.
Отговор в тема
Страница 2 от 19 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 472
    tatko e policai i vzima kum 700lv. a maika mi si ima 4asten biznes i nz kolko pe4eli kum 500 lv na den,ama te pak zaminavat za stok ai takiva raboti! i si vzimam pari kogato mi potrqbvat i kolkoto mi trqbvat ama i az gledam da ne gi cedq mn mn
    гЛедАм лУнАтА-вИждАм тЕб,
    гЛедАм зАлЕзА-вИждАм тЕб,
    гЛедАм зВеЗдИтЕ-вИждАм тЕб...
    аЕ дА тИ e*а мАйКаТа бЕ -
    мРъДни мАлкУ {{{}}}

Мега фен
    Град
    София
    Какви 40 лева бе? Това знаете ли колко пари са? Или говорите колкото да кажете нещо или по - скоро да се похвалите. Снобарщина. И чета преди малко- ми дават ми по 5 лева не не ми стигат ама какво да правя. Дано не са всички такива, че думите на по- възрастните за младото поколение май ще се окажат верни.

Еми баща ми да взима 300-400лв. Понеже работата му е колкото изкара. Майка ми около 250-300лв. Получавам 20лв. на месец и то само когато съм на училище, а лятото не смея да искам и си седа цял ден у нас.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Думите на по- възрастните за младото поколение май ще се окажат верни.
    Еми мнението им е много правилно, но не че и те не са били така. Изобщо от край време наща цивилизация си е материализирана. Нищо духовно не остана по-хората. Всеки гледа другия и все пари пари пари. За това се говори. Вярно е, че без тях не може, но някой прекаляват... бих казала вманиячават.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Майка ми е психоложна на частен бизнес и не знам колко точно взема.Баща ми взема 500 лев на месец .Дават ми по 2 лева на ден + карта за автобуса.Бих искал повече ,но колкото-толкоз.Доволен съм с това,което имам

Голям фен
    Град
    sofia
    mi mama zima6e 200lv no sega napusna a tate kazva 4e zima 400 a mama kazva 4e zima 1000 hahah nz na koi da vqrvam no taka i taka ne me interesuva mn za6toto kogato sum poiskala sa mi dali vinagi taka 4e sum si dovolna
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Родителите ми се занимават с частен бизнес. Супермаркети за хранителни стоки. Месечно печелят по 7-8000 лева. На седмица ми дават 20 лв. Ако не ми стигнат мога да си пойскам още. От тези 20 лв харча най-много 5. Другото си го спестявам и си купувам неща. Никога не съм им искал пари за дрехи, за обувки и за други неща. Всичко си купувам аз. Ако излезем също ми дават между 10-20 лв за да се почерпим. Това е общо взето. Стигат ми 20 лв.

Neizvestniq
    Guest
    tyi tyi na men na6te sa u4iteli. Da vzimat mizerni zaplati. NO! Nikoga ne sa me li6avali ot ni6to.Ne Se oplakvam. Emi tva e v Bulgaria s vishe
    obrazovanie moje6 da stigne6 dale4.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Наште нямат някакви фиксирани заплати и ми дават по 20-25 лева на седмица, от които 10 са за пътуване. Отсналите сама си ги разпределям и си правя сметката. Колкото толкова, доволна съм!
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Град
    In my world
    абе кво значение има колко взимат ваще... важното е по колко дават на мен ми дават когато и по колкото си потърся-нямам определена сума. ама то парите си вървят да излезнеш някъде на кафенце сметката ще ти е около 2-3 лв. цигарки 2лв, такси или нещо от сорта 2лв и може би нещо за хапване-пица/палачинка 1.50 и се търкалят
    Be yourself no matter what the others say!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Майка е в майчинство - демек 150 лв . ( Когато работи по 350 на месец)
    Баща ми 1000 лв ( но като сложим осигуровките остават само 700 лв.)
    През лятото харча малко - по 2-3-4 лв на ден , зависи дали излизам
    През учебната година по 4-5-6 лв на ден + отделно около 40 лв пътни на месец. Ако ми трябват пари за кино , кафета и др. забавления - искам си - ако имат дават , ако ли не - просто не ходя .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    5 Hilqdi marki davat mi po 2-5 kinta na den
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Еми на мен баща ми има частен бизнес и няма точно определена заплата. Дава ми горе-долу по 2-3 лева на ден и съм доволна, а ако ми трябват за нещо друго-да изляза някаде или нещо такова ми дава допалнително и съм напално доволна.

