- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Колко е най-голямата разлика в годините според вас
ako si na po seriozna vazrasta (imam v predvid 25-30 i pove4e god) smqtam 4e normalno razlikata m-u partniorite da e 10-15 godini no ako stava vapros za teenageri ne pove4e ot 2 godini![]()
До към 5 години е нормално според мен .. но то си зависи много и от хората ..![]()
За любовта граници няма,хората като се обичат годините нямат значение..
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
ми ние с приятеля ми имаме разлика от 6 години и невиждам нищо ненормално в това. аз съм 88-ма, а той 82 год.
Според мен 2-3 години е прекалено малка разлика,по приемливо ми е от 4 до 8 години,защото пък после стават вече много годините и различията в интереситеМисля че 2-3 години е малко,защото ако момчето е с от 4 до 8 години по голямо от теб ще те слуша повече и по лесно ще го командваш иначе е по трудно...
ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ![]()
ами... ако говорим за връзка, при мен е било 13 години... той беше на 28, а аз на 15.. хубаво ни беше... ама като ходехме на кино той винаги ме избутваше назад и купуваше два билета за възрастни. иначе ни беше много веселко
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
kazvat che e 10 godini normalnata razlika no az mislq che 5 sa predostatuchni pone za nashata vuzrast![]()
ami nai-dobre kaji za kakvo stava vypros?nqkoq konkretna razlika li te pritesnqva?kaji nie shte ti kajem normalno li e?...
Миии не знам ама майка ми и баща ми имат 11 години разлика...а леля и калеко 15...ддз според мен е нормално!
[color=black][b] ☼٭ M
годините нямат абсолютно никакво значение ако нещата се получават и всичко върви гладко разликата в годините е без значение![]()
ami...razlikata mejdu men i priqtelq mi e 4 godini...no imam poznati, 4iqto razlika e 16 godini (e te sa golemi ve4e de...)....no pri tqh ne6tata sa super....taka 4e mislq si, 4e vazrastovata razlika nqma zna4enie....zavisi edinstveno ot horata...
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
хахахаха ти тръгваш с някое момче,за да го командваш ли?!!Първоначално написано от ^SeXyTo^^^
![]()
и мислиш ли че някой по-голям от теб с 4-5 години,ще се остави една пикла да го командва?![]()
f@nt@zi@
3-4 години най-много![]()
Аз не съм привърженичка да имаш голяма разлика с партньора си.Просто интересите ви стават различни.Трябва да сте на горе-долу еднаква възраст,с еднакво възпитание и приблизително еднакъв социален статус.да противоположностите се привличат,но иманно тези различия са причината за разтрогването на редица бракове.За това разлика до 5-6 години е приемлива,но повече-трудна работа.Ако жената е по-голяма-не повече от 2-3 и без това мъжете са си бебета.не искате да гледат на вас като на майчица,нали?
emi 4-5 godinki
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Еми не мога да кажа ... най-много 4-5 сигурно, но майка и татко има 12 години разлика. Е, и кво от това.Той изглежда млад, не им пречи. Мисля, че и в секса не им пречи.. поне до преди година
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ако става въпрос за лица до 20г разликата не трябва да е повече от 2-3 г,а по-нататък може и по-голяма
тва е бил педофил,жалко за тебПървоначално написано от Иста
ами... и аз сажелявам, но мисля, че бъркаш... не мога да кажа, че беше педофил. и то по две причини - колега и приятел на баща ми е и второ - връзката ни продължи доста дъло... и си беше пълноценна. а той, горкия, много се дразнеше на себе си... заради менеПървоначално написано от Анонимко
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
според мен 55 години е най-голямата възможна за да могат хората да се обичат
при мене е 9 години!!!аз съм на 13 а той на 22![]()
Някой да е чувал израза,че годините са само числа?! Или ,че за любовта няма граници?Когато обичаш един човек ,за теб не би трябвало да имат значение години,раса,религия...,че даже и пол
В какво се влюбвате вие,в човека,в неговата същност,характер или в това ,че е живял определено време повече или по-малко от вас?
Е, естествено не смятам за нормално някой 30-40 годишен чичко да зарибява малките деца на по 8-10...,но за подобно нещо си има точен термин - педофилство,а целта ми не е да засягам тази тема.
Всеки човек е различен,развива се и мисли различно от другите и заради това не смятам ,че трябва да си слагаме някакви граници спрямо възрастта. А друг е въпроса,че от връзките с голяма разлика във възрастта на партньорите ,често не излиза нищо.Имам предвид ГОЛЕМИ различия във възрастта.Вярно е ,че при по-голяма разлика има и доста различия...в интересите,в начина на живот и в какво ли още не,но това не значи пък ,че няма нищо общо.
Просто всичко зависи от характерите на партньорите(според мен!)![]()
![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
Любовта има граници, ако човек има елементарен морал и здрав разум. Естествено, че зависи от характера, обаче ако един мъж на 22 каже, че момиче на 13 му пасва на характера, ще бъде ли морално? Според мен - не.
za6to da e nemoralno????tva e super qko i az go obi4am i toi me obi4a kvo mu e nemoralnoto?za lubovta granici nqma!!!!zapomnete go ot mene![]()
хахаха как да няма граници ?!Като няма граници значи можем да ходим и с хора на възрастта на бащите ни,така ли?!Първоначално написано от little_sweet
![]()
Пасвате си на характерите,та ти си още дете,а той вече е изграден човек....Споделям мнението на `Death`Whore`,че не е нормално да има такава голяма разлика...за какви общи интереси може да става дума???Много ми е интересно това..
И пак да се върна на границите,всичко в живота си има граници,така че не се заблуждавай!
f@nt@zi@