- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
Принципно ми дават по 3-5 лева на ден.Но сега изобщо не съм им искал за нищо.През лятото работих със един съученик, за 2 месеца взех 650 лева, доволен съм, сега карам с тях.Когато свършат, тогава
ще искам на наш'те.
ЕВАЛА!Първоначално написано от niGGa
Аз тва лято мързелувах , ама миналото бая бачках така че ми е простено.
Иначе от нищо не съм лишен , нз колко зимат , не ме и интересува.
Какво ви интересуват семейните доходи аз това не мога да разбера ?
Колкото толкова... И на това което ми дават съм предоволен. А както виждам в тая теме има хора, които не могат да уценят стойността на парите- много лошо за тях самите.... Ние самите живееме в един динамичен свят такаче неска ако имаш, утре може да нямаш, заради това аз ценя и най-малкото което мойте родители праят за мене и са сестра ми.
ami ba6tata zema 1800 ot koito kato dade za osigurovki danaci tok mok telefon eno drugo ostavat 1000lv maika mi zima 460 ama izpla6ta zaem i zima 230lv ... na den 2 leva ponqkoga kat im poiskam moje i 4 da mi dadat.. imam i brat i na nego tolkoz nqkade moje i malko pove4e.. az sam na 16 brat mi na 18 dovolen sam imam si4ko kvoto mi trqbva.
Много си зависи от деня и какви планове имам. Понякога вобще не им искам, понякога им искам ... нещо такова. Общо взето по около 35 до 45 на седмица. Стигат ми идеално и съм си доволен. Отделно ми дават за разходи, като интернет сметки за телефон, уроци и т.н.. Лятото си работих и не съм им искал и стотинка за джобни.
na men mi davat po 30 na sedmicaПървоначално написано от miloto_girl-4e
Баща ми взима около 1000лв. А майка ми около 500лв.Дават ми 20-25 кинта на седмица, както и на брат ми.Не съм лишена от абсолютно нищо
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
maleeeeeeeeeelelelelelelelelelel.................. maika zima po 150 leva.Tatko e v 4ujbina i za 5 meeseca beshe izpratil 2000 euro....Ne znam 4esno kazano s kfo karame!!!!!!!111
Еми майка зима към 250 лв., татко принципно към 600-700, ама 250 от тях отиват за заема към банката, начи абе месечно към 700 лв. някъде да влизат, обаче никога не ме лишават от нищи, кът излизам към 2-3 лв. ми дават, е зависи и къде ходя де...ако е за диско и ей такива по повечко, отделно кът тряа се купуват разни подаръци и такива неща. Напълно съм доволна от тва, което получавам още повече кът знам, че имам пр дет им дават и по лев на ден . Стигат ми, да не казвам че си ми и остават винаги имам спестени. Да са ми живи и здрави мама и тати!![]()
Майка ми взима 400,а баща ми 1000,но може и по малко,колкото изкара.Дават ми по 3лв. на ден.
Ми мама взима по 350 на месец,баща ми-700-750 и ми дават ми по 3-4 лв
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Майка ми - 450 лв
Баща ми - 1300 някъде! А на ден ми дават по 3 кинта
A.C.A.B - All cops are bastards
Maika mi vzima po 470 i ot vreme na vreme preglejda hora kato na 1 4ovek i davat po 2 lv a tate zima okolo 250-300lv.
Na mene puk mi davat po 5lv na sedmica za zakuska malko sa ama tfa e polojenieto trea da se pla6tat i danicite![]()
Майка ми не работи...баща ми припечелва от бизнес..оборота на фирмата ни за тази година ще е около 1200000лв.аз харча около 30тина лева на ден за кафенца ала бала...
Супер много харча на ден...отиват е, така по 5 лева за шоколади, а в очилище..хм, пак по толкова :PP Не знам за 2 лева какво си купувате. Е, всеки както иска де, но аз с 2 лева и студен чай не мога си взема)
I just wanna live =]
emii te mi davat pokolkoto iskam zavisi za kakvo sa mi,no az gledam da ne prekalqvam,shot se pak sme 3 deca toest 2 shot golqmiq mi brat si bachka i si izkarva za nego,a ponqkoga mi dava i na men![]()
...
chestno kazno ne znam kolko sa im zaplatite..
ne sa koi znae,kolko mnogo,no stigat...a inache mi davat po 2 leva na den i subota i nedelq..eventualno po-poveche..zaviis kude i kakvo shte pravq
Kak moje da ne ti davat pari?Na kolko godini si?Първоначално написано от foulmist
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Преставям си каква свиня сиПървоначално написано от [ConverseGirL
![]()
Майка ми работи в Кипър и заплатата и е към 700-800 лева , а баща ми е " тираджия " и той взима някаде там ! Иначе ми се полагат по 30 лева на седмица , а ако ми трябват допълнително за нещо си искам и ако получа одобрение че наистина ми е необходимо ги получавам !
Доволен съм на това което имам и често благодаря за това ! (Незнам на кого![]()
)
Искам да бъда такъв , какъвто бях тогава , когато исках да бъда такъв , какъвто съм сега.
Мама зема по 300лв Тате зема по 600лв ... на ден ми дават по 2-3 лева ... Пак понякога и повече... пък и аз си изкарвам от време на време
... несе оплаквам
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
o4ili6teПървоначално написано от Inn0c3nCe
tam ne6to za o4ite li se u4i?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми два лева са ти един пилешки бургер и една бира ..
(и при повечко късмет пакетче семки,че по английски
няя кво да се прави ..)
От там някой ти дава 4-5 цигари и си щастлив.![]()
Аз си го карам с по 2 лева и си ми е много добре..
На два-три дни взимам по малко повече за цигарите.
[ МНЕНИЕТО БЕШЕ ИЗТРИТО ]