- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
Tati e voenen i zima kum 900-1000 tam nqkude i az ninam mama vzima po 400Men mi davat v obshti linii kolkoto mi tqrbavt ama na den harcha kum 10 lv nqkude za kafeta gluposti cigarki 3to 5to i to izcheznat parichkite... ama ne se oplakvam stigat mi..otdelno ako iskam da si kupq nehsto mi dvata parichki
Неподходящ размер на снимка в подпис!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ebahti bogata6ite se izvydiha vi4ki ... malele ... 8000 lv na mesec ... na6te vzemat tezi pari za 8 meseca dvamata zaedno!!! Ako pone na polovinata hora ot tozi forum roditelite ne sym nqkvi pera4i na pari pyk na!
P.P.Az ve4e pisah komentar po temata otdavna![]()
Хахха,Адреналинката как го каза само :Д
Не е нужно да си "перач на пари" ,за да имаш вповече
Пък и недей да се обзалагаш,че на половината форум техните били "перачи на пари" ,звучи смешно..![]()
По темата:Не бих споделила (в който и да е форум) толкова лични неща..
Майка към 450, баща ми от 800 до 1000 различно всеки път, брат ми и той към 400 ... ама до вкъщи стигат някаде половината!Изплащат се разни работи!Дават ми 2-3 лева.Когато имам практика 4,че пътувам и да хапна, щото бая време се седи там
![]()
Дават ми колкото си поискам.Е,не по 10 лв,ама аз и не искам толкова,просто защото няма какво да ги прая.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
oleee s tazi tema mi napomnihte kak i as se muchih s po edno levche vseki den samu za zakuska.... tctctc ... ama chestnu si kazvam iskam tova vreme da se vurne... mnogo sa me razglezili nashte i ne mi haresva mnogo davat mi vsichko i useshtam che pochvam da im se kachvam na glavata ... ama to nali znaete che vinagi e taka to ti dadat savsem malko ti gledash da othapesh vsichko... mi za zaplatite na nashte maika mi vzima malko $1200 a bashta mi malko povechko $5000 na mesec no sme v chujbina ! uspeh na vsichki ... no ne vi preporychvam da otidete v chujbina ne e hubavo...
Maika mi 1500 nqkade a ba6ta mi kum 2000 i otdelno babite i dqdovcite mi pra6tat .A na sedmica djobnite mi sa 15-do 20 lv
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
имаме ресторант, татко се занимава и със злато. На седмица нз колко ми дават но на ден 5лв взимам. Аз харча по мн малко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОМФГ
ДАБЪЛ Ю, ТИ , ЕФ..
С 75 ст. на ден ПЛЮСКАМ ЗДРАВО (дават ми 1 лв)
Майка ми получава 210 лв,баща ми не е в нашето семейство..и съм доволен от джобните си вие сте пълни глезльовци..5-10 лв на ден "еми малко са ама .."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne mislq , 4e takava informaciq trqbva da se iznasq, tva ne e va6a rabota
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Normalna li si 5-10 lv za den![]()
Kakvo po dobre ot tova \/
ama ne se razglezvai 4ak tolkova mn 6tot horata neobi4at ligli mn mn![]()
Xora po 1 lv na den ,ne pitaite kak mi stiga..tva e polojenieto trqbva da se u4a da si razpredelqm parite 4e da mi stigat,ne se znae edin den v kakvo polojenie 6te popadna i ako sam mn razglezena nikoga parite nqma da mi stigat!!! apo vurposa za teq deto texnite polu4avat po 5000 8000 i t.n 6te kaja samo -ade bez reklama ne si4ki sa razglezeni bogata64eta
хаха не някой мноого се уляха...кои са е ясно. наще незнам точно ама майка ми кам 260, а баща ми няма точна заплата. иначе на седмица не харча повече от 6-7 лева.![]()
10 лв на седмица за закускаи за рожденни дни им искам понякога
не се оплаквам. Харча точно толкова колкото имам
както и всички други. може 100 лв на ден да имаш и пак да не ти стигат ако не си правиш сметката
)) и 1 да имаш ама да ти стига. Има и по-богати и по-бедни
бъдете доволни с тва което имате;P макар че е трудно понякога..
Говоря така, защото съм виждал наще в различни финансови състояния
имали сме и бедни и богати моменти)
Аз харча по 15 лева на седмица и дори в повечето случаи си спестявам за нещо
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
ми майка зима по около 300кинта на месец
а татко 700кинта бг лева и около 500$![]()
разли4но ми дават но 20кинта на седмица ми стигат за ся..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Мама взима около 450 лева, а тати към 700Никога не са ми отказвани пари и обикновенно когато им искам те ми казват знаеш къде са вземи си
Аз харча различно всеки ден, но горе-долу към 2 лв ми стигат
а относно заплати от рода на 8000 9000 и дават ми по 10 лева на ден и не ми стигат са пълни лигавщини
Винаги съм била учена да ни си пилея парите, колкото и да имам, но не и да се стискам
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Po 2 leva na den .. mi stigat .. a ako jelaq neshto izvunredno si subiram ..
Na mama zaplatata e 1200 a na tati razlichno , zashtoto chasten biznes ;]
миииииибаща ми зима по 200 на ден начи
за седмица около хилядарка
\
/
![]()
\
/
![]()
Майка ми взима 700лв. месечно, а баща ми - 1000.Никога се ме лишавали от нищо.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
аз ми около 10 на ден ма на последно време не ми стигат![]()
майка ми - 600, а баща ми - между 700 и 900 лева месечно ,а на мен ми дават по 3 лева дневно.Стигат ми горе долу
Сърцето ми е ковчеже със съкровище.Изпразниш ли го - разорен си...