.
Отговор в тема
Страница 3 от 19 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 472
    Guest
    bashta mi zema 300 maika mi 150 i ne mi davat pari po4ti nqmam drehi slu4valo se e tva lqto da nqma daje hlqb i da stoq gladna s dni vyobshte ne mojem da svyrjem dvata kraq makar che i maika mi i bashta mi pu6at no ko da napravq takuv e jivota mn e gadno vseki den hodim po zavedeniq i az gledam drugite no az nqmam pari da si kupq neshto......

Pri men ne6tata stoqt po drug na4in ....Ba6ta mi mi dava parite za cql mesec navednuj - okolo 70-80 leva ...Toi vzima okolo 600 lv ...a maika mi vseki den mi dava okolo 3-5 leva ...o6to se subirat kum 6-10 leva na den.Mama vzima razli4no pari za6toto i e takava rabotata no okolo 600-1500 leva na mesec. No ako iskam da si kupq nqkoq dreha naprimer po princip ne mi biha otkazali.
    I'm the King of Bongo !!!

Guest
    От цялата тема видях само 2 момичета//жени да са казали нещо по така другите така като ви гледам сигурно и ще дочакате тате да ви купи кола и апартамент сигурно и жена//мъж да ви намери а?Като гледам цялата тема обляна от някви "глезундарчета" дето не са видели живота къв е.Хора всеки знае да бърка в джоба на баща си и на майка си защо не се хфанете на работя някаде да се видите какви мизерници ще се спирам да пиша ще се издрайфам от вас особенно от този/тая дето и давали по 80леа на седмица и повече.

емии, майка ми зима към 350, дава уроци, некви наеми там... и за един месец ми дава 30 лева, плаща ми нета, за морето ми даде, за разни други неща ме спонсорира

иначе си бачкам редовно и не съм чак толкова изпаднала сама си купувам дрехи, обувки, лайна... доволна съм за което (и малко горда ) ако разчитах изцяло на чужди облаги.. щеше да е много тежко, щото пари нЕма :/
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

BOGATASHA
    Guest
    NA TATKO ZAPLATATA E 12000 A NA MAMA 5000.na den mi davat po 50 lv i mi stigat za cigari i za kru4mi jiveq v dragalevci.6tasliv sum imam si i priqtelka kvo pove4e da iskam .Mnogo qsno 4e 40lv.sa malko 50 sa dostatu4no

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от BOGATASHA
    NA TATKO ZAPLATATA E 12000 A NA MAMA 5000.na den mi davat po 50 lv i mi stigat za cigari i za kru4mi jiveq v dragalevci.6tasliv sum imam si i priqtelka kvo pove4e da iskam .Mnogo qsno 4e 40lv.sa malko 50 sa dostatu4no
    Дори това, което казваш да е вярно.. всичките тея пари не могат да компенсират факта, че си безмозъчен сополив пикльо. Тенкю фор дъ атеншън.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Еми мама не работи...тати казва че няма смисъл за 150-200 лв да виси по цял (щото в нашия малък град заплатите са горе-голу толкоз.Е зависи и от работата де...)Тати се занимава с частен бизнес.Изкарава добри пари,но нали трябва да се плати ток,вода телефон...Никога не са ме лишавали от каквото и да е било.Родителите на повечето ми приятели изкарват и по повече пари(на едната бащата прокурор на другата пък има 2 магазина за скъпи дрехи) от него,но той се старае да не забелязвам тази разлика.Когато излизам на кафе или някъде другаде ми дава по 2-3 лв. напълно достатъчни са ми,а и аз не излизам всеки ден по 2-3 пъти на седмица през повечето време си седя в къщи.Не съм като някой да искам постояно пари и да харча като за последноСега с тази тема се замислих сериозно над този въпрос и наистина започвам да оценявам това което имам!

Повече от фен
    всии ty si 65tasliva va6te zimat po tolko pari.ami na tvoe mqsto 6te im izkrunkam po 20 na den.ty ne si dobre.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Еми попринцип изкарват много,ама като платат данъци и такива на мама и остават към 750-800лв,а на тати 700 лв,и на мен ми дават към 2 лв на ден а на брат ми (той е по-голям) му дават по 5 лв

Повече от фен
    lele malko-sladur4e ty si mnogo dobre.spokoino moje6 da iska6 na ba6taty pone 50lv.za sedmica

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    lele malko-sladur4e ty si mnogo dobre.spokoino moje6 da iska6 na ba6taty pone 50lv.za sedmica
    По мисленето ти бих казала,че скоро ще навършиш 12..

