.
Отговор в тема
Страница 13 от 19 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 472
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Maika mi ne raboti a pastroka mi e kompiyturen programist na 4astna praktika i zaplatata my zavisi ot proekta koito e vzel.V momenta vzima ?72 na 4as...Roditelite mi jiveiat v Germania a nie sus sestra mi sami v Kipur.Pra6tat ni po ?300 na mesec koito sa ni za har4ene(drehi,hrana,6ampoani,preparati,.....) a smetkite i naema gi pla6tat po bankov put...Po princip ne sa malko pari no kato se ima predvid kakvi sa cenite tyka napravooo...(edna bani4ka e ?2 ).

nqma zn kolko poluchavam vajnoto e che sum dovolna ot tova koeto imam tova che nashite se trepat kato ludi za da imame az i sestra mi pokriv nad galvata i drugi raboti koito sa neznachimi kato komputar internet i dr me karat da se gordeq s tqh :P

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ми майка ми живее с 1 човек ... ( който не ми е баща ) той е адвокат ... брокер и 0ще кво ли не ... и на него не може да му се хванат спатиите .. пък .. майка ми е даскалка .. и взима към 300-350 от който около 150 отиват за покриване на заеми ...
    на ден получавам .. по 2-3 лева ... а в weekend-а по 5-6
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Майка ми взима по 300 лева на месец,баща ми по 800,отделно имат бизнес от който се изкарват пари пролетта,но зимата се дават .. значи средно го кажи 1000-1300 лева е месечия бюджет на семейството ми,дават ми на ден по 1.50 за училище и отделно ако ми трябват за нещо,напълно достатъчи са ми тези пари и не искам повече.. благодарна съм и на това,даже много!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Ами и наще се занимават с частен бизнес.Може да пулучат днес 10 000 лева , утре може и да не получат и стотинка ,но винаги имат пари да си ми дадът джобните!

На майка му бруто е около 600, но -250 по данъци. Баща ми изкарва различно, защото работи на частно, но да кажем средно по 1000 кинта. Брат ми вече и той работи и ще печели кинти. Над средното ниво сме, но не бъкаме кой знае колко от пари - щото майка ми е тъпа и все за глупости и ремонти тегли кредити. Но не ми трябват тия пари - през гъза ми е. Харча по 1.50-2 на ден .
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    майка - 530лв
    баща - 2300 (в службата) и отделно от частиня бизнес по около 200 000 на година (проектиране на обекти свързани с петролни продукти - бензиностанции, рафинерии, резервоари, инсталации и т.н.)
    аз - 5-10 лв дневно... и съм що годе доволен...
    5-10 lv 6to gode dovolen molqqq az na 2 s1m dovolna pak tii napr mene ako mi daaha tolkoz maiko mila....moita mama zima 600lv bez danaci a tati kot zeme 6toto raboti 4astno ama zima dosta ama ne dava
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Бих казала само- МОЖЕ ПОВЕЧЕ!

П.П. Може и повече да ми дават СЪЩО.

MoqT OtgovoR

Ami na men na den mi davat razli4no, no nai ve4e po 2 leva djobni i po 2 leva za taxi(za6toto az hodq na u4ili6te s taxi).Ot tezi 2 leva djobni az si vzimam nqkukva zakuska za okolo 1.50 leva(hamburger s file, ka6kaval, ket4up, maioneza i sok), a ostanalite 0.50 leva gi izhar4vam za ne6to drugo sled u4ili6te ili si gi ostavqm nqkude(po djobovete na dunki ).Kogato iskam da si kupq nqkukva dre6ka, da izlezna s priqteli ili da otida na frizior az kazvam na ba6ta mi i toi estestveno vednaga mi davaaa nqkukva suma(zavisi-ako sum si haresala ne6to opredeleno mi dava tolkova kolkoto struva, a ako ne sum prosto me pita kolko iskam{az estestveno ne iskam mnogo}).
    Moqta maika ne raboti nito ba6ta mi, no imame 4asten biznes.
    Blagodarq vi 4e pro4etohte otgovor4eto mi!
    LofF YoU

Супер фен Аватара на gabi_94
    НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ЗАЩО НЯКОИ БОГАТАШЧЕТА ПИШАТ ЧЕ 1О ЛЕВА ИМ БИЛИ МАЛКО НА ДЕН!!! ЕГАТИ, НА МЕН 10 ЛЕВА СА МИ ЗА ЦЯЛА ЕДНА СЕДМИЦА. на наще дохода им на месец е около 1000 лева или 900 общо и на двамата.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Na men mi davat 6 na den

