.
Отговор в тема
Страница 4 от 19 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 472
    Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Принципно ми дават по 3-5 лева на ден.Но сега изобщо не съм им искал за нищо.През лятото работих със един съученик, за 2 месеца взех 650 лева, доволен съм, сега карам с тях.Когато свършат, тогава
    ще искам на наш'те.

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Принципно ми дават по 3-5 лева на ден.Но сега изобщо не съм им искал за нищо.През лятото работих със един съученик, за 2 месеца взех 650 лева, доволен съм, сега карам с тях.Когато свършат, тогава
    ще искам на наш'те.
    ЕВАЛА!
    Аз тва лято мързелувах , ама миналото бая бачках така че ми е простено.
    Иначе от нищо не съм лишен , нз колко зимат , не ме и интересува.

Какво ви интересуват семейните доходи аз това не мога да разбера ?
    Колкото толкова... И на това което ми дават съм предоволен. А както виждам в тая теме има хора, които не могат да уценят стойността на парите- много лошо за тях самите.... Ние самите живееме в един динамичен свят такаче неска ако имаш, утре може да нямаш, заради това аз ценя и най-малкото което мойте родители праят за мене и са сестра ми.

Guest
    ami ba6tata zema 1800 ot koito kato dade za osigurovki danaci tok mok telefon eno drugo ostavat 1000lv maika mi zima 460 ama izpla6ta zaem i zima 230lv ... na den 2 leva ponqkoga kat im poiskam moje i 4 da mi dadat.. imam i brat i na nego tolkoz nqkade moje i malko pove4e.. az sam na 16 brat mi na 18 dovolen sam imam si4ko kvoto mi trqbva.

Супер фен
    Град
    VCHC
    Много си зависи от деня и какви планове имам. Понякога вобще не им искам, понякога им искам ... нещо такова. Общо взето по около 35 до 45 на седмица. Стигат ми идеално и съм си доволен. Отделно ми дават за разходи, като интернет сметки за телефон, уроци и т.н.. Лятото си работих и не съм им искал и стотинка за джобни.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Наще нямат фиксирани заплати, защото се занимават с частен бизнес
    Получавам по 20 кинта на седмица и съм адски доволна
    na men mi davat po 30 na sedmica

Баща ми взима около 1000лв. А майка ми около 500лв.Дават ми 20-25 кинта на седмица, както и на брат ми.Не съм лишена от абсолютно нищо
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

f
    Guest
    maleeeeeeeeeelelelelelelelelelel.................. maika zima po 150 leva.Tatko e v 4ujbina i za 5 meeseca beshe izpratil 2000 euro....Ne znam 4esno kazano s kfo karame!!!!!!!111

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Еми майка зима към 250 лв., татко принципно към 600-700, ама 250 от тях отиват за заема към банката, начи абе месечно към 700 лв. някъде да влизат, обаче никога не ме лишават от нищи, кът излизам към 2-3 лв. ми дават, е зависи и къде ходя де...ако е за диско и ей такива по повечко, отделно кът тряа се купуват разни подаръци и такива неща. Напълно съм доволна от тва, което получавам още повече кът знам, че имам пр дет им дават и по лев на ден . Стигат ми, да не казвам че си ми и остават винаги имам спестени. Да са ми живи и здрави мама и тати!

катя89
    Guest
    Майка ми взима 400,а баща ми 1000,но може и по малко,колкото изкара.Дават ми по 3лв. на ден.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ми мама взима по 350 на месец,баща ми-700-750 и ми дават ми по 3-4 лв
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Майка ми - 450 лв
    Баща ми - 1300 някъде! А на ден ми дават по 3 кинта
    A.C.A.B - All cops are bastards

Фен
    Град
    botevgrad
    Maika mi vzima po 470 i ot vreme na vreme preglejda hora kato na 1 4ovek i davat po 2 lv a tate zima okolo 250-300lv.
    Na mene puk mi davat po 5lv na sedmica za zakuska malko sa ama tfa e polojenieto trea da se pla6tat i danicite

Guest
    Майка ми не работи...баща ми припечелва от бизнес..оборота на фирмата ни за тази година ще е около 1200000лв.аз харча около 30тина лева на ден за кафенца ала бала...

Супер много харча на ден...отиват е, така по 5 лева за шоколади, а в очилище..хм, пак по толкова :PP Не знам за 2 лева какво си купувате. Е, всеки както иска де, но аз с 2 лева и студен чай не мога си взема )
    I just wanna live =]

Голям фен
    Град
    София
    emii te mi davat pokolkoto iskam zavisi za kakvo sa mi,no az gledam da ne prekalqvam,shot se pak sme 3 deca toest 2 shot golqmiq mi brat si bachka i si izkarva za nego,a ponqkoga mi dava i na men

Повече от фен
    ...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    chestno kazno ne znam kolko sa im zaplatite..
    ne sa koi znae,kolko mnogo,no stigat...a inache mi davat po 2 leva na den i subota i nedelq..eventualno po-poveche..zaviis kude i kakvo shte pravq

Цитирай Първоначално написано от foulmist
    da e** na6te pyk nikvi pari ne mi davat ujasnoooooooo e

ako az ne si spe4elq ni6to nqma da vidq
    Kak moje da ne ti davat pari?Na kolko godini si?
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Повече от фен
    Град
    ;]
    Цитирай Първоначално написано от [ConverseGirL
    ]Супер много харча на ден...отиват е, така по 5 лева за шоколади, а в очилище..хм, пак по толкова :PP Не знам за 2 лева какво си купувате. Е, всеки както иска де, но аз с 2 лева и студен чай не мога си взема )
    Преставям си каква свиня си

Град
    гр.Пловдив
    Майка ми работи в Кипър и заплатата и е към 700-800 лева , а баща ми е " тираджия " и той взима някаде там ! Иначе ми се полагат по 30 лева на седмица , а ако ми трябват допълнително за нещо си искам и ако получа одобрение че наистина ми е необходимо ги получавам !
    Доволен съм на това което имам и често благодаря за това ! (Незнам на кого )
    Искам да бъда такъв , какъвто бях тогава , когато исках да бъда такъв , какъвто съм сега.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Мама зема по 300лв Тате зема по 600лв ... на ден ми дават по 2-3 лева ... Пак понякога и повече ... пък и аз си изкарвам от време на време ... несе оплаквам
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    Цитирай Първоначално написано от [ConverseGirL
    ]Супер много харча на ден...отиват е, така по 5 лева за шоколади, а в очилище..хм, пак по толкова :PP Не знам за 2 лева какво си купувате. Е, всеки както иска де, но аз с 2 лева и студен чай не мога си взема )
    Преставям си каква свиня си
    o4ili6te tam ne6to za o4ite li se u4i?!

Супер фен Аватара на _donna_
    Ми два лева са ти един пилешки бургер и една бира ..
    (и при повечко късмет пакетче семки,че по английски
    няя кво да се прави ..)
    От там някой ти дава 4-5 цигари и си щастлив.

Аз си го карам с по 2 лева и си ми е много добре..
    На два-три дни взимам по малко повече за цигарите.

Guest
    [ МНЕНИЕТО БЕШЕ ИЗТРИТО ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си