- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- emo boys..who?
^ с повечето съм съгласна![]()
особено с последното
ae 6ibanqko:P da duha6 na koko6kite v qmbol e!!..ot vn sym.....sorry...ma jiveq f apartament s izgled kym moreto i koko6ki ne sym skivala tuka..osven tfa fakta, 4e slu6am emo ne ma prai takoa...-_^..4e az imam averki 4algarki det slu6at emo..ma tfa ne zna4i 4e sa EMO(az mrazq 4qalga poe4e ot si4ko..super mn SUX!!)..+ tfa bahti maloumniq grezdei det si e homo! v sf i pld ima nai-mn emota..tfa 4e ne si vijdal 6tot smyrdi6 na zeleva 4orba i goni6 si4ko jivo f radius ot 1 metyr,ne zna4i 4e nqa..pffffff ai pi4 poe4e ne mi sa zanimafa s typaci,tyi 4e ti ma hlebi tuka..men mi e kef,4e ima takia kat teb da sa zanimaat s men)) 6ot obi4am vnimanieto se6 se
))))) osven tfa si imam i dr raota osven da kisna po cql den vyv forumi..(kato nqkoi hora
) tyi 4e ne o4akvai poe4e da si otdelqm ot cennoto vreme, za da ti otg na elementarnite izkazvaniq..YOU SUCK, I ROCK! THE END.
по принцип няма нищо лошо в емо музиката и емотата
само да бяха истински,не позери
ама това емо модата е много куул напоследък
май стана фешън да си антифешън
аз лично съм виждала как се състезават два такива индивида кой има повече рязки на китките![]()
.............
.............
tova 4e nqkoi slu6a emo ne zna4i 4e zaduljitelno si reje venite ili e bi/homo sexualen.Ne mojete li da priemete fakta 4e ima i suvsem normalni hora koito slu6at emo i mu se kefqt.Tova 4e edni slu6at metal ne zna4i 4e ne se kupqt ili sa lo6i u4enici v u4ili6te nali ?
kolkoto do pesnite TNR razqsni za kvo se pee
бее, хубаво, може не всички да са депресари и да се режат, и да са педали, ама едно е очеизвадно... съществата, които се обличат/изглеждат имовски са толкова уродливи, че сами предизвикват желанието на околните да ги утрепят.
освен това... оакват яки елементи от други сибкултури, като ги прибавят към ужасния си външен вид.
и музиката им е кофти...
да умират там... баси изчадията.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Апарт фром дъ емоционалното. Представи си да имаш гадже emo и да го обичаш от цялото си сърце, да му даваш всичко, за което един човек може да мечтае, а то по цял ден да слуша депресарски музики и да мрънка колко му е тежък живота... Иначе нищо простив различните хора - нека ги има, нека са повече, но появи ли се един и всички да станат като него вече не е добре... Както и да е.Първоначално написано от sk8_dont_h8
Emo-тата са преди всичко егоисти.
don't make war, make skateparks
don't build bombs,build ramps
Първоначално написано от Тyrael
Не ви ли писна да пускате теми какво е имо/емо(и аз незнам вече кво е)?Има теми с по над 10 страници!Ххахахах,i musst be emoooooooyyyy
Защо казвате, че във всичките им песни се пее за самоубийство и се чудели само как да умрат? Ако някои от тях са такива, не значи, че всички са. Доста ме кефят на външен вид, хубаво е и че са по - емоционални. Още по - добре. Голяма работа, че песните им били по - депресиращи.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
педерасти са![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> И мен много ме кефят въпреки това което правят... \Първоначално написано от Elektra_x
/
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
туй момчета ли са ?![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от WILD__BOY
може би просто не са ограничени
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Първо,sweetie,научи се да говориш българскиПървоначално написано от Tinsss
Ко ма бърка мени си е моя работа
![]()
Второ-престани да използваш заучени изрази като GET A LIFE,вероятно не знаеш дори какво значи![]()
Трето-MY CHEMICAL ROMANCE НЕ СА ИМО ПО ДЯВОЛИТЕ!..Бах тъпия народ,като ще бъдете поузъри,поне го правете качествено
![]()
И моля ви,престанете с тези глупави теми,защото вече не издържам![]()
If you love me-fuck me!
If you hate me-fuck you!
=D
ся било модно да си емо ли ве ?![]()
модно да си емо..
![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
и аз ще стана имо и ще се целувам с момчета! чакай малко... че аз и без това си се целувам с момчета хахахаха
имам запитване: момичетата имо целуват ли се с др момичета? да знам като стана имо![]()
![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
тая не ми мяза на емо ли както е там по скоро на всяко фешан момиче само 1 големи очила и няма да има разлика пак и ме кефи![]()