.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Guest

napraihme go s evtin prezervativ...?

zdr, napraihme go s edtin prezervativ, moje li da e e skasal bez da znaem ili da stane gafa?

Guest
    може, разбира се, може

Ми ако презарватива се скъса ,не знам за тебе ,но аз със сигурност ще го усетя .А и копувайте само дурекс (е да,3 лева ,но 3 лева > много повече пари за бебе )

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Много тъп въпрос. То всеки презерватив може да се скъса. Няма значение дали е 3лв. или 30ст.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Разбира се, че може. И поради тая просто причина някой момчета не свършват в партниорките си, за да бъдат сигурно, че няма да стават teen родители.

Супер фен
    Възможно е

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    и да е ефтин и да нее няма особено голяма разлика е имаде ама предполагам че не се се скасал ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Много тъп въпрос. То всеки презерватив може да се скъса. Няма значение дали е 3лв. или 30ст.
    ъхъмз,няма гаранция...
    единственото,което можете да направите е да внимавате при самото слагане,ако се сложи правилно,мисля че вероятността да се скъса е минимална:}
    f@nt@zi@

vazmojno e!
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А спермата в презерватива ли беше?Ако е там-няма страшно.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    ъхъмз,няма гаранция...
    единственото,което можете да направите е да внимавате при самото слагане,ако се сложи правилно,мисля че вероятността да се скъса е минимална:}

Това не е вярно.... правилното слагане на презерватива дава по-малък шанс да се скъса само при напълването му. Тоест като стишнеш шапциата дет е на върха и го напалниш риска е по малък отколкото ако оставиш въздух вътре. От там на сетне е на късмет...

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм

Re: napraihme go s evtin prezervativ...?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdr, napraihme go s edtin prezervativ, moje li da e e skasal bez da znaem ili da stane gafa?
    За кфи пари става въпрос Ако е до 40-50 ст. Момиче/момче следващия път ползвай durex от 3 лв. за да не се наложи да съжаляваш цял живот!

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    vsichki se kusat , cenata e za tva che ediniq e Durex a drugiq edi kakuv si ... ednakvi sa ...

Yupeeee !

Възможно е да стане гаф, но е малко вероятно момчето да не усети, ако презерватива се скъса. Поне моят приятел ми е казвал, че винаги би усетил.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Възможно е да стане гаф, но е малко вероятно момчето да не усети, ако презерватива се скъса. Поне моят приятел ми е казвал, че винаги би усетил.
    уж и моят така казва..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    vsichki se kusat , cenata e za tva che ediniq e Durex a drugiq edi kakuv si ... ednakvi sa ...
    Napulno sam suglasna.

Супер фен
    Ами вие не проверихте ли дали се е скъсал и нямаше ли да усетите?!После спермата вътре ли беше или?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    уж и моят така казва..

Moqt mi e kazval, che momchetata vinagi useshtat ako se skusa prezervativa, no povecheto se pravat tui kato taka im e po-hubavo

Повече от фен
    ama kav/kva si typ/aaaa ....

Супер фен
    Град
    Burgas
    prai6 seks, kefi6 sa tam, vyzdi6a6 tva onova......i kak 6e useti6 4e se kysa be ? az sys ryce da go pipam pak nqq da razbera dokat ne pogledna otblizo ili ako ne se izgarvq da go napylnq s voda i da vida dali izliza xaxaxax. 6tqla da useti. hubu, az sym Georgi Pyrvanov togava

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Майн
    Guest
    Хората са го казали.. По-добре скъпи презервативи отколкото евтини детски колички. Та ако искаш да знаеш дали един кондом се е скъсал, просто след като приключиш отиди до банята и го напълни с вода. То ще си проличи

Град
    B pAя
    kakto napisa xaxo_xixi dali she e ot 30 st ili 3 lv veroqtnostta da se skysa e po4ti ednakva,vqrno durex sii durex no nima toi e jelezen
    Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !

Умнияя
    Guest
    Мене ма изкефи от даскало като ни даваха презервативи на май на деня против спин беше нз. Та реших като най-големия да го напълня с вода и да го метна през терасата че голем купон. Ама докато се пълнеше от ено место почна да шурти мъъъъъъъъъъничко. и викам
    Деба туко що се отървах
    Дюрекс са най великите
    защото правят тестове на всеки десети презерватив който излиза от фабриката им!!!
    ГЛЕДАЙТЕ ДИСКАВЪРИ ЧАНЕЛ

spored men nqma satestvena razlika mejdu durex i ok na pr. vajnoto e kak se izpolzva.polzvaite go po opisanie i tva e nqma da ima problem

Фен
    Град
    Майна town
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Разбира се, че може. И поради тая просто причина някой момчета не свършват в партниорките си, за да бъдат сигурно, че няма да стават teen родители.
    Бе ако е скъсан и да не свърши в момичето пак може е бременна,заради предеякулационната течност,в която както всички знаем,макар и в малки количества,има сперматозоиди.Така че не дрънкайте че щом не е свършил вътре 100 % няма да се е докопал някой сперматозоид до яйцеклетката.
    Т'ва е глупост!

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си