- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
Майка ми взима.. май 350лв някъде (учителка е...), а баща ми 600-700лв (работи в частна фирма).Дават ми по 2 лева на ден и живот си живеяхаха на мен ми стигат
![]()
Баща ми-между 900 и 1000лв
Майка ми-около 350
За малък град немога да се оплача(даже въобще),никога не съм бил лишаван от нищо дават ми колко ми трябват понякога когато сам си наумил да си купя нещо им искам но в повечето пъти си го купувам с сабрани от мен пари...![]()
maika mi vzema 300,ba6ta mi 600-700
ami na men vse ne mi stigat parite ama vseki den har4a razli4no ima i dni v koito ni6to ne har4a sredno na den har4a okolo 4-5lv
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Малко...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Тате печели по 1000 лв на ден и джобните са ми 4 лв
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
На майка ми чисто е 560 мисля,а на баща ми никога не ми е казвал...Живеем си пре-добре,да чукна на дърво,така че не ми пука и общо взето не съм лишен от нищо
Джоби - макс 3 лв ... не ми тряят и повече де.
Ако излизам някъде искам и тва е
ем наще ми даат по 20-30 лв на седмица ама аз на ден харЧа малко по 2 лв най-мноо 3друото отива и касичката
![]()
наще общо взимат по 1800 лева на месец но аз не им искам много по 2-3 лева на ден гогато излизам взимам повче пари и така
майка ми взема около 1300 на месец,обаче работи в чужбина и почти не се виждаме,и това е цената- да сме разделени,бащами е пенсионер и получава представете си 150 като 130лв му струват лекарствата.И така вземам на ден по 2 лв като почти не ги харча,случва се цяла седмица да не ги похарча понеже пътувам с карта, и понеже знам колко много майка ми се бъхти там за да сме добре,харча ги при смешни нужди,хубавото че че имам касичка![]()
Ми честно да ви кажа,незнам..никога не са ми казвали и всики път като ги попитам се ебават...но предполагам че са достатъчно,защото си живея перфектно (от финансова страна) като не съм лишена от абсолюно нищо,даже напротив...![]()
Ми точна сума не знам.Иначе ми дават по 3 лв за даскало и 5 като излизам.Устройва ме ..
maika mi okolo 350 ba6a mi 1000 na mesec mi davat po 20 lv za y4ili6e i a ako izlqza sled daskalo ili prez po4ivnite dni mi davat po 3-4 lv i otdelno za rojdeni dni i drehi dovolna sam za6oto mi pla6at i 30 lv karta![]()
(sun)~{}*
абе не ги знам колко щото не съм се интересувал до сега,ама май бащата около 800,но като му вземат за осигуровки,данъци и т.н. му остават 600,а майка 300.не са много ма*ка му,но каквода се прави-тая скапана държава.на мен ми дават по 2 лева,а имам и брат-на него по 1 лева за закуска
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
идея си нямам колко заплата имат
Обаче като кажа примерно "Тате ще ми дадеш ли пари да хода на басейн?"
(не че се хваля) Той вади няква пачка от джоба, дава и ми дава 20-на лева, пита ме дали ми стигат и това е.
Аз нямам никакви претенций, важното е парите да стигат за всички разходи.
Мисля че тате има някаква фирма, а мама май работеше в банка, не знам обаче аз съм шастлив, те са щастливи и живота си върви!![]()
майка 400
татко 600-800
ебаси блазе вииии аз съм с 5лв на седмица![]()
![]()
Майка ми: 400 лв някъде.
Баща ми 700~900 зависи ..
За даскало ми дават само когато поискам !
По принцип не давам пари за простотии, иначе винаги имам
пари в джоба си някаде в порядака на 20-тина лева
/ххх което ме подсеща в протмонето си имам някъде около
27лв които стоят от 2 месеца някаде![]()
Но това са само мой спестявания
Когато ми трябват за дрехи обувки, им искам
Но и с мой пари си копувам понякога
И да поясня някой работи които прочетох в началните 15-тина страници !
В България цените са по-високи от повечето европейски
държави !
Средната заплата в Германия е около 2500 евро а цените
са почти същите ... като пропускам факта че тия които се различават в БГ са по-високи![]()
В БГ средната заплата е 250 лева ?!?
За какво да говорим ?
Един хляб е един лев ..
Къде беше времето когато хляба беше 30 стотинки
Баницата и тя толкова![]()
50 стотинки бяха абсолютно предостатъчни
оставаха и за боза ...
Сега с тия пари се замисли какво можеш да си
купиш ...
НИЩО !!!!!!
В момента е такава мизерия, че в БГ сигурно
никога не е имало такава !
kатооо четааа изглеждаа из форумма ии достаа заможни дечица..................................... з нямам определенааа сума .........колкото ми трябват---харча по 60 ст за минерална вода само ии някой път ако ми се яде нещо си взимам .......друг път нищо не харча.......ако искам да си купя дрехи примерно излизам с майка ми ии каквото си харесвам тя с и го плаща...........но естественоо аз сама си осещамм каквоо да си позволя ......... а колкото до ценита аз мога да сравня с Испания както zero с германия-- същата е работа............то дори за 7 години се вдигнаха мн цените---като бях 1 клас си взимах по 50 ст за училище и ми стигаха---или сандвич (40ст) + кола(10 ст),или чиспче(30-40 ст) с 2 жилирани бонбонки( по 5 ст)
няма да споделям възможностите на родителите ми но винаги ги подкрепям за каквото й да ми се карат и колкото й пари да ми дават не съм им правила проблеми и съм благодарна за всичко което правят за мен. Не ме лишават от нищо за което съм многоо благодарна и винаги ще бъда![]()
Lof YAaA..!
Майка ми взема 500лв и баща ми взима 500лв.
На мен ми дават по 4-5 лв, но и за пътни, защото аз пътувам, а само пътят ми е 2.10лв, тъй че за мен остават 2-2.50лв, но не ги харча всичките. Ако вече излезе нещо, което се налага да взема допълнително ми дават още.
Доволна см, аз по принцип не харча по много и не съм вманиачена като знам какви има, дето и 500лв на ден да им дават, пак няма да им стига.![]()
нашите около 900 лева месечно взимат , ноо колкото и да ми дават на мен пак ще са ми малко ...![]()
Майка ми към 400, а вуйчо 700-800. Майка ми ми дава половината си заплата и ходя да плащам разходите(ток, вода и др.) останалото е за мене, но на нея , ако й свършат парите иска от мен и обратното![]()
Когато вуйчо си е вкъщи дава всеки ден пари за вечерята, той ми копува повечето ваучери.....А моите джобни...нз различно.Както казах майка ми ми дава пари и аз си правя сметката, за да имам за по нататък.