- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
Еми сори за тоя флууд ама аз живея извън града и не мисля това за гадно защото аз сама съм го решила това нещо и съм доволна от избора си.Първоначално написано от FataMorgana
Много по-добре е да живееш в къща и да си независим от всякакви комшии.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
на баща ми е от 4астен бизнес а на майка ми е 450 лева на месец![]()
•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
Предпочитам в къщичка, заобиколена от кравички и овчици отколкото в някоя грозна панелка!Първоначално написано от rebel_kid
А колкото до заплата - майка ми и баща ми си имат частен бизнес и печелят различно...
Наще също се занимават с частен бизнес попринцип получавам по 20-25 лева на седмица ама съм имал и седмици с по 150-200 лева зависи .... ако ходя на разходки с авери ми дават по 20 кинта иначе за даскало по
Fitness Forever
ше ми се фукате ли ве за наще няма да казвам колко вадят щот не ви влиза в работата с 1 дума Доста мога и по 50 лева на ден да зимам ама ще ви кажа за чичо си Има частен бизнес и зима около 10 000 лева на ден на месец прави 300 000 лева за тез които немоат смятат и на тез пари облага данак от около 20-25 хилядарки а браточед ми кат се знае колко зима баща му зима попринцип около 5-10 лева на ден е ако са му нижни може и 5 000 да земе ...
Fitness Forever
Първоначално написано от TIMEX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бил Гатес ли те осинови бе момеее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва да мечтаеш е хубаво нещо обаче.![]()
![]()
![]()
emi maika kam 2000 na mesec minimum a ba6ta mi kam 5000 i na den mi ostavqt po 20 lv ama az ne gi xar4a ponqgoga vsi4ki imalo e dni v koito sam karala s 20lv cqla sedmica ama e imalo dni kadeto ne sa mi stigali i az si znam 4e v nas vinagi mi ostavqt i 10lv dop[alnitelno ako ne6to ne mi stignat,ama i 200 leva da im kaja 4e mi trqqt te vednaga 6a mi gi dadat
Бааааааси...като чета тука имам чувството, че моето семейство е най- мизерното. Сигурно вас със сребърни лъжички са ви хранили...а уж сме били най- бедната нация в европейския съюз
[quote="Navixo"]Мечти,мечти.Първоначално написано от TIMEX
Еми добре айде ще кажа.....баща ми взима по 150 00 на месец ама си има голям завод и прави сайдинг и други неща които не се произвиждат в БГ.
А аз на ден харча по 2 лв щото от повече нямам нужда.
А ти мойто момче с тез 50 лв на ден печено прасенце ли ще ядеш че ще искаш толкова.
Иначе аз ако имам нужда от нещо бащата може и повече от 100 да ми даде(имам предвид нужда от дрехи или нещо такова)
Never let the fear of
striking out keep you
Май го обърнахте на кой устата му е по-голяма....![]()
Май си прав\аПървоначално написано от class
![]()
Never let the fear of
striking out keep you
Бахти боташчетата тука са се насъбрали...Май бая послъгвате аКолкото взимат наще другите не ги бърка
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Лично мойте родители живеят в чужбина и там е нормално да се взимат такива пари.Ако бяха в БГ 100% нямаше да се печели толкова.Иначе аз сега за 1 месец и 1 седмица искарах около 1300 лева от бачкане смятай дали в италия не плащат ,а сам само на 17.Първоначално написано от Axel_f
Или този които е правил темата е лапенце,опа "детенце" което няма 10 или е на 12 и света му се вижда мноо интресен и ала бала ,,,, ама не мога да разрбера Кво ви бърка колко зимат наще ..зимат достатъчно покриват ли ми нуждите ? Покриват ми ги! имам ли интернет имам ли кабелна ? имам! да съм останал гладен? НЕ!Родотелите ми са добре осигурени като цяло дори и като искам така малко повече пари ми дават (за сумата от 15-20 лева става дума с толкова излизам с приятелите ми) иначе и с 7-10 лева искарвам седмицата Жизнения стандарт се покачва в България с главозамаиващи темпове през последните 4 години