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Не ми дават много, ама аз си права разни далаверки и си изкарвам и си се глеза Не съм някав шибан богат пубер отворен пеерас дето незнае как се изкарват 5 лева на ден с труд и като не му дадат 50 лева а 49 реве 3 дена...
    The Spark

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Татко взима колкото изкара. Зависи от това колко работа има във фирмата. А майка не работи.
    Мен заплатите им не ме вълнуват, защото не живея с тях и не съм на техни разноски.
    Дори и да бях съм свикнала и с 2 и с 20, имали сме всякакви моменти. Бъдете доволни на абсолютно всичко, което ви дават.
    Заплатите на родителите не са най-важното нещо в семейството.

hottie
    Guest
    и моята заплата е по-висока от на родителите ми, само това мога да кажа.Просто тяхните не са ги увеличили много,такива са били времената.НО като цяло никога не сме имали финансови проблеми.А сега се издържам сама(студентка съм).

Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    nqma zn kolko poluchavam vajnoto e che sum dovolna ot tova koeto imam tova che nashite se trepat kato ludi za da imame az i sestra mi pokriv nad galvata i drugi raboti koito sa neznachimi kato komputar internet i dr me karat da se gordeq s tqh :P
    така е...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

еми ние живеем в чужбина и не мога да кажа точно в левове но иначе татко взима около $4-5000 на месец но е тираджия и не са фиксирани а пък майка взима около $1200 работи като чистачка но за мойте джобни пари и горивото на колата ми се грижа аз те не ми дават тайче колкото си изработя толкова мога да харча имайки впредвид че аз работя в закусвалния за бързо хранене и не взимам доста тъй като трябва и на училище да ходяабе кажи речи $10 на ден максимално

Ми аз съм само с един родител (баща ми почина преди 10 години,бях на 6) И въпреки това не съм лишавана от нищо,дневно около 10тина лева ми се полагат. Иначе майка ми прави около 2300 на месец.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Баща ми има фирма и на ден изкарва около 4 000лв,а мама не работи.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    И кво като ви дават по 10 лева на ден? Сичко ок ли е? Има ли цигарки, трева? Смешни сте... или си измисляте или парадирате... тцтц лапенца.
    На мен ми дават по 2-3 лева на ден и ако ми потрябва нещо си ми дават.
    Заплатата им стига за всичко, даже понякога остава...

Град
    Pomorie
    БЕ на мойте не им стига че и на мене не ми стига ма
    Никога ли не сте се замисляли над това, защо в детството момчетата си облизват устните, а момичетата си смучат палците?

аа копеле кво става тука?!супер богаташчетаа..искам и аз така..ама няма! ..нали знаеш..яя каажете бате к'во работят ваще да пратя и аз наще там,а??

та..баща ми нз к'во се води управител на охранителна фирма хах не, т'ва не е правилното..абе нещо некаф шеф , не знам и не ми пука честно казано..взима добри пари, не знам к'ви са, но щом се издържаме..майка ми беше учителка..работеше и в университет..обачее така не се живее...са нз ше почва в некфа фирма..
    та ахах нз колко взимат .. дават ми по 2 лева на ден..за седмица отиват общо към 30..и не, не ги давам, за да вися по кафета и за цигари..ходя на уроци..аве нз .. на сички лигльовци и лигли,на които им дават по 50 кинта и то само за лиготии..и вие пак се оплаквате..е хипер зле сте, осъзнайте..на мен от тея 30 ми остават около 7-8 .. и ако ми потрябват търся пак..ако дадат-дадат..ако не дадат к'во да прая гриза си ноктите .

смешни сте .
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Град
    В АдА
    Родителите ми си имат собствен бизнес и незнам по колко изкарват

Мама взима по 800-900лв на месец, но плаща разни заеми и такива глупости.Никога не съм се чувствала лишена...дава ми по 20-25лв на седмица, ама зависи ако ми трябват за нещо по специално/дъска,кецки,дрехи/ може и повече Баща ми работи в чужбина и взима доста 2000-3000лв на месец....т'ва е c(:

hottie
    Guest
    Само не мога да разбера защо тези, които получават по има няма 2лв на ден трябва да ревнуват тези, които имат 10лв !! Айде стига,такъв е живота.Не всички имат еднакъв стандарт ! Стига с тази ревност и обиди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си