.
Отговор в тема
Страница 7 от 19 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 472
    Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    майка ми взима 1000лв. в фирмата на баща ми , а той взима различно на месец е имало и по 100 000 чисти за нас . Дават ми по 30 лв. на ден защото преди училище давам 25 за уроци .

ostani
    Guest
    Bashta mi raboti po korabite vuv germaniq kato muzikant i vzima po 2500 evro na mesec + hotela,restoranta i magazina ,koito samo lqtoto rabotqt zashtoto jiveem na moreto.No en si mislete,4e har4a i sum razglezen.Drehi ne sum si kupuval ot esenta,zashtoto se davat sumati pari za uroci za kandidatstvane vuv VUZ.Radvam se 4e nito gladen,nito jaden ne sum ostanal.Nevuzmojno e 99 % ot potrebitelite na tozi forum da imat tolkova visoki dohodi.Mnogo se izopa4avat neshtata.Nqma smisul da lujite puberi takiva.

maika - 2000 vtroia mi bashta , ( maika i tatko sa razvedeni) - 3000 , istinskiqt mi bashta mi pra6ta na sedmica po 100 euro... na den mi davat po blizo 20 lv i sam dovolen... drehi si kupuvam 4esto pred sedmica mojebi 2.. i MI E SUPER
    Admin-Coki:
    огромен размер на аватар!
    /забрана за ползване на такъв

tati vzima po 1500lv i maika kaji re4i tolkova.davat mi kolko si iskam vinagi.abe po 5 lv za den mi stigat.ama pak az ne sam nqkoq det samo da xar4i ot tiq 5 mi ostavat vinagi i taka si gi sabiram i ne im iskam vseki den.i ako mi potrqbvat si imam vinagi nqkade skriti.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От цялата тема видях само 2 момичета//жени да са казали нещо по така другите така като ви гледам сигурно и ще дочакате тате да ви купи кола и апартамент сигурно и жена//мъж да ви намери а?Като гледам цялата тема обляна от някви "глезундарчета" дето не са видели живота къв е.Хора всеки знае да бърка в джоба на баща си и на майка си защо не се хфанете на работя някаде да се видите какви мизерници ще се спирам да пиша ще се издрайфам от вас особенно от този/тая дето и давали по 80леа на седмица и повече.
    Mi brat ...to si e za tqh,sled vreme kogato razberat kuf e jivota i kogato mama i tati gi nqma veche,te nqma da mogat da se opraqt i te shte go duhat,ne nie,nali? \/

A po temata mama vzima po 300lv na mesec a tati izobshto ne znam,no sus sigurnost ne sa poveche ot 400lv...nz.Davat mi po 2 lv na den,no... kogato mi davat pari prez glavata mi minavat nqkvi sceni kak se karat za pari,kak idvat nqkvi zaplashitelni pisma s lihvi,kak mama nqma drehi i kogato vzeme zplata vsichko dava na men....za drehi,za djobni,za smetki na telefonite,za interneta koito samo az polzvam....i mi staa neudobno da im iskam pari vupreki che ne moga da kaja che mi stigat.Te praqt vsichko za men,tati si bluska glavat po piqcite po cql den za da dade na MEN . Predpochitam da stoq gladna otkolkoto da gi gledam kak se trepqt.
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ебати и глезлювците. Давали им по 100 лева на ден. Е и по 1000 да ви дават пак ще сте си мамини синчета. Я се научете сами да си ги изкарвате.

tearsss
    Guest
    Ami az ob6to vzeto sum mnogo zle.Jiveq s baba mi i lelq mi.Baba mi vzima pensiq ot 80 leva a lelq mi kum 140 az sum na 16 i rabotq kato servitiorka (otdelno u4a) Ami kakvo da kaja ocenqvam tehniq trud i tova,4e ne sa me izostavili sled smurtta na roditelite mi.Imam po 80st na den za kafe drugite pari otvat za hap4eta na baba.Tezi trudnosti me napraviha silna!!

