ne napisa ni6to.Palna nezainteresovanost.Sled 2 sedmici toi be6e napisal sms na moq blizka priqtela za da q popita na koi e tozi nomer(moq).Tq mu kaza i go popita dali 6te mi otgovori.Toi re4eA,spoko!Eto 4e predi nqkolo dni toi se varna za malko i savsem slu4aino se vidqhme na tsentara na grada.tova koeto tana me razbi-Toi IZBQGA OT MEN kato malko detence!!!Nqkolo metra ni delqha ,a toi zaobikoli samo za da ne se sre6nem o4i v o4i.Be6e adski sme6no i o6te pove4e se obarkah,za6toto kakvoto i ad izpitva kam men-az zaslujavam edin otkroven razgovor.POne za6toto sme tolkova dobri priqteli.Da bqga taka.....ne moha da si ho obesnq?Kajete mi kakvo da mislq sega!Nima kogato nqkoi e vluben v teb zna4i e nai-golemiq ti vrag????Taka li postapvat 18 god ve4e!
    Смешната в случая си ти, защото си му пратила SMS, а не си му споделила лично.
    SMA, Chat, GSM... все несериозна работа. Чак смешна...

Guest
    I toi ne e koi znae kakav pi4,no da bqga ot rusa i sineoka -qvno ne haresva takivaAz kato go vidqh kak zaobikoli tsqloto kafe napravo .....heheh.Awe nie se zapoznahme zimata i ot togava po4ti navsqkade hodehme kompaniite zaedno....v tozi den az re6ih da mu napi6a posleden sms :^awe za6to bqga6 taka ot men?ne se e slu4ilo koi znae kakvo za da ne doide6 pone za edno zdrasti.Iskam da si pogovorim s teb i da ti obesnq za onzi sms.Nadqvam se 4e nqma pak da 4akam 2 sedmici za da me otgovori6.....^Emi...toi pak zamina i nqmam nikakva vest ot nego ama da vidq az kak se zaobikalq tesen u4ili6ten koridor):

Фен
    Град
    Просто се опитвам да дам малко надежда на момичето нищо повече.Това че и давам савет и ти не си съгласна с мен значи че съм нещасник так али???Нито го познавам това момче нито познавам това момиче за да кажа конкретно Не го търси, ако има възможност да е с него защо да не се възползва?Не е постъпил много въжки със това което е направил но пък аз рядко се отказвам от това с което съм се захванал.Давам мнение не я съдя нито я задължавам да прави нещо избора е неин все пак.

Фен
    Град
    sofia
    az nqmah predvit teb tova koeto napisah se otnasq za toq deto e izbqgal toi e ne6tasnik mn se izvinqvam ako sam te zasegnala

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    I toi ne e koi znae kakav pi4,no da bqga ot rusa i sineoka -qvno ne haresva takivaAz kato go vidqh kak zaobikoli tsqloto kafe napravo .....heheh.Awe nie se zapoznahme zimata i ot togava po4ti navsqkade hodehme kompaniite zaedno....v tozi den az re6ih da mu napi6a posleden sms :^awe za6to bqga6 taka ot men?ne se e slu4ilo koi znae kakvo za da ne doide6 pone za edno zdrasti.Iskam da si pogovorim s teb i da ti obesnq za onzi sms.Nadqvam se 4e nqma pak da 4akam 2 sedmici za da me otgovori6.....^Emi...toi pak zamina i nqmam nikakva vest ot nego ama da vidq az kak se zaobikalq tesen u4ili6ten koridor):
    Освен че не даде снимка, което потвърждава теорията ми, май си и доста нахална. Я остаи човека на мира ве!

Фен
    Град
    Определено съм съгласен с теб че е страхливец и че поне ено обяснение дължи на момичето,споко аз не се засягам лесно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Cool_Boy
    Определено съм съгласен с теб че е страхливец и че поне ено обяснение дължи на момичето,споко аз не се засягам лесно
    Къв страхливец ве, той кво е виновен, че не е схванала НАМЕКА?! Какво по-добро обяснение да даде от това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си