- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
Am maika mi vzima okolo 300 lv ,a bashta mi 500 - 600 lv. Na den mi davat razlichno ot 1 do 3 lv nqkade, a ako izlizam na kafe ili nqkade drugade ili iskam da si kupq neshto ot roda na drehi ili obuvki im iskam dopalnitelno.A ako gi nqma kogato mi trqbvat pari ili ne harcha ili iskam ot baba ili dqdo![]()
ami na6ite nz kolko zimat.....4asten biznes........ama sum adski dovolen....nad 15lv na den iam.....vseki den si hoa na aqualenda po4ti....po4ti seki den na kino.........izob6to ne se oplakvam.......
Неподходящ размер на снимка в подпис!
майка ми - управител на некви магазин там за дрехи (зима 700 лева) , баща ми дизайнер ( взима различно бали го) .... ама ще ги еба и у скръндзите дават ми по 2-3 лева на ден МАКС , освен ако не излизам некъде щото тогава са щедри![]()
Aз искам!Кой каквото ще да говори,но парите са важни в тоя живот.Този,който твърди,че не са,просто завижда на останалите.Всички искаме да живеем в лукс нали?Никой не иска да живее извън града в къщичка,заобиколена от кравички и овчици
Майка ми взима 500, баща ми 800-900 лв. На ден получавам по 5, но от тях ми се налага 3 да харча за път и с останалото бръмчаНе прахосвам за глупости, това лято видях и какво е да се работи...
![]()
az jiveq v dryg grad dokato sym na y4ili6te i tam za prez sedmitzata mi davat 50 lv, no v tova mi vlizat dosta ne6ta kato transport, hrana, kafeta i t.n. ina4e sega prez vakantziqta po 10, 20 lv na sedmitza i sym si napylno dovolna. Ina4e po temata moite nqmat to4no fiksirani zaplati - biznes![]()
Be FREE!!! And feel the love...
ctctc ama ste smeshni i da ne mislite che vqrvam na polovinata tuka kadeto pishat edin mi vzimal 15 leva na den dr 1 lev ctct bashta mi vzima 1234567809887 leva neshto nekoi da mi kaje LELE kolko ste naivni da vqrvate
maika mi pravi po 2600 kanadski dolara demek kum 2900 leva a ba6ta mi pravi po 2000 toest okolo 2200 leva na mesec. te rabotqt v 4ugbina taka i mogat da mi davat i po 50 dolara na den no az rqdko har4a pari i kogato har4a dnevno e okolo 5-10 na den.
vagnoto e da znae6 kak da se upravq6 s parite za6toto po natataka 6te si pati6.
Наще не са на месечна заплата. Имат 3 магазина. Баща ми никога не е свидил за пари. Дава ми колкото поискам, понякога и повече. Дават ми по 5-6лв на ден. Напълно ми достигат, а когато трябва да си купя нещо ми дават колкото е нужно, а когато отивам на басейн 12 кинта са достатъчни.![]()
Мама взима 180 лв.Все й казвам,да се махне от работата си и да си намери друга по-платена.Все пак сме две деца,а тя е сама и тези пари не стигат за никъде,просто се чудя мама как успява да ни осигури всичко.
хахах тука по тая тема ако има и 90% верни писания апак НА ! по 15 лв на ден ко било що било да да ... тва може в някои друг живот !! .. Тъй че когат ми покажите секи ден по 15 лв елате ми са обадете хахаха смешници ... Та по темата майка зима 600лв управителка на фирма е апак татко бачка в Тец-а зима 550 лв дол горе биват парите на ден по 3-4 лв пръскам ама различно се пак зависи![]()
Твърде секретна информация..![]()
Things will never be the same again
Нашите и двамата са учители....смятайте, казали са ми, че телефони и тем подобни са ми екстри и когато сама си събера пари да си зимам квото искам. Но винаги, когато ги помоля ми дават за такива глезотийки, при условие че ги върна и аз ест съм точна... \/ Иначе получавам по 7 лв седмично през ваканцията, но презь учебната година повече...нз тая од колко ще ми дават понеже ще съм в ново даскало и вероятно ще пътувам или поне понякога...