:}

MIIIIIII OB6TO PRIHODITEEE NA NA6TE IZLIZAT KUM 1500 NA MESEC TAKA 4E HAZ NEMOGA DA SE OPLA4A F POFE4ETO SLU4AI POLU4AFAM TOFA KOETO ISKAM =D> [-o< \/
    FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Аз живея с майка ми и баба ми. На майка заплатата е 400 май, на бабата пенсията 100, мойта пенския и детските още 60... това е. И всъщност не мога от нищо да се оплача. Не ходя гола и боса, не ходя и гладна. Имам си телефон и компютър, доста добър при това, имам си и интернет, така де... всичко необходимо или не чак толкова необходимо за днешния тийнейджър. На седмица съм с около 10лв. и се оправям доста добре. Е сега лятото бачкам при мама и си изкарвам по 250 на месец, вярно по-добре ми е с повече парички, ама поне като харча съм доволна от себе си, а не като някои - харчат и се надуват с парите на тате.

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Аз живея с майка ми и баба ми. На майка заплатата е 400 май, на бабата пенсията 100, мойта пенския и детските още 60... това е. И всъщност не мога от нищо да се оплача. Не ходя гола и боса, не ходя и гладна. Имам си телефон и компютър, доста добър при това, имам си и интернет, така де... всичко необходимо или не чак толкова необходимо за днешния тийнейджър. На седмица съм с около 10лв. и се оправям доста добре. Е сега лятото бачкам при мама и си изкарвам по 250 на месец, вярно по-добре ми е с повече парички, ама поне като харча съм доволна от себе си, а не като някои - харчат и се надуват с парите на тате.
    =D> =D>
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Фен
    Град
    Майна town
    Татко има фирма за интериорен дизайн и няма фиксирана заплата ама по-малко от 8-9 хиляди на месец не зима..ама купихме къща скоро и по-голямата част от тях отиват да връща на разни приятели заеми =].майка ми е педагогически съветник в едно даскало и зима към 300 някъде ама там осигуровки работи стават 280 май...не ми дават на седмица ми кат ми тряят си искам.Татко може ми даде и 10 кинта може и 50 зависи къде ше хода и ко ше права.Ама понеже съм на сметка и тати ми плаща само пакета на месец -22.50 лв пък квото си изговора отгоре си го плащам сам.Иам си комп..телефон обувки дрехи ^^ не мога се оплача

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Фен
    Град
    varna
    maika mi vzema 350 lv. ba6ta mi 1000lv .davat mi po 1-2 lv. na den a ako izlizam nqkyde dopylnitelno....ne se oplakvam ....kolkoto tolkova...

Голям фен
    Град
    Sofia
    Баща ми - различно. Майка ми към 300 лв. От тях взимам по 20 лв на седмица, които харча за цигари, кафета и такива глупости. Всичко останало е от парите, които аз съм си изкарала и не се оплаквам изобщо.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Майка ми взима 400лв. ,а ба6та ми 340лв , но аз си работя и рядко искам от тях пари...нз по-сладко ми е когато знам,че парите,които харча съм си изкарала сама.Може някои да ме помисли за луда,но не ми пука
    *Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
    *Никога не е късно да направиш на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по-мръсно!

а и моята е заплата е 380лв(бруто) и на ден г/д харча по мах 5 лв
    *Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
    *Никога не е късно да направиш на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по-мръсно!

Супер фен
    Ami na tati zaplatata e 3 000 a na mama 400lv.

Супер фен
    P.S. I mi davat po 50lv na sedmica

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    P.S. I mi davat po 50lv na sedmica
    Ne iskam da se zaqjdam,no mi se struva 4e ima6 nqkakva zadovolna fizionomiq i sqka6 se xvali6 i paradira6 s parite si.Kakto i da e.Spored men vseki trqbva da e dovolen,moje i 50 stotinki da sa ti dali vajnoto e 4e sa go napravili.Mn xora naistina nz kakvo e da jivee6 v mizeriq i li6eniq da nqma6 pari za qdene,kamo li za drexi i parcalki.Na nqkolko ot moite frendove dori ne im davat jobni,samo ako izlizat nqkade i togava parite pak ne sa mn.Kazvam vsi4ko tova za6toto edna ot nai-dobrite mi frendki,momi4eto s koeto se poznavam kakto se kazva ot bebeta,apartamentite ni bqxa na edin etaj kakto ima6e vsi4ko i ba6ta i ima6e xilqdi 4ude6e se za kakvo da gi xar4i,maika i ne rabote6e.Sled vreme ba6ta i se razvede s maika i togava moqta priqtelka naistina razbra kakvo e jivee6 v li6eniq da ne moje6 da si kupi6 kola i kroasan4e(nezna4imi ne6ta za predi6nite i vazmojnosti)da nqma6 tv,ta kakvo ostava za komputer i t.n.vsi4ko se obarda i tq naistina prejivq mn tejka psixi4eska travma.Ne iskam da kritikuvam nikoga prosto iskam da kaja neka badem dovolni ot tova koeto imame i neka ocenqvame vsi4ko koeto pravqt roditelite za nas .
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от krastavi4kata
    Майка ми взима 400лв. ,а ба6та ми 340лв , но аз си работя и рядко искам от тях пари...нз по-сладко ми е когато знам,че парите,които харча съм си изкарала сама.Може някои да ме помисли за луда,но не ми пука
    \/ \/ \/
    И аз мисля като теб.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си