f@nt@zi@ първо нека ти кажа че в интернет няма открити приказки в смисъл че аз нямам рег. в тоя форум и за това съм гост.Положението щеше да е същото даже и ако имах рег. тук, понеже в инфото си мога да напиша каквото искам и то изобщо по никакъв начин да не отговаря на истината.Така че.....
Относно клишетата... няма как да се съглася че един човек може да се разбере "що за стока е" при положение че това клише може да е използвано умишлено,независимо кой как го тълкува.
18-19 годишните са хора които само решават как да си запълват времето макар че нямаш основание да твърдиш че тези хора седят по цял ден във въпросния сайт.По думите ти може да се стигне до извод че този сайт е за лица под 18г.Положението е аналогично с кафета дискотеки и др. понеже и там хората се запознават -Те нямат ли си друга работа че висят по цяла нощ там?
От къде си сигурна че "батковците" се регват там за да си намерят гаджета?нямаш си ни най малка представа какво ги кара да се регнат там,както и аз също нямам представа за това.

ПС:Изобщо не искам горенаписаното да звучи като заяждане