- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
моите родите също имат така наречения ЧАСТЕН БИЗНЕС но това е причината и да пътуват доста често и се налага да ...живея самостоятелно ...и ми дават по 100 лв на ден защото трябва да си пазарувам да ходя на уроци и .... попринцип мога да живея само на минерална вода от 50 стотинки и не мисля че колко ми дават родителите има някакво значение...гледам да не ги харча всичките когато не се налага...но рядко успявам да спестя
XOXO...
Ми баща ми взима около 1500 лева в най-добрия сезон до 2000 , но майка ми не работиДават ми по 5-6 бева на ден до 10 Доволна съм , въпреки че не ми стигат щото си купувам все някви неща от ейван и тн,
![]()
На мама заплата е 450 лв а на тати някаде около 600лв зависи дават ми по 3 или 4 лева на ден. Доволна съм се пак има доста сметки!![]()
тати --> 220
мама--> 180 а понякога нищо, на ден имам 1.50 + път, стигат ми![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Майка-600лв седмично
Баща-1000лв месечно,но понеже сме 2 деца,пък и родителите ми са разведени ,ние сме при мамчето..
заплатата на баща ми е към 10 000$ но не ми дават мн на ден-2-3 лева,събота и неделя-10,по-така излизаници максимум 50(тва се случва само 1-2 пъти в месеца)
на мен не ми трябват мн джобни-в даскало не ям,а ако искам да си купя нещо ,просто ми дават нужните пари
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Майка ми взима към 1600лв. месечно, а баща ми приблизително 3000лв.
Почти на 18г. съм и не ми се нрави идеята по цял ден да тъпея пред ПС-то и затова работя всеки ден на един строеж. 30кинта на ден. (). Момента да бъда самостоятелен почти е настъпил и мисля да се възполвзам, а не цял живот нашите да ме 'хрантулят. Просто вече ми е неудобно да кажа на баща ми: Дай 5лв. да изляза на кафе.................
Честно казано не знам точно заплатите на нашите... а и не ми изглежа добра идеята да си правим обществено достояние семейното положение по форумите... ваша си е преценката
иначе ми дават колкото и когато посикам стига да ми трябват наистина, когато съм на даскало по 20-тина лева на седмица и допълнително ако ги помоля![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Майка взима 500 а аз .....случвало се е и по 200лв на вечербакшиши.......
взимам - 600=700месечно.
![]()
От доста време не разчитам на никой и се оправям сама.Баща ми не живее при нас.А приятелят на мама зима на месец около 1000-1500
мен моите ми стигат за сега,но като си купя кола надали ще ми стигнат.
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Баща ми получава около 1500 лв. чисто, а майка ми е в сферата на изкуството, така че може да изкара 10 000 на месец, но е възможно и 400-500 лв.Не мога да се оплача от нищо.Джобните ми за училище са около 3-4 лв, а ако излизам допълнително към 5лв.![]()
^ borovinkaa^ майка ти да не е певица??![]()
Е аз мислих,че художниците взимат малко.Първоначално написано от borovinkaa
![]()
Зависи от художника, какво рисува и къде го предлага :PПървоначално написано от SeXyL[!
m nashte razli4no shot se zanimawat s chasten biznes i zawisi seki mesec razli4no![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
хххххххх напълно достатачно
Майка ми-350 лв
Баща ми-850 лв
За държавна работа,толковаДоволна съм не ме лишават от нищо,най-вече брат ми
![]()
мама взима към 650,пък тати 550 мисля ..на ден харча около 2-3 лева иии съм си доволна
от нищо не съм лишена
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
На татко заплатата е 1000 лв.А мама е маинчиство и получава 345лв!
На мен ми дават досатъчно..нз точно кви са им заплатите..дават ми по 4 лева на ден..Но май ше станат по-малко шото баща ми мисли че тва '' не ми действа възпитателно'' xD
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Мии аз на ден имам от 2 до 5може и повече зависи какво ще правя и къде ще ходяами какво да кажа доволна съм при положение,че винаги трябва да си харесам блузки,поли,гривни и разни други боклуци
![]()
![]()
майка ми ги нарича така
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
О в интерес на истината нямам идея.Те си взимат заплатите с карти и наистина не знам кой какво взима...![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
дават ми по 3-4 лв..може и по 10 на ден..зависи къде ще ходя и какво ще правя
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
tatko - 1100-1200
mama - 800-900
a kogato edin p1t bqhme v los angelis (za 6 meseca)
tatko- 10 000 $ mai ama ne sum mn zapoznat ......... smis ne se interesuvam