- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
ми не ги знам точно колко зимат но ми дават по 5 лева на ден .. оправям се се някак си![]()
Ми майка ми взима към 360лв,а баща ми към 200 и отделно взима още колкото си изкара.На ден ми дават към 2-3лв.зависи и ми стигат,че повечето пъти ми остават и си ги събирам![]()
ми незнам точно колко взимат,но ми дават по 40лв. на седмица,които ми стигат до сряда най-много останалите дни ме издържа приятеля ми
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
mama 350-400
tate 500
5 kinta na den , ot koito 3 za put - demek 2 kinta.a ve4erta po lev-dva.
kolko kaja - tolkova mi davat
v petak - +5 kinta.
a be q sam malko 6tur , ne im iskam vinagi.ama kogato poiskam vinagi mi davat.
Imat 4asten biznes.
Ne har4a mnogo, prosto za6toto se syobrazqwam, a sy6to taka ne mi trqbwat mnogo pari.Ne me li6awat ot ni6to.2-3 na den mi stigat napylno.
15лв за седмицата,демек по 2лв за ден, и отделно 10-20лв за извън училищни нужди.Демек 20-30лв, не се оплаквам доволен съм![]()
Начи не имаме собстевено такси което прави оборот около 90-100лв на ден..Но разбира се не сички пари са за нас ..50лв се спестяват за него и останалите 40-50 оставват за вкъщи=>това са приходите на МАМА, а това правят 1200-1500лв месечно (Струват ви се много ама воообще не се осещат да ви кажа),Тате работи в Тец-а и зима около 800до 1000(с премии за празници) месечно ! Дават ми по 5кинта на ден и съм доволен !![]()
![]()
Ами зависи от момента...обикновено ми дават по 2лв за път и 2 за ядене, ама понякога ако могат ми дават и повече, а понякога и по-малко...зависи![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Моля???10 лева-малко???На мен ми дават 2 лева за закуска,а ако нямам карта (трябват ми и за път ) -4 лева общо.Първоначално написано от Всссси
![]()
това, че получават повече пари не занчи, че са глезениПървоначално написано от My_Infernal_Majesty
Например наще много често ми се карат, че им искам много за дрехи да речем и ми викат, че съм се лигавел - еми не е така..
It's not the age that matters - it's the life in your years...
e az mrunkah mnogo za pari ama vidqh che nqmat i se otkazah da iskam . sega sum na 17 rabota si ot 4 godnini ne sum im iskala pari osven nazaem i posle si gi vrashtam .taka si mi e idialno imam si pari sa sichko nujno
Bahti ve hora.Kvo praite vi???po 40lv. na den-az po tolkoz zimam na mesec i ne sa oplakvam.davat mi po 1-2lv. na den i sa mi napalno dostata4no.A kolkoto dao zaplatite-maika okolo 300lv.,a ba6tata 700lv.
Ae PEACE \/
5 лева![]()
a pak i ne sam nqkav narkoman propadnal ili strastenpu6a4 zada har4a pove4e.Za zakuska gi har4a,a kvot ostane spestqvam
.A na teq bogata64eta ligavi moga samo edno da im kaja-har4eta sq dokat va6te ima pari,ama posle 6a vi vidim kat ste sviknali vsi4ko da vi e na gotovo.
Ae PEACE \/
a kakvo rabotish???djovisna Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 11:56 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
e az mrunkah mnogo za pari ama vidqh che nqmat i se otkazah da iskam . sega sum na 17 rabota si ot 4 godnini ne sum im iskala pari osven nazaem i posle si gi vrashtam .taka si mi e idialno imam si pari sa sichko nujno
ami na6ite vzimat razli4no vseki mesec ba6ta mi ima 2 kafeta i 1 magazin maika mi si ima drug biznes davat mi po 10-tina leva na den no az sum si pestalivo kopele i si gi spestqvam pove4eto za moeto hobi po cql den sum zaobikolen ot ''bogata64eta'' i znam kak mislqt te, dobre 4e si namerih edno momi4e ''bogata64e'' koeto ceni parite tova mnogomi dopadna v neq /e i mnogo drugi ne6ta i sega![]()
![]()
тате взима 700-800, а мама - 300-400.
не ми стигат но определено не съм закъсала.
дават ми по 5лв за даскало и по 3лв за навънка.
ако ще ходя на басейн, фитнес, кино,
на центъра или на кафе разбира се ми дават
отделно до 20 кинта.
мама и тате ми купуват яденето вкъщи, това
не ми е отговорност и за него пари не давам.
а иначе като ще пазарувам някви дрехи или
нещо по-скъпичко им казвам колко му е
цената и си ми дават пари.
рядко пазарувам нещо по-скъпо от 50 лв,
най-скъпата ми дреха е за 150 лв май...
и никога няма да се излъжа отново да си
взема нещо толкова скъпо, безмислено е.
ми това е
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Mama-1200lv .. tati kolkoto izkara (advokat + brokerska agenciq) dovolna sum s 2 leva na den ..iskam poweche ama znam che nqmaa
ne to ima .. ama .. ne e nujno
mi servitiorka sum na 2 mesta i rabota 2 smeni ne e lesno ama sa opravamПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ами наще се занимават с частен бизнес... Хм всеки месец са различни доходите ни, но варират между 3500-5000 лв на месец. Не живеем в разкош и не парадираме с парите си... Няма смисъл просто от това![]()
На мен ми дават по 30 лева на седмица, за училище и отделно ако излизам по 10 лева. От тези пари за седмица харча максимум 5 лв (просто не обичам да харча пари за глупости). Миналото лято си работех и си изкарвах сам пари. Дрехи и разни други работи си купувам лично с мой събрани пари, много рядко искам от наще пари за маратонки или дрехи. Никога не са ме глезели и от малък са ме възпитали, че парите не са най-важното и че не правят света около теб. Доволен съм си на това което имам и не искам нищо повече![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
баща ми зима 2600-2700 майка 800 и имаме 2 апартамента под наем и там зимаме оделно,..дават ми по 10-15 лева на ден,когато поискам и повече..и въпреки всичко не ги харча всички за да не им искам следващия ден.Не парадирам че не съм лигава и съм свикнала да ми се угажда...но ще дойде време сама да искарвам парите и тогава ще разбера тяхната стойност..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Малеееееееееееееееееее!Ак си мислиш,че не сте богати...жестоко се лъжеш!Първоначално написано от Ensnare Forever
Това не ме интерсува много всъщност. Аз си имам други задължения които трябва да си ги върша. Наще се занимават с финансите в нас. Като стана на 18, вече ще се оправям самПървоначално написано от Анонимко
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
mi kato 4eta savsem seriozno si se 4udq kak moje 4ovek da izkara celiq den samo s 2-3 leva?!Jiveq izvun Bg i standartta tuk e savsem razli4en,no mi se vijda 4e tova e tvarde malko...2-3 leva![]()
Kakvo uspqvate da si kupite s tiq pari?Znam,4e za nqkoi tova sa vazmojnostite,i nqma ni6to sramno v tova,prosto mi e interesno.Ostanala sum s ubejdenieto 4e v BG e mnogo skapo ...