- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Камофлажни панталони :)
Някой да има представа от къде мога да си взема в София? И каква им е цената горе-долу? Благодаря![]()
WE'RE NOT LEADING
Ami v ribarskite magazini gi ima!Ne sa skupi!Nai-skupiq koito sum vijdala e 35 leva![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
E 4akai sega,razbirase i po magazinite gi ima!![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
И аз искам да си взема такива, ама съм от Варна. Моля някой варненец да каже.![]()
Зависи какво точно търсиш. Камуфлажен панталон е доста общо казано. А аз искам да попитам: И ти ли си някой/я чалгар/ка който/ято ще си купи такъв атрибут, само защото по улиците се носят така?
ЗдравейПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
По въпроса ти чалга никога не съм слушал. Искам да си взема, защото ми се носи, а досега не съм виждал някой с такъв /не съм от София, обаче мислех да мина от там тия дни/ Надявам се, че отговарям на въпроса ти
![]()
П.С. Винаги съм мислел, че се пише с "о"... А аз се чудя защо нищо не излиза в google![]()
П.С2. Благодаря на всички![]()
WE'RE NOT LEADING
V ino magazin4e na 'pirotska" ima mn qki
Hehe, сега май е много актуално да се ходи с такива панталони, ама след казармата едва ли някой ще иска да пипне камуфлаж.![]()
Ако минаваш през София мини перз Събуей в подлеза на НДК има всякакви цветове![]()
такаам
хардкоровете се мъкнат накамуфлажени целите![]()
просто за инфо
иначе можеш да провериш в О.Ч.З-там има със сигурност!