![]()
![]()
Какво значение колко получават родителите ти ? Май не осъзнавате половината от тука че не заплатите имат значение колко ви дават... а начина по-който ги харчите тези пари ... Колкото повече ви дават , толкова по-трудно ще ви е после... На мен когато ми трябват пари искам , не са отказали , но не съм и прекалявал ... Вярно е че 20 лева не са нищо ( пари са , но точно една вечер и ги няма ...), отиваш на кафе и ей ти 2 лева само за 1 кафе.. ( или кола...) , но аз не искам често ... поради причината че предпочитам да се разхождам , а не да кисна по кафетата... А и другото е че не пуша , което доста увеличава джобните .., но ако харча , харча с разум , а не 20 лева на ден и да не знам къде съм ги похарчил.
По темата : Баща ми има точно определена сума , но не я знам , горе долу около 5000 лева ( не я знам точно ) , а майка ми помага на дядо, баба ( за което получава там 500 лева , но не парите в случая са важни , а делото ...) И какво като получават тия пари ? Станах ли по-богат аз, или разглезен ( това трябва да ми кажете вие ) , не парите( заплатите ) са толкова важни , а човека който ги харчи .. Вярно е че когато е ако нямате в момента пари , става по-трудно . Ще ви дам 1 пример : преди 1 месец , исках да си купя 1 тонколони , но когато отидох при наще и им казах , искам еди какво си , те " и за какво ти е..." , аз им обясних , но не го купиха , 1 месец по-късно , вече тези тонколони са в мойта стая , но не с парите които наще ми дадоха , а с мой пари ( изкарах ги 1 месец , като работех) , и ми стана драго , когато ги донесох и си ги пуснах , защото се бъхтих за тях ... Сега съм повече от доволен ...
Аз съм напълно съгласна с class..Браво! =D> Тука виждам някви самоуверени хора който се хвалят колко зимали тяхнитеЕми дайте и аз така..Майка ми зима около 400лв,а баща ми около 20 000лв,но това също не ме прави най-богата на света..Защото виждам с колко труд ги изкарват и майка и татко и знам че от тия 20 000 на татко ще му останат съвсем малко след като плати всичките телефони,тока,водата,ддсет та,изплащането на камионите и колата...На седмица незнам колко получавам,когато реша че ще излезна ми дават необходимото за кафе и още нещо,на седмица мога да изхарча и само 2лв
Но несъм човек който гледа как родителите му се чудат как да се оправат,бъхтят се,косите им побеляват от задължения и аз да хода всеки ден и като от банка да си искам по 10лв...
НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ?Лично квото и да съм си купила нищо че съм на 14 съм си го купила с мой пари който съм си събрала)дрехи,очила,гримов ,чанти) И се гордея със себе си затова,вие ако искате продължавайте да дрънчите от ваще по 10-15лв на ден..срамота
..неможете ли сами да се погрижите за седмичния ви бюжет..Помогнете им малко и на тях
![]()
колко взимат "нащи" изобщо не ти влиза в работата![]()
I ROCK!!!!!
"колко взимат "нащи" изобщо не ти влиза в работата "
Дамнапълно правилно =D> =D> =D> =D> =D>
Майка ми е безработна по майчинствоА баща ми има частен бизнес, може да земе на месец и 300 може и 10 000... Според зависи. На ден получавам по 5 лева. Напълно доволно даже понякой път са ми и много.
![]()
Майка ми взима 900 лева чистачка е ,а баща ми има строителна фирма и на месец взима около 30-40 хиляди а понякога и повече ,но данъците тук в Италия са много голем тъй ,че 15 хиляди заминават за данъци също така баща ми играе на борсата и там понякога взима по 15 хилядарки.На мен ми дават толкова колкото ми е нужно за деня не прекалявам старая се да се придържам към 5-6 лева на ден ,че даже в повечето случай не харча нищо.
xaxa basi bedniq narodna vseki 2-ri "tati" vzima nad 3-4 hilqdarki
![]()
Баща ми сам си е шеф,но няма да кажа колко взима щото не ви влиза в работата.Иначе бизнесът му е успешен и дори му се налага да отказва поръчки!
а на мен колкото ми потрябват,толкова ми дава!
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Ми ние сме в чужбина и тати получава некъде към ...бе де да знам не съм го питала мен не ми пука колкото аз да получавам достатъчно,там като сме ми дават към 75 лв ,на месец,колкото да имам ,а с отлични оценки и екстри получавам,тук към 10 -15 лв,на седмица и са ми пре достатъчни ,защото знам че има хора които получават толкова на месец че и по-малко.
И АЗ!Първоначално написано от Анонимко