.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Фен
    Град
    В нас ;)

Отчаяние .. :(

Ето ме, седя сама в тихия мрак .. взирам се в звездите и в съзнанието ми изплува споменът за теб .. Да, вече ти си минало .. Аз се опитах да те задържа до себе си .. но ти така бързо се отдалечаваше .. не можах да те спра ..Ти си тръгна .. Обърна се назад, видя сълзите ми, но не се върна .. Продължи по своя път .. А аз останах сама в нощта .. безпомощна и отхвърлена .. А исках да погледна само още веднъж в очите ти, исках само още една усмивка, само още един миг .. но всичко свърши. Всичко остана някъде далеч ..
    Докосвам лицето ти .. но само на снимката, която ти ми беше подарил .. Чувам думите ти, но само тези, които пазя в себе си .. Връщам времето назад, но само в най-искрените си мечти .. Не, аз никога повече няма да те имам .. Не, вече ти си само спомен .. Само съкровен спомен, който промени живота ми, който ме накара да се боря и който ме научи да обичам .. Трябваше ли да се случи това? Трябваше ли да си отидеш просто така? Може би всичко беше твърде хубаво .. Беше твърде желано и твърде истинско .. Но толкова кратко .. като един вълшебен сън, от който се събудих .. и видях, че те няма .. Още не мога да повярвам, че те загубих ..
    Затварям очи и пред мен отново заставаш ти .. Прошепвам "Обичам те ..!", но гласът ми се губи в тишината и ти си тръгваш без да ме чуеш .. Ах, колко исках да изкрещя " Върни се!!!" .. Но нещо ме спря .. И ти изчезна .. Завинаги ..

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Мога само да ти кажа да се опиташ да преодолееш болката по-скоро, колкото и да е трудно това, и да продължиш напред.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от luschka
    Мога само да ти кажа да се опиташ да преодолееш болката по-скоро, колкото и да е трудно това, и да продължиш напред.
    do to na nas okolnite ni e lesno da kajem taka no vaob6te nqkoi postavq li se na neino mqsto ?? nqkoi razbirali kakvo i e sastoqnieto v momenta?

Good Luck dano se spravi6 s trudnite momenti kato tozi !
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    tva razkaz4e e mn hubavo..jalkoto oba4e e 4e po4ti vinagi stava taka kakto e razkazano... ...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Тъжно,но все пак добре написано!Браво =D>
    Разбирам как се чувстваш,но явно човекът,към който са отправени тези думи,не оценява това което си му дала и не разбира как се чувстваш.Затвори тази страница от живота си и започни начисто,като не обръщаш поглед към миналото

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    i az ti pojelaam uspeh..dano da go predodolee6..no kato se postavq na tvoe mqsto a pri men ne e mn trudno da go napraq i znam 4e sig 6te go preodolee6 trudno no nqma dr na4in.....

Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Цитирай Първоначално написано от luschka
    do to na nas okolnite ni e lesno da kajem taka no vaob6te nqkoi postavq li se na neino mqsto ?? nqkoi razbirali kakvo i e sastoqnieto v momenta?

Good Luck dano se spravi6 s trudnite momenti kato tozi !
    ami da ti kaja mn ot nas sa bili v tokova polojenie
    i to lek za tova nqma,edinstveniq na4in e da gleda6 napred i da spre6 da misli6 za nego,kato za na4alo po4ni sas tova da nema ne6to koeto ti napomnq za nego...dori i tazi snimka priberii q nqkade i seki pat 6tom iska6 da q pogledne6 se opitai d se spre6,dano pone da ima6 volq...

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Фен
    Град
    В нас ;)
    благодаря на всички за мненията .. ще се опитам да го забравя, но ще ми е адски трудно ..

trudno ili ne drug izhod nqma6...prosto znai, 4e edin den samo 6te sajelqva6 4e tolkz vreme si stradala po nqkoi, koito ne si e zaslujaval vsi4koto ti vnimanie

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

е разбирам те. в същата ситуация съм

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Фен
    Град
    sofia
    mn hubavo napisano izpaln4eno s mn 4uvstva zabravigo qvno ne ocenil tova koeto e imal do sebe si
    zabravi go otvori nova stranica i se opitai da preodolee6 makata i tagata koqto izpitva6
    USPEH

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си