- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- napraihme go s evtin prezervativ...?
zdr, napraihme go s edtin prezervativ, moje li da e e skasal bez da znaem ili da stane gafa?
може, разбира се, може
Много тъп въпрос. То всеки презерватив може да се скъса. Няма значение дали е 3лв. или 30ст.
Възможно е
и да е ефтин и да нее няма особено голяма разлика е имаде ама предполагам че не се се скасал ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ъхъмз,няма гаранция...Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
единственото,което можете да направите е да внимавате при самото слагане,ако се сложи правилно,мисля че вероятността да се скъса е минимална:}
f@nt@zi@
vazmojno e!
НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}
А спермата в презерватива ли беше?Ако е там-няма страшно.
Първоначално написано от f@nt@zi@
Това не е вярно.... правилното слагане на презерватива дава по-малък шанс да се скъса само при напълването му. Тоест като стишнеш шапциата дет е на върха и го напалниш риска е по малък отколкото ако оставиш въздух вътре. От там на сетне е на късмет...
За кфи пари става въпросПървоначално написано от Анонимко
Ако е до 40-50 ст.
Момиче/момче следващия път ползвай durex от 3 лв. за да не се наложи да съжаляваш цял живот!
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
vsichki se kusat , cenata e za tva che ediniq e Durex a drugiq edi kakuv si ... ednakvi sa ...
Yupeeee !
Възможно е да стане гаф, но е малко вероятно момчето да не усети, ако презерватива се скъса. Поне моят приятел ми е казвал, че винаги би усетил.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
уж и моят така казва..Първоначално написано от Aleandra
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Napulno sam suglasna.Първоначално написано от Paduan`
Ами вие не проверихте ли дали се е скъсал и нямаше ли да усетите?!После спермата вътре ли беше или?
Първоначално написано от ninsy
Moqt mi e kazval, che momchetata vinagi useshtat ako se skusa prezervativa, no povecheto se pravat tui kato taka im e po-hubavo
ama kav/kva si typ/aaaa ....
prai6 seks, kefi6 sa tam, vyzdi6a6 tva onova......i kak 6e useti6 4e se kysa be ? az sys ryce da go pipam pak nqq da razbera dokat ne pogledna otblizo ili ako ne se izgarvq da go napylnq s voda i da vida dali izliza xaxaxax. 6tqla da useti. hubu, az sym Georgi Pyrvanov togava
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Хората са го казали.. По-добре скъпи презервативи отколкото евтини детски колички. Та ако искаш да знаеш дали един кондом се е скъсал, просто след като приключиш отиди до банята и го напълни с вода. То ще си проличи![]()
kakto napisa xaxo_xixi dali she e ot 30 st ili 3 lv veroqtnostta da se skysa e po4ti ednakva,vqrno durex sii durex no nima toi e jelezen
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
Мене ма изкефи от даскало като ни даваха презервативи на май на деня против спин беше нз. Та реших като най-големия да го напълня с вода и да го метна през терасата че голем купон. Ама докато се пълнеше от ено место почна да шурти мъъъъъъъъъъничко. и викам
Деба туко що се отървах
Дюрекс са най великите
защото правят тестове на всеки десети презерватив който излиза от фабриката им!!!
ГЛЕДАЙТЕ ДИСКАВЪРИ ЧАНЕЛ
spored men nqma satestvena razlika mejdu durex i ok na pr. vajnoto e kak se izpolzva.polzvaite go po opisanie i tva e nqma da ima problem
Бе ако е скъсан и да не свърши в момичето пак може е бременна,заради предеякулационната течност,в която както всички знаем,макар и в малки количества,има сперматозоиди.Така че не дрънкайте че щом не е свършил вътре 100 % няма да се е докопал някой сперматозоид до яйцеклетката.Първоначално написано от Angel_Girl
Т'ва е глупост!
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.