.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: emo boys..who?

fake
    Guest
    ^ с повечето съм съгласна
    особено с последното

Tinsss
    Guest

HahA

ae 6ibanqko:P da duha6 na koko6kite v qmbol e!!..ot vn sym.....sorry...ma jiveq f apartament s izgled kym moreto i koko6ki ne sym skivala tuka..osven tfa fakta, 4e slu6am emo ne ma prai takoa...-_^..4e az imam averki 4algarki det slu6at emo..ma tfa ne zna4i 4e sa EMO(az mrazq 4qalga poe4e ot si4ko..super mn SUX!!)..+ tfa bahti maloumniq grezdei det si e homo! v sf i pld ima nai-mn emota..tfa 4e ne si vijdal 6tot smyrdi6 na zeleva 4orba i goni6 si4ko jivo f radius ot 1 metyr,ne zna4i 4e nqa..pffffff ai pi4 poe4e ne mi sa zanimafa s typaci,tyi 4e ti ma hlebi tuka..men mi e kef,4e ima takia kat teb da sa zanimaat s men)) 6ot obi4am vnimanieto se6 se))))) osven tfa si imam i dr raota osven da kisna po cql den vyv forumi..(kato nqkoi hora ) tyi 4e ne o4akvai poe4e da si otdelqm ot cennoto vreme, za da ti otg na elementarnite izkazvaniq..YOU SUCK, I ROCK! THE END.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    по принцип няма нищо лошо в емо музиката и емотата
    само да бяха истински,не позери
    ама това емо модата е много куул напоследък
    май стана фешън да си антифешън

аз лично съм виждала как се състезават два такива индивида кой има повече рязки на китките

Фен
    Град
    On a Funeral For A Friend
    .............

.............

tova 4e nqkoi slu6a emo ne zna4i 4e zaduljitelno si reje venite ili e bi/homo sexualen.Ne mojete li da priemete fakta 4e ima i suvsem normalni hora koito slu6at emo i mu se kefqt.Tova 4e edni slu6at metal ne zna4i 4e ne se kupqt ili sa lo6i u4enici v u4ili6te nali ?

kolkoto do pesnite TNR razqsni za kvo se pee

бее, хубаво, може не всички да са депресари и да се режат, и да са педали, ама едно е очеизвадно... съществата, които се обличат/изглеждат имовски са толкова уродливи, че сами предизвикват желанието на околните да ги утрепят.

освен това... оакват яки елементи от други сибкултури, като ги прибавят към ужасния си външен вид.

и музиката им е кофти...

да умират там... баси изчадията.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sk8_dont_h8
    Ама мацките им се кефят щот са емоционални и романтични...
    Апарт фром дъ емоционалното. Представи си да имаш гадже emo и да го обичаш от цялото си сърце, да му даваш всичко, за което един човек може да мечтае, а то по цял ден да слуша депресарски музики и да мрънка колко му е тежък живота... Иначе нищо простив различните хора - нека ги има, нека са повече, но появи ли се един и всички да станат като него вече не е добре... Както и да е.

Emo-тата са преди всичко егоисти.
    don't make war, make skateparks
    don't build bombs,build ramps

Цитирай Първоначално написано от Тyrael
    Комерс, бате, всичко е за пари.

Мега фен Аватара на koalka
    Не ви ли писна да пускате теми какво е имо/емо(и аз незнам вече кво е)?Има теми с по над 10 страници!Ххахахах,i musst be emoooooooyyyy

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Защо казвате, че във всичките им песни се пее за самоубийство и се чудели само как да умрат? Ако някои от тях са такива, не значи, че всички са. Доста ме кефят на външен вид, хубаво е и че са по - емоционални. Още по - добре. Голяма работа, че песните им били по - депресиращи.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Град
    Compton
    педерасти са

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}

Re: emo boys..who?

Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    Цитирай Първоначално написано от miNiTo
    nqkoi moje li da mi obqsni koi ili kakvi sa po to4no?
    4e naskoro mi spomenaha n6 za tqh i mi be6e liubopitno
    Няккой казват че са позьори други че били гейове...но лично мен тези хорица много ме радват...начина им на обличане,косите им,всичко.За тези който незнаят за какво става на въпрос ето няколко снимки:
    emogirls

emoboys

Според мен са доста готини хорица...въпреки депресиите им...въпреки това че си режат ръцете...
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> И мен много ме кефят въпреки това което правят... \/
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен
    Град
    Compton

Re: emo boys..who?

туй момчета ли са ?

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Ооо една приятелка си падаше по един такъв...
    Аве не разбирам бащите им как ги траят такива.

може би просто не са ограничени
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Re: =)

Цитирай Първоначално написано от Tinsss
    AHhHAhHAh pfff deba pisnalo mi e ot nekfi "RAZBIRACHI" da govorqt shit za emoto..4estno!!! ae 6to predi da pi6ete po nqkoq tema..ne zemete sa obrazovate malko e, sme6ni?!?
    1. navrete si kli6etata tip "emotata sa rejat i sa vinagi depresirani" , "metalite ne hoqt na disko"..i so on se6 se kyde
    poznavam poe4e emota ot 99% ot typacite det pi6at tuk i moa da kaja 4e sa SUPER QKI HORA, i sq 6te razbiq na nqkoi predstafite - EMOTATA SE SMEQT I SA PO ZABAVNI DORI OT POECHETO "NORMALNI" HORA DET POZNAVAM!!
    2. ko va byrka vas koi emo,koi 4alga i t.n.?!?! 6to ne zemete da GET LIFE i da sprete sa zanimaate s typotii??
    3. ne iskam da 4uvam poe4e 6ibani izkazvaniq po adres na MY CHEMICAL ROMANCE,6toto tfa mi e lubimata grupa i gi slu6am otpredi da znam kfo izob6to e emo, + tfa znam istoriqta na grupata i trudnostite, s koito e trqalo da se spravqt ,za da sa na nivoto,na koeto sa sega!

osven tfa v 80%+ ot textovete na emo pesnite ne staa vypros za samoubiistva i rqzane na veni i bla bla..HahHHAhhahaha.... ae kfo li sym sa hfanala i az da sa zanimaam s nqkfi debili deto to4no naizust govorqt i 6tot videli v neta poziorski snimki na nekfi emota det sa sa nagrabili ,postaqt si4ki pod ob6t znamenatel....samo sa zavyr6ek moga da kaja na si4ki hateri-NA4UKAITE SI GO FE

ai sys zdrafe \m/
    Първо,sweetie,научи се да говориш български Ко ма бърка мени си е моя работа
    Второ-престани да използваш заучени изрази като GET A LIFE,вероятно не знаеш дори какво значи
    Трето-MY CHEMICAL ROMANCE НЕ СА ИМО ПО ДЯВОЛИТЕ! ..Бах тъпия народ,като ще бъдете поузъри,поне го правете качествено

И моля ви,престанете с тези глупави теми,защото вече не издържам

If you love me-fuck me!
    If you hate me-fuck you!
    =D

Голям фен
    Град
    Compton
    ся било модно да си емо ли ве ?

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    модно да си емо..
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

и аз ще стана имо и ще се целувам с момчета! чакай малко... че аз и без това си се целувам с момчета хахахаха
    имам запитване: момичетата имо целуват ли се с др момичета? да знам като стана имо
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

тая не ми мяза на емо ли както е там по скоро на всяко фешан момиче само 1 големи очила и няма да има разлика пак и ме кефи

Мега фен Аватара на machoka
    Темата е стара.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си