- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- napraihme go s evtin prezervativ...?
Ще усетиш, ако има нещо такова. Няма значение какъв е презерватива. Две пъти съм късал DUREX. Гаф може да има винаги. Презервативите предпазват 98% от забременяване и венерически болести. Никой медикамент нт осигорява 100% сигурност.
bullshit ,продава се в найлонови торбички "Въздържание"Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
предпазва 101%-та
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Българче който ползва ЗНАЕ!Първоначално написано от psiHopaT4o
само за ваша информация....презерватив не може да се скъса и да не го усетите, защото той направо се пръсва и става на парчета....така са направени....
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
mila,prezervativ moje da se skusa nezavisimo dali e 30 st ili 3 lv.ti sam kaji dali se e skusal,to izti4a kogato se e skusal.za da ne se kusa,trqbva da se izpolzva pravilno i nqma da ima6 problemi.
nqma zna4enie dali e DUREX ili ne.99% sigurnost pi6e na kutiikata na durex,drun-drun.no za sega te sa nai-zdravi,vupreki i 4e te su6to se kusat!
Разбира се,че може,но вие не видяхте ли дали презервативът не е скъсан преди да го изхвърлите на боклука?И за пръв път ли правите секс?Най-добре е първо да се информирате за тези неща и след това да правите секс.Аз съм ЗА сексът с презерватив,но определено съм ПРОТИВ сексът само с презерватив.Според мен винаги трябва да се използва още един вид контрацептив,за всеки случай,да не пием после Постинорчета.Първоначално написано от Анонимко