Тя може и 2500 да му поиска,що пък не

Повече от фен
    emi davat mi po po 2,3 na den. stygat mi e ina4e moje po 10 na sedmica ama, kolkoto tolko.e na imam 2frendki ot bloka davaxa im po 50.st,lev4e na den,a na mene po,2,3 leva .blagodarnasum.

abe ne vi li e kofti da pishete tolkova li4ni neshta

Баща ми- 1200 лв
    Маика ми-440 лв

На ден ми дават по 3 лв-4 лв

500 и нещо на месец
    П.С. само майка ми работи т.е. "баща" ми ме е заебал, а баба ми не работи
    НИЕ сме в Шампионска Лига, а ВИЕ къде сте?!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Lele sled kato prochetoh vsi4ki mneniq mnogo se otchaqh.. Az jiveq v malyk grad .. Bashta mi vzima po 250 leva .. a maika mi se zanimava s chasten biznes i zima kam 300 gore dolu [no ima i meseci v koito zima 100].. na den mi davat po 1-2 leva i ne se oplakvam..kogato mi trqbvat poveche davat mi.. ne sa me lishavali ot nishty .. samata az razbira, ch parite koito zimat roditelite mi sa malko i pojelah tova lqto da rabotq za da se izdyrjam sama .. no ne mi razreshiha .. pone za edno sam spokoina ne dyljim na nikoi pari i n sme teglili zaemi do sega ..
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    mi nz ama moita maika raboti v italia i izkarva na mesec po 2000lv. i ot delno ba6ta mi pra6ta seki mesec ama na men mi davat kolkoto im poiskam ina4e nqam ograni4en dohot i taka si mi e super
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Баща ми взема около 800, мама не работи в България- взима 3000 на месец. Когато съм на училище ми дават по 2.00 на ден. Никога не са ме лишавали от нищо, ако имам нужда от него. Лятото работя и си изкарвам сама парите.Откакто се хващам на работа разбрах стойността на парите и как да си правя сметката,за да ми стигат за целия месец
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Guest
    Общо около 3000-4000 лв. на месец, зависи, дават ми по 10 на ден, а като съм на парти, купон или някъде другаде 20-30 и общо взето ми стигат.. :}

Град
    Somewhere in the clouds...
    Ами...нашите се занимават с частен бизнес...имат магазини и смея да кажа,че печелят доста добре...принципно,колкото им поискам,но не съм от най-нахалните хора...около 5-10 лв на ден си харча обаче...
    Then every time I turn around
    And you're nowhere to be found
    I know I got a long, long way to go
    Before I can say goodbye to you
    Oh, I got a long, long way I know
    Before I can say goodbye to all I ever knew

Голям фен
    Не разбирам какво ви засяга колко взимат мама и тати?

Ами майка ми е адвокат, но също така и двамата се занимават с частен бизнес. Така, че нямат фиксирани заплати. Но ога да кажа, че взимат достатъчно, да не кажа и предостатъчно. Никога не са ме осатвяли без пари. Нямам фиксирана сума, която да ми дават на седмица. Дали са ми дебитна карта и всеки месец имам по 500 лв. сигурни от там. Ако ми се наложи да купя нещо спешно ми дават пари.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Mi maika mi vzima 350 lv (nqkude tam) a ba6ta mi vzima okolo 1000 ama vinagi razli4no 6toto ima 4asten biznes,ama s teq pari naistina ne se jivee kato v dvorec,osobeno kogato trqa da se izhranvat 5 4oveka i da se vru6tat zaemi,naprimer sq zaema za kolata deto ba6ta mi q kupi q ispla6tat!Az tva lqto ba4kah na 2 mesta,a s parite koito iskar ah uspqh da si kupq za 350 lv telefon i edin Blootooth za kompa!A puk sestra mi e v Amerika tva lqto i tam ba4ka i tq!tva lqto celoto semeistvo sme ba4kali!a puk za jobni na den pove4e ot 4-5 lv ne mi trqat,a i daje ponqkoi put izob6to ne har4a pari-trqat mi 1-2 lv i tolkova!vinagi zavisi ot ne6to
    Jivei dnes,za6toto v4era nqma da se vurne,a utre moje i da ne doide

Фен
    Град
    Мелмак
    Maika mi i ba6ta mi vzimat ob6to kum 1400 lv na mesec...a na men mi davat po 10 leva na sedmica i ne se oplakvam...ne sa me li6avali ot ni6to,nito sa mi otkazvali.

тва е гаднооооооо,баща ми патува и ваобще не можем да се опла4им от липса на пари,но стане ли на въпрос за джобните
    "Достатъ4но пари хар4ат за мен, 1лв на ден ми е достатъ4ен"
    OMFG! 1 лв- Безобразие!!! то на мен ми даваха пове4ко преди,ама мама заподозря,4е пуша/аз го и правех,но спрях няколко седмици преди мама да се усети /и ми ги намали...
    обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си