Цитирай Първоначално написано от tearsss
    Ami az ob6to vzeto sum mnogo zle.Jiveq s baba mi i lelq mi.Baba mi vzima pensiq ot 80 leva a lelq mi kum 140 az sum na 16 i rabotq kato servitiorka (otdelno u4a) Ami kakvo da kaja ocenqvam tehniq trud i tova,4e ne sa me izostavili sled smurtta na roditelite mi.Imam po 80st na den za kafe drugite pari otvat za hap4eta na baba.Tezi trudnosti me napraviha silna!!
    Tochno taka,samo kogato preskachme trapove stavame silni,a ne kogato imame "trudnost" da tursim pomoshta na mama i tati
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Guest
    майка ми взима 1000лв. в фирмата на баща ми , а той взима различно на месец е имало и по 100 000 чисти за нас . Дават ми по 30 лв. на ден защото преди училище давам 25 за уроци .
    хахахаха и какво ги правите тези 100 000

Guest
    Mama ba4ka v EAS i zima po 3500 4ista na meseca i otdelno pravi prevodi za tec marica iztok 2 i vzima po o6te ~1000-1500 na mesec , a tate zima po 1000 leva na mesec. No ne obi4am da im har4a parite i da hodq i da visq po tapite kafeneta i da 4erpq toz i onq po cql den 6toto nqmam kvo da si pravq parite. Po 2 leva na den har4a a kogato mi trqbvat dopalnitelno ili za drehi etc na6te mi davat. A dano tiq deto samo prrahosvat parite na mama i tatko osaznavam kvi gleiozliovci sa stanali i ne osuznavat 4e tiq pari trudno se izkarvat i nqkoi den kato porasnat ako ne sa u4ili i ve4e ne gi izdarjat mama i tate ....nz . Da se spasqvat

Баща ми зима по 3500 евро на месец а мама 2000 евро.Дават ми по 7 евро на ден

Guest
    Майка ми зима по 20 000 лири (британски), а баща ми по 35 000 лири (тва на седмица).
    А вуйча ми (Роман се казва) само ни предлага финансови помощи, щот ни мисли за социално слаби

Guest
    2000 EURO

Цитирай Първоначално написано от Duff
    mi kato 4eta savsem seriozno si se 4udq kak moje 4ovek da izkara celiq den samo s 2-3 leva?!Jiveq izvun Bg i standartta tuk e savsem razli4en,no mi se vijda 4e tova e tvarde malko...2-3 leva Kakvo uspqvate da si kupite s tiq pari?Znam,4e za nqkoi tova sa vazmojnostite,i nqma ni6to sramno v tova,prosto mi e interesno.Ostanala sum s ubejdenieto 4e v BG e mnogo skapo ...
    И кое му е скъпото?Тук са си нормални цените..Зависи ако си някоя,ядяща по цял ден,нормално да не ти стигат аре дай некъв пример,че ти явно не живееш в БГ 3 лева са си достатъчни..говоря за закуска..че и за обяд

Голям фен Аватара на I_ve7o
    mi zna4i na6te ne vzemat to4no opredelena zaplata za6toto si imame firma i postoqnno si vzemat kato im trqbvat .. pyk na mene mi davat po 2lv po 5lv zavisi kolko poiskam nqkoi pyt i po 10lv 6tot hodq na yroci..ama tei de.. otkadeto i da go pogledna ne sym li6avana ot ni6to

Guest
    Майка ми взима 200 лв.
    Баща ми около 650-700лв.
    На ден ми даават по 2 лв за даскало и след тва вечер още там 1 и нещо,ако е по сериозно излизането тогава повече.Работила съм и знам цената на парите.Много пъти съм била без пари...Но именно тва ме е накарало да се оправям в живота.тия дето имат на ден по 10-20 лв....ами браво харчете си ги с здраве...аз като нямам....еми да се спасявам...

