- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
Мойте пък печелят 500 000 на месец и да ви кажа много лишена се чувствам от всичко...![]()
![]()
А са верно...занимават се с частен бизнес,така че хабер понятие си нямам кво печелят.
Еми майка ми баща ми са разделени живея с майка ми заплатата и е 350 отделно баща ми праща по-150-200 на месец и аз си бачкам понякога доволен съм за всичко което са направили за мен въпреки че са разделени![]()
![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Баща ми взима по 5 000 на месец, майка ми по 3000, имаме отделно чатсен бизнес.Дават ми по 30 лева на ден, не живея с тях,купиха ми отделен апартамент, купиха ми кола за 200 000, през месец си купувам очила за .. около 700 евро.абе ... мисля, че съм ощетена... ИСКАМ ДА МИ КУПЯТ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ РОБОТ !! ПО ВЪЗМОЖНОСТ КУЧЕ, ПРИЛИЧАЩО НА КОТКА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичките сте пълни идиоти....хвалете се колко пари взимат родителите ви, колко джобни получавате... пак си оставате смешни.КОгато почнете да си вадите сами парите...тогава може да се хвалите
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
az naprimer sama si izkarvam parite. rabotq kato servitiorka i vzimam okolo 1300 mesechno. na 17 sym...
Тати кара такси![]()
Вие си сметнете колко зима.![]()
бах мааму и заплатите ваще сичките да не ограбват банки е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мама-450 лв
тати-550 лв
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Чесно казано и аз не знам.За училище ми оставят по 5 лева на ден.Ак о излизам с приятели или ходим на кино или на кафе ми дават повече.Но и аз си имам лимит казали са ми че повече от 100 кинта на седмица няя да ми дадат!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Вие сте бахти глезените. Родителите ви взимат дорби пари, ама знаете ли колко нерви потрошават за да ги препечелят и да ви дадат "10 лева на ден, които изооообщо не ви стигат"
Аз съм доволна и на 1.50. Научила съм се да ги ценя тея пари и да си правя сметката.
ba6a mi raboti po korabatite i zima 2500 evro maika mi 4asten biznes no sredno zima okolo 700-800 lv na den har4a po 10 lv i mi stigat
и аз съм такаПървоначално написано от midian
![]()
Първоначално написано от it_ends_tonight_
евалата....малко хора оценяват това което имат...и просто шапка ти свалям..малко са тези които оценяват и умеят да пестят![]()
лол ебахти и заплатите вадят ваще бе....Баси милионерите,баси чудото....
по темата:Мама зима около 400 лв (макс)
татти...той май зима около 1000...ама не съм сигурна...Когато съм на у-ще ми дават по 3 лв на ден...Освен ако не кажа че ще излизам тогава ми дават около 8 и аз като имам в себе си от минали дни остатъци ми стават повече...И както се подразбра 3 лв на ден (от които 1 лв-път) ми стигат![]()
ОМГ...ами не получават 'огромни' заплати ....стараят се да осигорят всичко необходимо....не съм се лишавала но не съм и глезена и кват глупост искам да ми се купува...знам колко трудно се изкарват парите и затова съм доволна от това,колко ми дават![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Пфф,просто не мога,да си представя хора с 20 лева на ден,които не им стигат парите.Просто,разглезени.Я но вашите родители имат пари и могат да ви дават по толкова.Но,вие въобще не знаете какъв труд и нерви се изисква и какво утрепване е.Аз мога да изкарам с 1 лев,ако ще и 2 дни.Нямам си представа,ако ми дадат 20 лева.Ще почна да се чудя каквоо да ги правя..Няма значение колко получават нашите...предостатъчно.Въпр еки че,моята майка е в друга държава и ние сами трябва да се оправяме с баща ми,защото наема на майка ми е 1000$.А вие,мамини синчета с по 20 лева не можете да се наситите.Баща ми му свалям шапка,че прави всичко това за мен.Най-добрият ми приятел,който баща му е голям бизнесмен...Има единствения Хипермаркет във нашия град Смолян.Та той колкото и да е богат,никога не е парадирал с парите си.Иска по 2 лева и понякога даже трябва да си ги изпроси.За тяхните няма проблем да му дадат и 2000 лева.Но той не ги е заслужил и за това не му ги дават.Сега той е на работа при баща му и си взима заплатата и само на нея кара.И той ме уважава и аз него,въпреки че не сме от едни и същи финансофи положения.Майка ми ми беше казала,че Бил Гейтс не искал да даде пари на децата си.Казал им,че дори и да има над 40 милярда,той няма да им даде и стотинка,докато не си ги изработят сами.Ей това е баща,има пари да ги гори и пак няма да му свършат и не дава на децата си.А вие тука,глезьовци и лигли не им стигали 20 на ден.Много ми е жал за вас,видял сам колко е трудно,вие ще почнете работа и ще видите.Мама и татко не са вечни...и тогава 2но ще ви се връща.Бащата на моя приятел е на 35 години а вече половината му коса е бяла,само от ядове дали сделките във фирмата ще се получат и дали някой не го мами от неговите работници и не краде от него.Просто нямам думи,това е което исках да напиша...дано поне някой си е направил труда да го прочете и дано му е влезнал малко акъл в главата,че парите не са вечни и не са всичко.
