- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
bashta mi zema 300 maika mi 150 i ne mi davat pari po4ti nqmam drehi slu4valo se e tva lqto da nqma daje hlqb i da stoq gladna s dni vyobshte ne mojem da svyrjem dvata kraq makar che i maika mi i bashta mi pu6at no ko da napravq takuv e jivota mn e gadno vseki den hodim po zavedeniq i az gledam drugite no az nqmam pari da si kupq neshto......![]()
Pri men ne6tata stoqt po drug na4in ....Ba6ta mi mi dava parite za cql mesec navednuj - okolo 70-80 leva ...Toi vzima okolo 600 lv ...a maika mi vseki den mi dava okolo 3-5 leva ...o6to se subirat kum 6-10 leva na den.Mama vzima razli4no pari za6toto i e takava rabotata no okolo 600-1500 leva na mesec. No ako iskam da si kupq nqkoq dreha naprimer po princip ne mi biha otkazali.
I'm the King of Bongo !!!
От цялата тема видях само 2 момичета//жени да са казали нещо по така другите така като ви гледам сигурно и ще дочакате тате да ви купи кола и апартамент сигурно и жена//мъж да ви намери а?Като гледам цялата тема обляна от някви "глезундарчета" дето не са видели живота къв е.Хора всеки знае да бърка в джоба на баща си и на майка си защо не се хфанете на работя някаде да се видите какви мизерници ще се спирам да пиша ще се издрайфам от вас особенно от този/тая дето и давали по 80леа на седмица и повече.
емии, майка ми зима към 350, дава уроци, некви наеми там... и за един месец ми дава 30 лева, плаща ми нета, за морето ми даде, за разни други неща ме спонсорира
иначе си бачкам редовно и не съм чак толкова изпадналасама си купувам дрехи, обувки, лайна... доволна съм за което (и малко горда
) ако разчитах изцяло на чужди облаги.. щеше да е много тежко, щото пари нЕма :/
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
NA TATKO ZAPLATATA E 12000 A NA MAMA 5000.na den mi davat po 50 lv i mi stigat za cigari i za kru4mi![]()
jiveq v dragalevci.6tasliv sum imam si i priqtelka kvo pove4e da iskam
![]()
![]()
.Mnogo qsno 4e 40lv.sa malko 50 sa dostatu4no
Дори това, което казваш да е вярно.. всичките тея пари не могат да компенсират факта, че си безмозъчен сополив пикльо. Тенкю фор дъ атеншън.Първоначално написано от BOGATASHA
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Еми мама не работи...тати казва че няма смисъл за 150-200 лв да виси по цял (щото в нашия малък град заплатите са горе-голу толкоз.Е зависи и от работата де...)Тати се занимава с частен бизнес.Изкарава добри пари,но нали трябва да се плати ток,вода телефон...Никога не са ме лишавали от каквото и да е било.Родителите на повечето ми приятели изкарват и по повече пари(на едната бащата прокурор на другата пък има 2 магазина за скъпи дрехи) от него,но той се старае да не забелязвам тази разлика.Когато излизам на кафе или някъде другаде ми дава по 2-3 лв. напълно достатъчни са ми,а и аз не излизам всеки ден по 2-3 пъти на седмица през повечето време си седя в къщи.Не съм като някой да искам постояно пари и да харча като за последноСега с тази тема се замислих сериозно над този въпрос и наистина започвам да оценявам това което имам!
всии ty si 65tasliva va6te zimat po tolko pari.ami na tvoe mqsto 6te im izkrunkam po 20 na den.ty ne si dobre.![]()
![]()
Еми попринцип изкарват много,ама като платат данъци и такива на мама и остават към 750-800лв,а на тати 700 лв,и на мен ми дават към 2 лв на ден а на брат ми (той е по-голям) му дават по 5 лв![]()
![]()
lele malko-sladur4e ty si mnogo dobre.spokoino moje6 da iska6 na ba6taty pone 50lv.za sedmica![]()
По мисленето ти бих казала,че скоро ще навършиш 12..Първоначално написано от az_slunceto
Тя може и 2500 да му поиска,що пък не![]()
![]()
![]()
emi davat mi po po 2,3 na den.stygat mi e ina4e moje po 10 na sedmica ama,
kolkoto tolko.e na imam 2frendki ot bloka davaxa im po 50.st,lev4e na den,a na mene po,2,3 leva .blagodarnasum.
