- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
Колко изкарват ли? Достатъчно. А иначе-е*ахти тъпата тема.Какъв е смисъла? Богаташчетата-паралии да си мерят...
кинтите и да разправят как не им стигали по 20 лв. на ден.Ау,направо ми е жал за вас...Милите...Наистина в сравнение с африканските деца,които ядат веднъж на 3-4 дни,а пият вода още по-рядко,сте направо изтерзани душици,о,вие бедни богаташки дечица...![]()
Ебаси (май без извинение...) нали всички в България били бедни, нямали пари за хляб, не били чували за Гучи и все такива трагични и не толкова неща... А пък се оказва, че те само децата получават или една минимална или над минималната заплата.![]()
Аз няма да казвам колко взимат моите родителите, защото не се чувствам като да давам такава информация и после да ги погледна в очите. Първо ще решат, че се хваля, без значение, че не взимат много. Те може да не взимат много, но като за нормалните удоволствия, които си позволяваме са си нормални.
На ден получавам около 2лв. (за у-ще) Вече за излизането всеки път е различно, защото то зависи от настроението на майка ми (а да, забравих да кажа, че са разведени и общо взето тя ми дава парите), къде отивам и какво ще правя там.
Ама най-мразя дебели момченца с ланци и блузки в бебешки цветове и кецове да ми се пра'ят на забавни и да си лепят етикетчета с цената на химикалката им.![]()
Ебати тъпата тема, на кой му влиза в работата какви пари получават родителите ми ? Ако някой толкова държи да си премериме парите дайте на живо по форумите по интересно ли е ?
Първоначално написано от miss_asi
ахахаха кви 100 лв на седмица те гонят бре.. хахахах![]()
![]()
ее значи пак много филми сте гледали
![]()
Зависи... Колкото повече железо има в кофите толкова повече изкарват.
Прав си. Тука всеки се изкарва супер богаташ, а в реалният живот ги гледаш тея гъзарчета и богаташчета с "дебелите" пачки ан техните, ходят с дрехи от Илиенци.Първоначално написано от 24white24
Абе вие добре ли сте...
" аз никак не съм разглезена ", " мама има 3000 лева " , " дават ми по 10 лева на ден, ама мога с 1000 " ....
Наистина, кой го интересува, колко взимат родителите ти ?
Т'ва неква тема за самоизтъкване ли е ?
И да, майка ми зима малко и к'во... да не съм умряла...
ебати богаташчетата се изкарахте бе... я малко на пости и молитви...
Взимат достатъчно,за да ходя добре облечена, да излизам навън,да съм нахранена и напоена.
Това е
Smile!?
добре,ве,човек,кво са виновни хората с много пари,че не знам си кой в Африка ял по 1 път на ден?!?Първоначално написано от I love pain
Кво-те да не си харчат парите ли?!![]()
![]()
еми мама не работи ..тати се занимава с частен бизнес ии постоянно различна заплатаама от липса на джобни не се оплаквам ..дават си ми достатъчно за всичкооо
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Никой не е виновен за нищо, просто като чета стила на писане и са ми ясни някои хора, че нямат и 2 лева за кафе ама го раздават големци, в един форум имаше една тема за заведенията и една мацка постоянно споменаваше дадени заведения, та със същата тая като я заведох в 3 от изброените от нея заведения даже не знаеше къде е тоалетната да не говориме за друго...Просто хората са ми ясни, а това с излишното парадиране е признак на селянчетата с якенцата Дизел от по 14 лева от пазарите, така, че колкото повече си отварят устите някои хора толкова повече глупости излизат от тях,Първоначално написано от Taste the rainbow
Трайтне си пичове и...момичета харчете си парите и гледайте да не ставате много за смях аз поне така правя
![]()
Не са много голями , но не са и малки да кажем околко 1000 /1500
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
sega stana na 700 i ne6to![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
подкрепям че темата е тъпа!! наще взимат доста пари ама какво не съм тръгнала да харча по 20лв на ден, не защото няма да ми ги дадът а защото съм се научила сама да оценявам парите ...еми хората който нямат и 40ст на ден?
Епа на мен майка ми ми дава по 6-7 лева на ден.... Ама те не ми стигат за нищо... Така че харча колкото сметна за добре според това колко парички ще си изкарам или колко съм си изкарал....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Не знам колко взимат,н никога не са ме лишавалиИмам по 2 лв джобни на ден ако искам мога да си взема още,но понякога не изхарчвам дори 2-та лева.Абе когато ми трябват,си взимам
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
не вземат много майка ми -300 баща ми към 400 то в русе заплатите са много ниски
![]()
![]()
![]()
Моите родител`s общо формират към 1000-1500 лв доход. Не е много, но има хора които живеят с доста по-малко, така че ..![]()
maika raboti za 900lv (ima otdelen biznes +~500-600)
tatko 4astna firma ne go znam kolko vzema no ne sym li6en a maika zaplatata i biznesa i si gi spestqva...
principno har4a po 5-10lv na den(predimno za cigari i kafeta)
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
Ами майка ми от 600 до ~750...
Баща ми завис.Имаме семеен бизнес и е различно...Лятото се стига и до 4 000 на месец,но зимата сме падали и под 1 000...
Аз получавам за даскало 4лв отделно джобните са мо около 15-20...
Знам какво е да виждаш как ваште се чудят с какво да платят сметките и с колко труд развиха бизнеса си.
Не се фукам /то и няма за какво де,в даскало съученичките ми ходят с Армани и Gucci...за разлика от мен :Д / , и макар много рядко да си позволявам да изхарча 50-60 за ден /на разходка с фр и т.н. / съм долу-горе доволна :] .. И по-зле може да е.
Първоначално написано от Bubbly
Ти недей така с тия сметки, защото имах период, в който плащах по 60-70лв сметки на месец и просто се бях озъбила якоАма аз съм си виновна.Но все пак се справих някак си и ги плащах ! Голямо куче съм, бе
Ама започна да ми писна да давам по 70 лв на вятъра, като се замисля аз 4 месеца по 70 лв... ако си ги бях събирала ... 300лв добре щяха да ми дойдат или пък можех да ги дам на наще ! Патица съм си ...
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
майка - 500
татко - 600
дават ми по 2-5 лева на ден и съм доволен ...![]()
... no comment ...
Maikami 200 Tati 1500-2000,no mi davat po 1 lvl na den,bez sabota i nedelq . togava 0, a za baseini,discoteci i dr meropriqtiq super rqdko dropvat nekvi kinti (no comment)
Майка ми взима по 300лв на месец, а баща ми по 700. Дават ми по 5 кинта на ден.
Моят баща - 20 000 лв
Моята майка - 5000 лв
На мен ми дават по 5 лева на ден .
Моля ви се , не ми се подигравайте , че лъжа , защото това НЕ е вярно ......
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!