- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата харесват ли ?
Имам един въпрос аз съм момиче и съм метълка демек нося ризи ,вратовръзки , кецове и т.н . Въпроса ми е момчетата харесват ли такива момичета ???
I`m exactly where I`m supposed to be..
и к'во ?! гоовориш като някоя начинаеща метълкаестесвено, ако искаш чалга бог ще трябва да свалиш кецовете, ама ако искаш някой сладак метъл мисля, че не виждам проблем
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Защото напоследък незнам момичетата ме отблъскват и казват , че съм като момче ... (ест вс са чалгa фенки ... и то луди)
Мне.Мъкар че съм рапър,метълистките ме кефят...кецовете особенно.Незнам,това си е лично мой вкус,и все пак - дай pic да видя как изглеждаш и да си кажа мнението по-обстойно![]()
много ясно,че харесват,...тъп въпрос...за всеки влак си има пътници
someone else...
TNX ... Ако толкова искаш кажи скайп ... :P bzk
Баба ми носи по-метълски дрехи от теб. -.- И кво, нали уж се правите, че се носите така, щот ви харесва и не ви пука, а ся питате постоянно дали другия пол харесва такива като вас. Добре, момчетата не харесват такива като теб, ся ще си изгориш гардероба ли? Смешни сте, отивате и към жалки.
на мен не ми изглеждаш много като мeтълка , но както и да е![]()
Извинявай много , но не питам заради това ! Първо дрехите не определят дали с ичалгар , метъл , рапар и т.н. Въпросът тук е личен ... Гаджето ми намекна , че се обличам като него и , че се държа грубо ... И мисля , че това може да е причина да ме остави а аз съм луда по него ....
abe qka pi4ka ot vsqkade :P 4udo golqmo kato si metalkaПървоначално написано от Cookie_
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Абе те все искат да знаят как мисли другият пол за тях....
Еми искаме пък .....
20лв. че мога да позная кви групи слушаш, кви момчета харесваш и какво мислиш за световния мир!
Стига се излагайте бе хора, достойнство нямате ли.. и с тея черепи.. добре, че не обичам насилието..
Vij sq, i ti neznae6 kakvo iska6 da ni pita6, p1rvo se interesyva6 ot tova dali mom4etata haresvame met1lki, po to4no na4in1t im na obli4ane, tam kecove, vravr1zki i t.n. Posle kazva6 4e ne drehite sa vajni a tova koeto se krie zad tqh, demeh haraktera. Az s1m mom4e (ako ne si razbrala) i da ti kaja tyk pri nas imame edna met1lka (sly6a takava myzika i se obli4a taka) koqto e syyper milo momi4e, ima mnogo blag harakter, ne se d1rji nqkakvo napereno ili grybo, abe 4ista kukla barbi, no SAMO PO HARAKTER. Az ne sly6am tolkova tv1rda myzika, daje pove4e si padam po BG pesnite ot predi 15 godini, i naistina mn q haresva, tq ima syyyper qko tqlo, i drehite ne sa koi znae kak1v problem dori i za men, stiga da q opoznae6, a vidi6 li q po banski, moje da ob1rne6 rezbataZa men po-vajen e haraktera, a ne na4ina na obli4ane, na tvoq priqtel moje da ne my pre4i na4ina ti na obli4ane, (no nezabravqi 4e si momi4e, vkarai ne6to po sexy v oblekloto si) a povedenieto ti. MNogo se razlqh v pisane :d
JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!
Сигурно има яки метъли там, където живееш.. Търси си някого сред тях. (rock)
tnx мн на кукла на конци![]()
Все пак благодаря на хората , които се опитаха да ми помогнат по един или друг начин ... най - вече на този който се онесе с много дългото си мнениеЩе те послушам !
Да допълня още нещо..На снимките изглеждаш суперсимпатично момиче, не някакъв отблъскващ образ, облечен само в черно и т.н., така че.. не се притеснявай. Имай предвид, че и аз слушам метъл, харесвам момче, което слуша... чалга.
![]()
![]()
![]()
![]()
И то мен ме хареса, гарантирам ти... просто не сме си лансирали музиката в разговорите си и... това е.
![]()
![]()