![]()
abe ne vi li e kofti da pishete tolkova li4ni neshta![]()
500 и нещо на месец
П.С. само майка ми работи т.е. "баща" ми ме е заебал, а баба ми не работи
НИЕ сме в Шампионска Лига, а ВИЕ къде сте?!
Lele sled kato prochetoh vsi4ki mneniq mnogo se otchaqh.. Az jiveq v malyk grad .. Bashta mi vzima po 250 leva .. a maika mi se zanimava s chasten biznes i zima kam 300 gore dolu [no ima i meseci v koito zima 100].. na den mi davat po 1-2 leva i ne se oplakvam..kogato mi trqbvat poveche davat mi.. ne sa me lishavali ot nishty .. samata az razbira, ch parite koito zimat roditelite mi sa malko i pojelah tova lqto da rabotq za da se izdyrjam sama .. no ne mi razreshiha .. pone za edno sam spokoina ne dyljim na nikoi pari i n sme teglili zaemi do sega ..
mi nz ama moita maika raboti v italia i izkarva na mesec po 2000lv. i ot delno ba6ta mi pra6ta seki mesec ama na men mi davat kolkoto im poiskam ina4e nqam ograni4en dohot i taka si mi e super
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Баща ми взема около 800, мама не работи в България- взима 3000 на месец. Когато съм на училище ми дават по 2.00 на ден. Никога не са ме лишавали от нищо, ако имам нужда от него. Лятото работя и си изкарвам сама парите.Откакто се хващам на работа разбрах стойността на парите и как да си правя сметката,за да ми стигат за целия месец
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Общо около 3000-4000 лв. на месец, зависи, дават ми по 10 на ден, а като съм на парти, купон или някъде другаде 20-30 и общо взето ми стигат.. :}
Ами...нашите се занимават с частен бизнес...имат магазини и смея да кажа,че печелят доста добре...принципно,колкото им поискам,но не съм от най-нахалните хора...около 5-10 лв на ден си харча обаче...
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
Не разбирам какво ви засяга колко взимат мама и тати?
Ами майка ми е адвокат, но също така и двамата се занимават с частен бизнес. Така, че нямат фиксирани заплати. Но ога да кажа, че взимат достатъчно, да не кажа и предостатъчно. Никога не са ме осатвяли без пари. Нямам фиксирана сума, която да ми дават на седмица. Дали са ми дебитна карта и всеки месец имам по 500 лв. сигурни от там. Ако ми се наложи да купя нещо спешно ми дават пари.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mi maika mi vzima 350 lv (nqkude tam) a ba6ta mi vzima okolo 1000 ama vinagi razli4no 6toto ima 4asten biznes,ama s teq pari naistina ne se jivee kato v dvorec,osobeno kogato trqa da se izhranvat 5 4oveka i da se vru6tat zaemi,naprimer sq zaema za kolata deto ba6ta mi q kupi q ispla6tat!Az tva lqto ba4kah na 2 mesta,a s parite koito iskar ah uspqh da si kupq za 350 lv telefon i edin Blootooth za kompa!A puk sestra mi e v Amerika tva lqto i tam ba4ka i tq!tva lqto celoto semeistvo sme ba4kali!a puk za jobni na den pove4e ot 4-5 lv ne mi trqat,a i daje ponqkoi put izob6to ne har4a pari-trqat mi 1-2 lv i tolkova!vinagi zavisi ot ne6to![]()
Jivei dnes,za6toto v4era nqma da se vurne,a utre moje i da ne doide
Maika mi i ba6ta mi vzimat ob6to kum 1400 lv na mesec...a na men mi davat po 10 leva na sedmica i ne se oplakvam...ne sa me li6avali ot ni6to,nito sa mi otkazvali.
тва е гаднооооооо,баща ми патува и ваобще не можем да се опла4им от липса на пари,но стане ли на въпрос за джобните![]()
![]()
![]()
"Достатъ4но пари хар4ат за мен,1лв
на ден ми е достатъ4ен"
OMFG! 1 лв- Безобразие!!! то на мен ми даваха пове4ко преди,ама мама заподозря,4е пуша/аз го и правех,но спрях няколко седмици преди мама да се усети/и ми ги намали...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()