.
Отговор в тема
Страница 12 от 19 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 472
    Mi maika mi izkarva po okolo 30lv prez den i sama me izdarja ot nishto ne sam lishavana a za djobni imam po 2 3 lv i ako iskam strashno mnogo da si kupq neshto si ostavqm i malko po malko si sabiram obshto vzeto povecheto drehi i malki predmeti i takiva sam si gi kupila s tiq 2-3lv na den. I sashto poluchava mama nqkakvi pomoshti ot 80 i nqkolko leva na mesec, zashtoto bashta mi pochina, no tova ne e tema v momenta i taka opravqme se s parite mojelo e i po zle ne se oplakvam daje bih kazal che sam dovolna ot vsichko koeto sam.
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Град
    Изгубено
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    И наш'те заплатите са им от частен бизнес.Пари ми дават според случая,но една седмица я изкарвам с 20-25 лева,или около 30 ако ходя на бесейн,което обаче се случва 2-3 пъти в месеца.
    и при наще така ... ама попринцип те не ми дават пари ... а аз си взимам и то колкото ми трябват тей че зависи какво ще правя

..........
    Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Майка ми е семеен лекар и си нямам и представа колко взимам... Сериозно...никога не съм се интересувала... Ама на мен ми стигат...
    Баща ми....ЪъЪЪ..той живее в Гърция...Как мога да знам?!?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    gr.Vidin
    slu4va mi se da pohar4a i 10lv. na den slu4valo mi se e i po 1lv. na den no izbqgvam da hra4a mn za6toto zn,4e na6ite imat golemi vazmojnosti no vs si ima krai i trqbva da si postavq6 nqkvi granici \/ [-o<

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Бе тая тема нещо... Тва колко полу4ават родителите ми не засяга никой от форума А пък вас другите,като ви дразни 4е се фука някой не му обръщайте внимание за кво тряя да се карате и обиждате тука Тая форум злоба ве4е ми писна от нея!
    На същото мнение съм пък и тука ако някое дете на по 12 год пише че харчи по 30 лв на ден ..просто се смея и не вярвам пък ако е истина родителите му явно са доста богати за да му дават толкова пари..аз не намирам смисъл само в едно, защо за да покажеш че имаш средства трябва да се надуваш ,имах една приятелка която толкова се притесняваше да не я помислят за бедна ( техните имат предостатъчно пари ) че непрекъснато говореше за това колко пари харчи , какво си купува и т.н..смешна работа

ba6ta mi vzima 550 lv a maika mi 400 lv a na men mi davat po tolkova kolkoto az re6a i ot kolkoto imam nujda (a az po princip ne im iskam mn po 2-3 lv mi stigat na den rqdko sa slu4aite v koito sam iskala pove4e)

mi maika mi vzima 600 a za ba6ta mi ne znam....i mi davat gjobni za cqlata sedmica+ subota i nedelq -15

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Общо нашите взимат около 400 лв. на месец
    Затова съм комунист и искам да убивам богати копеленца
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Re: 6tom stana vapros za pari:kolko sa zaplatite na va6ti?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    $etoh temata svarzana s djobnite i se ot4aqh kvi 40lv na den be ,po kolko pla6tat na maika vi i kolko na ba6tavi.Na mama zaplatata e 250lv,a natati 460lv,na men davat po 1.50 na den.Malko sa no nqma kak.
    na mama e 400 na tate e 700 leva a na men mi davat razli4no ot 1 i 50 po 4/5

Guest
    и баща ми има собствен бизнес и майка ми си има собствен бизнес

те вече не ми дават баща ми направо ми каза като искаш пари ще работищ няма да ставаш някой разглезен пиклю дето живее на гърба на родителите си ако ти трябват отиваш и си заработваш. пък аз имам много разходи само бензина ми е 4-5лв на ден отделно момичета туй онуй
    вий си мислите че 10-20лв са вадят лесно
    на седмица дохада ми е около 60-70лв мисля че са си предостатъчно

Майка ми 600лв на месец,а баща ми работи в чужбина и изкарва 10 пъти повече.
    <3 ^^

мисля че е малко некоректно да се обсъждат заплатите на родителите ни.колкото толкова.
    аз ли4но полу4авам вси4ко от което имам нужда,вси4ко смислено което поискам,дават ми по 18лв на седмица и за 13г хлапе мисля 4е е доста добре \/

Zaplatata na mama e 160lv na ba6ta mi malko pove4e nz s to4nost kolko.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    на майка ми 300 а за ба6та ми нз
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    майка ми зема около 400лв. а бащата около 500-600 лв. а аз с около 3-4-5 лв. на ден се оправям без проблем.
    иначе имам познат който на ден харчи над 200 лв. и е на 14.. много тъпо лапе дава си парите само за наркотици, храна, някой друго парти в дискотека и това е общо взето.. винаги когато го видя има по над 100 кантар марихуана в себе си.. малоумник
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Баща ми е богато копеле; D.Винаги е било така .Но за сметка на това най-стиснатото животно което съм познавала.Пари ми е давала предимно майка ми-жената получаваше 500-600 лв.Повече от 5 лв на ден без някакъв повод трудно ...Докато тя ми е давала пари никога не съм била недоволна.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Re: 6tom stana vapros za pari:kolko sa zaplatite na va6ti?

em 10~15 lv gore dolu mi stigat ako ne mi davat o6te

Град
    Враца
    и двамата са с бизнес, не коментирам обаче финансово до сега сме били добре , но сега имаме 1 огромна инвестиция и джобните солидно ще намалеят
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не е истина колко алчни и разглезени деца има в днешно време!

По темата-не знам и не ме интересува колко пари получават! По-важното е че свързваме двата края и се справяме.Иначе на ден побучавам по 2 лева...абсолютно достатъчно са ми

П.П Темата е доста комплексарска...но реших да изразя мнение за да се замислят малко богаташчетата с 40 лв в джоба за 1 ден

Град
    in your sweet dreams
    незнам колко точно са заплатитте , но на мене ми дават по 15 лева на седмица ... като за 13 годишно лапенце не харча по толкова много ... достатъчно са ми ! по 1.50 на даскало ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Не се интересувам от заплатите им , но по 2 лева ми стигат за даскало .

Ami vzimam- dosta pove4e ot na6te - 1600-na mesec- ot uli 6te stanat kum 2000...

Като за студент 15 лв на ден имам някъде като бюджета ми е за месец със сметките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си