Град
    София
    родителите ми си имат техен си бизнес на месец могат и 200 000 могат и 10 000 могат и 5000 , аз не съм някакъв мамино синче вярно е обичам да се обличам хубаво , кои не обича , имам гсм имам винаги пари , баща ми поради начина по които тои е живял винаги ми давам по 10-20-30 лв на ден обаче аз от тях изхарча наи много 4 лв , което и това са много пари нито пуша нито кафе пия , зема си 1 кола 2 сандвича и 1 дъвки.Винаги съм оценявал това което правят в техния бизнес ,защото го правят за мен и сестра ми.Имаме апартаменти като се почне от банско до морето и отделно вили , но аз съм си нормален човек не съм нито повече нито по малко от останалите , гордея се със родителите ми защото печелят за мене и сестра ми и си късат гъзовете от работа и аз им помагам , сестра ми също вече 5 година откакто завърши училище работи там и тя им помага , аз само където съм още "малак" за във фирмата , но с каквото мога и когато мога винаги им помагам.

няма зн наще колко зимат.... но на седмица ми дават по 50 кинта...а ако ходя на солариум по 70-80
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Фен
    Град
    BapHa
    na6te ne zimat py mn0ogy ....maika mi ba4ka i zima py 300 lv a za ba6ta mi...nqma zna4enie...p1k as...as s1m si dybre...daat mi py 2-3 leva ski den za daskaly i ytdelny katy izlizam mi davat 06ti pari...ii dea znam ne se 0plakfam!taka si jiveq i si4ky si e ok!
    p1k za razglezenite mamini sin4eta i pikli m0a vi kajq samy 1n0....d0ri i sq da ne ycenite tfa kyety va6te praqt za vas...slet vreme vii 6i stanete r0diteli i 6i vi sa v1rne 2-n0 p0 gadny... tei 4e p0ne malky m0t malky cenete ysiliqta na va6te...

Голям фен
    Еми,майка ми взима 200 на месец от работата й + други 400 пак ги прибира,защото имаме магазин,който даваме под наем.Баща ми си има собствен бизнес и всеки път му дават различно.Зависи дали има работа,или не.Повечето пъти му дават покрай 3000.Дават ми за закуска само по 1 и 50,имам и сестра,значи 3 само за закуски.Път не плащаме,защото живееме в малък град,а иначе за излизания и рождени дни отделно им искам.Абе,през седмицата докато сме на даскало да харча по 2 и 50 мах на ден,а като дойде петък и събота,или ваканции на ден отиват по 6,7 лева,само за мен Не мога да се оплача от нищо,задоволена съм.Въпреки,че много пъти съм се лишавала,защото тате имаше мн заеми,ама кво да се прави.Няма само розова страна на нещата
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    От цялата тема видях само 2 момичета//жени да са казали нещо по така другите така като ви гледам сигурно и ще дочакате тате да ви купи кола и апартамент сигурно и жена//мъж да ви намери а?Като гледам цялата тема обляна от някви "глезундарчета" дето не са видели живота къв е.Хора всеки знае да бърка в джоба на баща си и на майка си защо не се хфанете на работя някаде да се видите какви мизерници ще се спирам да пиша ще се издрайфам от вас особенно от този/тая дето и давали по 80леа на седмица и повече.
    Мога да ти кажа да не си правиш изводи,защото не със всеки е така.Въобще не бъркам в джобовете им,а като искам ги питам и не ми дават по 10 лв на ден,нищо,че взимат също по много.Аз какво съм виновна,че взимат по толкова?Да лъжа ли,а?Въобще не ми е цел тва да се фукам,защото с мойто семейство сме преминали през много трудности.Баща ми 8 години беше на "-" и до 0-лата не можеше да стигне,защото строеше къща.Лишавала съм се от супер много неща,но съм търпяла.И съм му помагала в работата също и сестра ми!Определено не е за момичета,доста неприятна,но и доста пари се печелят.Не е нещо незаконно,но е много неприятна,вярвай ми.Дори сега от 1 седмица пак работиме при него,защото трябва някой да му помага.Напълно си заслужавам тъпите пари.Знам,че не са най-важното нещо,но е факт,че без тях за никъде не сме.Пък и в днешно време да си кажем честно с 20 лв да излезнеш да пазаруваш само за ядене,ще се върнеш с малка торбичка.Имало е периоди от живота ми в които съм стояла гладна по 2 дни и повече и да ядеш само картофи,картофи,картофи,та а че мн добре знам какво е мизерия.Но е имало дни,в които съм харчила по 20 лв ей така,като излизам.А й като има,защо да не ми дава?Че родителите ми за кой изкарват тия пари,за съседа ли?Бахтии,като не знаете си мълчете бе!Мога да ти кажа,че въобще не прахосвам пари за глупости и неща,които са напълно необхидими.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Фен
    Град
    Burgassssss
    всеки е различно тука кат чета на 70% от хоратамам и такте общо зимали към 4000 лв на месец ама кат видя на улицата 80% от колите са на повече от по 10 годинки на мен ми дават по 4 лв-освен това доста често през седмицата ходя да бачкам освен това се занимавам повечко с компи и от там вадя малко кинти-далеч не мога да се оплача но познавам хора на които можеби и по 50 им дават на ден и не са разглезени и нещо такова -всичко си е до човека
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Guest
    Purvo- temata vi e ebati tupata..........mama izkarva po 10 000 na mesec a ba6ta mi po 100 000 4isti estestveno xaxa pereme si pari4kite nie....sme6nici ste vie. Da ima tuka 5 - 6 4oveka deto znaqt kvo sa 2 i 200.....ostanalite bate - tupi glezliovci i glezli....zapomnete edno be hora- ne mi obesnqvai ti na mene 4e ti davat po 10-20 lv na den i 80 na mesec i si bil obiknoven 4ovek ili ne6to podobno edva li ne da te sajaliavame 4e ti davat po "tolkova malko"......ima6 li pari -nadut si tva e zakon ...kvo se ma4ite da ni ubedite 4e kato imate pari si jiveete kato semeistvo s mese4ni dohodi 200-300 lv.......maika mi izkarva okolo 600-700 lv (ne znam sas sigurnost) a ba6ta mi okolo 800-900 ama pone spi spokoino ve4er i ne go e strah 4e 6e go grumnat za tupi sdelki za pari i takiva prostotii....ot 1 do 7 klas mi davaha po 1 lv i mi stigaha...a sega mi davat po 2 - zakvo sa mi pove4e ne qm kato svinq. Za drehi-ne hodq gola....kakvoto sam poiskala sam go polu4avala...ot ni6to ne sa me li6ili....tva 4e ne vzemat po 100 000 4isti na mesec marsiqnci li gi pravi ? Da si gi na4*kate 100 000 leva v zadnicite.....i mama i tati sa hora i ne sa ve4ni.... are piece i ot tolkova naduvane da ne se prusnete ei tupi naduti kopeleta \/ \/ \/

