.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

искате повишение?

Квоооооо?
    Искате повишение на заплатата?
    Ебаси, ма много нагли станахте, бе!
    Добре, Аре ся, нека ви обясня, мамавидееба мързелива, колко бачкате. Колко дни има в годината? А, така! 365! Точно. Във всеки един от тях, 8 часа ви отиват за сън, което общо прави 122 дни годишно. Така. Остават 243 дена. От тех 8 часа на денонощие свободно време, нали така ( 8 часа е работния ден, 8 часа спиш, 8 часа свободни , т.е 3х8=24). Начи, още 122 дена си клатите мъд.... кой, квот има. Остават 121 ден. Обаче нали има 52 недели в годината, бе, мехлюзи! И почивате, нали? И колко дена остават? 69 денаааа. Така. Следите ли ми мисълта? В петъците, така или иначе следобяд се скатавате - броим ги за полвин ден, което прави 52половинки, или още 26 дена айляк. Към тва прибавяме и по един час обедна почивка всеки ден, и кво излиза? 8 дена в годината сте заети да муате пици, сандвичи и секви лАйна. Колко останаха? Сметате ли? 35 дена. Аре са маанете 22 дена отпуска - остават 13 дни. А в България, доколкото знам има 12 официални празника. И кво остана? 1 (един) ден. И тва е Първи Май, да ви го начукам. И кво? Искате повишение на заплатата?

Оффф поредния тъп гост
    2 т. системно.

xax mi shte iskam ama zavisi ot zaplatata kolko e

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Hajde nqkoi da mi obqsni smisula na temata... pls
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Вярно, че е автора е преувеличил, но в постта му има много смисъл.
    11 tochka deaktiven profil.

И на мен ми се пуши
    2т. забрана за ползване на профил

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    хахахах то живота явно е една голяма почивка
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Тва го бяха вмъкнали в една постановка, която ходих да гледам... ама го бяха направили с пилета иначе си е добро
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си