- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
Да бе да, пък аз изкарвам 8 милиарда...Първоначално написано от temari1785
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аз ти казах , че не се бъзикамПървоначално написано от Wrathchild
![]()
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
Е и аз де... честно, 8 милиарда изкарвам!Първоначално написано от temari1785
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
защо се заяждаш , като нито не познаваш баща ми , нито пък работата му .....Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
баша ми и майка ми ОБЩО взимат 3-4000 лева на месец...
дават ми по 2 лева на ден...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
На 26-ти взех заплата и към днешна дата съм похарчила около 1/8 от нея, а си купих доста неща и не се ограничавам откъм нищо....Тази седмица трябва да вземам още пари, но и имам харчове....Преди Коледа трябва и другата заплата да ми преведат.....Сега се събират повече разходи, но честно казано рядко ми се налага да харча по повече от 2-3 лв-кафе на работа, вафличка и обяд(не винаги).....в повчето случаи и това дори не си купувам![]()
Незнам, не ме и интересува . Доволен съм от това което получавам, и съм благодарен .
ми на тате нее точно , а на мама ее отко 2000 ама не ми дават мн кинти щот не са мн съгласни щото аз ги пропилявам а после дори зе знам за кво![]()
![]()
+1Първоначално написано от lifelesscorpse
само дето ми дават по повече пари![]()
та кво работи ?Първоначално написано от temari1785
В дугите теми повечето се правят на баровци сега тука всички казват че имат по 2-3-4лв на ден. На някой родителите им изкарват по 300лв на месец и преживяват с по 2лв в джоба, на други родителите им пак правели по над 3 бона на месец и пак джобните им са по 2-3лв на ден. В други теми пишете че ходите постояно на некви дискотеки, кафета с ГСМи за по 1000лв. Нещо не ми стана ясно. Аз пак нама да казвам колко и какво изкарват наще защото това няма да ви е интересно. По интересно е когато сам си изкарваш парите и не чакаш на друг да ти снесе. Защото повечето от вас като заваршат училище стават безработни и ще се чудат как да си изкарат и тия 3-4лв на ден. Затва се радвайте докато му е време![]()
амми секи родител сам решава колко да дава наа децата си поне мойте не смятат че като изкарват мн и аз в даскалото да нося сее фукам ?!?Първоначално написано от _VIP_
амми секи родител сам решава колко да дава наа децата си поне мойте не смятат че като изкарват мн и аз в даскалото да нося сее фукам ?!?Първоначално написано от _VIP_
Ба4кам и си се издържам сама. Хар4а толкова, колкото аз си реша, от нашите пари не искам. Ако закъсам много - тогава. Ако те решат да дадат някакви - също, но много рядко се слу4ва.
![]()
Робинята на Quench
Баща ми има компания , която има магазини в цяла Европа .Първоначално написано от DiScOnEcTeD
Ако има магазини в цяла Европа баща ти трябва да изкарва близо милион месечно. Аман от морално деградирали дечица, които само материалното им е в главата. Явно още си доста малка и не си изградила съмостоятелно мислене съобразно с действителността в България.
Поздрави на баща ти !![]()
как така нямаш приятелиПървоначално написано от tItEufFf
![]()