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
Ми маЧитО взима 350 ..бащата различнО :Но винаги повече от 900 :] На седмица харча околко 42-45 лева..и бабката ми дава отделно на ден 2,3лв
..доволна съм си..
![]()
If You LoVe Me, don’t KiSs Me...!♥
If yoU KiSS Me, don`t toUch me..!♥
If yoU ToUch me Don`t FucK me..!♥
If yOu fuck me..DON'T STOP..!!!
Браво,дано ти стигат...Първоначално написано от karituuu__kukla
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
Първоначално написано от face.the.future
![]()
Забрави за сметките за gsm от 100 лв от разговори с фриендчетата.
ПП Що за тъпа тема?![]()
Don't worry, be happy!
Майка ми около 600 лева,баща ми си има частен бизнес от години,дори не сме и дискутирали тази тема,и не ми трябва да знам...за кво ми е?!
Иначе ако изхарча 20 лева на ден ги харча примерно за продукти да направя торта или все за храна ама това е изключително рядко.Ама някакви глупости и толкова пари да изхарча...ужас...има и дни,в които не харчи изобщо,има и дни,в които ми стигат и 5 и по-малко лева.За даскало по 2-3 лева и 2 лева за автобус.Ако излизам ми дават още толквоа.Не хабя пари по някакви парацлки за по ??? лева,като мога да си ги взема за 10,нито се лигавя по дрехи или парфюми,нито пък някакви капризи.
От нищо не съм се оплакал.
На сметка съм(телефона),но ограниченито ми е 15 лева (10 лева месечна такса) т.е 5 лева на месец.
Под 5 лева ми стигат на ден.
Абе тези,които харчите по >20 лева на дена ми е интересно за какво ги харчите?
Майка ми взима около 700 лева,а баща ми .. не знам има 2 работи и вече нямам идея колко взима ..както и да е.Уча в центъра и не върви да ме пуснат с 2 лева,защото само пътят ми е 4,ако съм без карта.Иначе,лошото е,че ми се налага да съм от 07:30 до 16:30-17:00,понякога и до-по-късно в у-ще и харча повече пари за храна,но понякога,когато се прибера за обяд,може и нищо да не съм изхарчила и си обядвам в къщи.. При всички случаи 5 лева на ден са ми достатъчноА лятото,когато излизам с приятели и 2 или 3 лева ми стигат .. а ако ходя на басейн ,кино или дискотека им казвам да ми оставят 10 лева например и това е :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Майка ми- 400 Баща ми-500+различно от частно но най малко по 300 се е случвало от частно а е стигало и до 1000+ но в повечето случай частно-400,за училище 2 кинта на ден,возим се без белитчита а даскалото ми е на 5 спирки,са почвам и с колело да ходяА за диску,басейн,кину и т.н. ми дават по 10 лева + аз си зиам за секи случай още 5-10 ,а от даскало се оправям и с 1 лев обаче си зиам и др неща ни пак ми остават
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Тате-1600 лева,а мама-500 лева.Дават ми когато им поискам,зависи за какво ми трябват.Не мога да се оплача.![]()
ПП:Някои хора пак са гледали филми...
Баща ми взима 500-600 лева на месец,а майка ми между 2800-3200 тъй като има собствен салон.На ден харча различно...мога и с 1 лев,мога и с 1000.Не ме лишават от нищо.Помня преди бизнеса на майка ми да се развие,вадеше по 10-20 лева на ден и винаги е пестяла и затова сега може да си позволи такова работно място.Вади много да,но и за да ги изработи...по принцип е в салона по 12-15 часа на ден,малко време сме заедно.Така че и многото понякога не е сладко...
Майка ми взима около 700,а тате 1200.Дават ми на ден по 5,6 лева и на брат ми толкова и не съм никак разглезена.Достатъчни са ми,даже предостатъчни![]()