мм не разбирам какво толкова.Аз съм точно като М1гарант мастера а между другото тоя които прекалено много се фукат че получавали еди колко си виждали си са на цяло въпросната сума? питам за тези които зимат на 1000 до колкото прочетох и до колкото е достоверно де ? :P в което се съмнявам адски много сега от година и 4 месеца от началото на учебната 2006 знаете ли че всеки лев които съм го получил от родителите ми къде отива? в касичката! и в момента ходя извън града за да бера плодове и тн не се оплаквам още малко ми остава до желаната цифра и ще си взема компа наи накрая![]()
защото не искам да заангажирвам родителите ми с тази един вид "нужда" ако може да се нарече така,Но усещам че ще ми е наи сладко като си джиткам пред новия звяр и като си помисля че сам съм си "искарал" кеша ще ми е още по яко.........а за прахосниците прав ви път и мн ви здраве след годинка две не ви виждам
Винаги като чета подобни теми се сещам за един познат.Баща му имаше доста успешен бизнес и въобще не го интересуваше какво правят децата му.Синът му се чудеше къде да си пръсне парите.Разправяше,че баща му му давал по 60 лв.на ден само,за да не го занимава и това преди 7 години.И в интерес на истината винаги имаше пари бол.От скука с приятелката си се друсаха като луди и крадяха от пазара дрешки или дребни джунджурийки,не защото нямаше пари да си ги купи,ами просто за разнообразие,защото беше презадоволен.В крайна сметка пропадна жестоко от разни бонбонки,трева и прочие боклуци.И като се има в предвид,че техните имаха и аптеки всичко му беше доста под ръки...Пропаднала му история...![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
10 лева на ден,малко са,ма няма как????Аз ли не съм добре или?Според мен са ти мноогоПървоначално написано от Всссси
Не бих написала тук колко взимат наще,но на мен ми дават 2-3 лева на ден и отделно ако поискам за рожден ден,кино,боулинг или нещо такова а също и още 3лева за списание на седмица!Абе общо около 16-17 на седмица
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
А защосе фукате колко печелят ваще?Който ще се фука,да се фука той сам колко печели!!!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Оххх не ми се коментира думите на Justified и оня кум4о ли![]()
МИИИИИ НАВРЕТЕ СИ ГИ В ГЪЗА ТИЯ ПАРИ КАТО ГИ ИМАТЕ!!!и знаете ли какво ще ви кажа яд да ви е всички на мен пък на ден ми дават по 2675676456476575лева![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много якооооо нали?АМА не ви лъжа и не се фукам нали аз има какво да ям пък тия който просат какво да ги мислим да си глеат живота!!!Я да ви питам вие като видите такъв човек нали сте"паралий"оставате ли поне 1 левче на бедните хорица?????
какво се нервираш толкова? те са прави ... и ти ... но наистина щом сте доволни от живота си , няма значение колко взимат ваще или вие ...
Бе тая тема нещо...Тва колко полу4ават родителите ми не засяга никой от форума
А пък вас другите,като ви дразни 4е се фука някой не му обръщайте внимание
за кво тряя да се карате и обиждате тука
Тая форум злоба ве4е ми писна от нея!
Добре аз отстъпвам![]()
Извинявам се(бях малко ядосана и затова)И все пак не мисля,че са прави![]()
Nashte vzimat dostatachno... a na men ne mi davat,prosto az si vzimam kolkoto mi trqbvat... moje 2lv da mi trqbvat,moje i 200 lv...prosto otvarqm seifa i si vzimam... kato predi tova zvanq na tati da mu kaja za kfo sa mi poveche pari...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
на държавни работи(и то не къде, а в БДЖ-то) няма какво да очакваш големи пари)
Колкото взимат, взимат, на мен не ми стигат![]()