.
Отговор в тема
Страница 16 от 19 ПървиПърви ... 61213141516171819 ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 472
    моите родите също имат така наречения ЧАСТЕН БИЗНЕС но това е причината и да пътуват доста често и се налага да ...живея самостоятелно ...и ми дават по 100 лв на ден защото трябва да си пазарувам да ходя на уроци и .... попринцип мога да живея само на минерална вода от 50 стотинки и не мисля че колко ми дават родителите има някакво значение...гледам да не ги харча всичките когато не се налага... но рядко успявам да спестя
    XOXO...

Ми баща ми взима около 1500 лева в най-добрия сезон до 2000 , но майка ми не работи Дават ми по 5-6 бева на ден до 10 Доволна съм , въпреки че не ми стигат щото си купувам все някви неща от ейван и тн,

На мама заплата е 450 лв а на тати някаде около 600лв зависи дават ми по 3 или 4 лева на ден. Доволна съм се пак има доста сметки!

тати --> 220
    мама--> 180 а понякога нищо, на ден имам 1.50 + път, стигат ми

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Майка-600лв седмично
    Баща-1000лв месечно,но понеже сме 2 деца,пък и родителите ми са разведени ,ние сме при мамчето..

Град
    Between The Hell and The Heaven
    заплатата на баща ми е към 10 000$ но не ми дават мн на ден-2-3 лева,събота и неделя-10,по-така излизаници максимум 50(тва се случва само 1-2 пъти в месеца)
    на мен не ми трябват мн джобни-в даскало не ям,а ако искам да си купя нещо ,просто ми дават нужните пари

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Майка ми взима към 1600лв. месечно, а баща ми приблизително 3000лв.
    Почти на 18г. съм и не ми се нрави идеята по цял ден да тъпея пред ПС-то и затова работя всеки ден на един строеж. 30кинта на ден. ( ). Момента да бъда самостоятелен почти е настъпил и мисля да се възполвзам, а не цял живот нашите да ме 'хрантулят. Просто вече ми е неудобно да кажа на баща ми: Дай 5лв. да изляза на кафе.................

Град
    Усмивката :Р
    Честно казано не знам точно заплатите на нашите... а и не ми изглежа добра идеята да си правим обществено достояние семейното положение по форумите... ваша си е преценката
    иначе ми дават колкото и когато посикам стига да ми трябват наистина, когато съм на даскало по 20-тина лева на седмица и допълнително ако ги помоля
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Мама печели по 400лв на месец...
    Баща ми има фирма и печели доста(поне по 2000лв на месец)...
    И все пак не мисля, че ми дават много пари, дават ми нужното

Майка взима 500 а аз .....случвало се е и по 200лв на вечер бакшиши....... взимам - 600=700месечно.
    От доста време не разчитам на никой и се оправям сама.Баща ми не живее при нас. А приятелят на мама зима на месец около 1000-1500 мен моите ми стигат за сега,но като си купя кола надали ще ми стигнат.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Баща ми получава около 1500 лв. чисто, а майка ми е в сферата на изкуството, така че може да изкара 10 000 на месец, но е възможно и 400-500 лв.Не мога да се оплача от нищо.Джобните ми за училище са около 3-4 лв, а ако излизам допълнително към 5лв.

^ borovinkaa^ майка ти да не е певица??

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]^ borovinkaa^ майка ти да не е певица??
    Не, художник.

Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    Не, художник.
    Е аз мислих,че художниците взимат малко.

Nk@]
    Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    Не, художник.
    Е аз мислих,че художниците взимат малко.
    Зависи от художника, какво рисува и къде го предлага :P

Град
    Los Angeles
    m nashte razli4no shot se zanimawat s chasten biznes i zawisi seki mesec razli4no
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

хххххххх напълно достатачно

Град
    Montreal, CA
    Майка ми-350 лв
    Баща ми-850 лв
    За държавна работа,толкова Доволна съм не ме лишават от нищо,най-вече брат ми

Град
    Троян :o)
    мама взима към 650,пък тати 550 мисля .. на ден харча около 2-3 лева иии съм си доволна от нищо не съм лишена
    шОkолuзupaнаааа

Град
    пловдив
    На татко заплатата е 1000 лв.А мама е маинчиство и получава 345лв!

На мен ми дават досатъчно..нз точно кви са им заплатите..дават ми по 4 лева на ден..Но май ше станат по-малко шото баща ми мисли че тва '' не ми действа възпитателно'' xD
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Мии аз на ден имам от 2 до 5може и повече зависи какво ще правя и къде ще ходя ами какво да кажа доволна съм при положение,че винаги трябва да си харесам блузки,поли,гривни и разни други боклуци майка ми ги нарича така

О в интерес на истината нямам идея.Те си взимат заплатите с карти и наистина не знам кой какво взима...
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

дават ми по 3-4 лв..може и по 10 на ден..зависи къде ще ходя и какво ще правя
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    в спалнята ти ;]
    tatko - 1100-1200
    mama - 800-900
    a kogato edin p1t bqhme v los angelis (za 6 meseca)
    tatko- 10 000 $ mai ama ne sum mn zapoznat ......... smis ne se interesuvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си