Град
    Нарния
    Purvo- temata vi e ebati tupata..........mama izkarva po 10 000 na mesec a ba6ta mi po 100 000 4isti estestveno xaxa pereme si pari4kite nie....sme6nici ste vie. Da ima tuka 5 - 6 4oveka deto znaqt kvo sa 2 i 200.....ostanalite bate - tupi glezliovci i glezli....zapomnete edno be hora- ne mi obesnqvai ti na mene 4e ti davat po 10-20 lv na den i 80 na mesec i si bil obiknoven 4ovek ili ne6to podobno edva li ne da te sajaliavame 4e ti davat po "tolkova malko"......ima6 li pari -nadut si tva e zakon ...kvo se ma4ite da ni ubedite 4e kato imate pari si jiveete kato semeistvo s mese4ni dohodi 200-300 lv.......maika mi izkarva okolo 600-700 lv (ne znam sas sigurnost) a ba6ta mi okolo 800-900 ama pone spi spokoino ve4er i ne go e strah 4e 6e go grumnat za tupi sdelki za pari i takiva prostotii....ot 1 do 7 klas mi davaha po 1 lv i mi stigaha...a sega mi davat po 2 - zakvo sa mi pove4e ne qm kato svinq. Za drehi-ne hodq gola....kakvoto sam poiskala sam go polu4avala...ot ni6to ne sa me li6ili....tva 4e ne vzemat po 100 000 4isti na mesec marsiqnci li gi pravi ? Da si gi na4*kate 100 000 leva v zadnicite.....i mama i tati sa hora i ne sa ve4ni.... are piece i ot tolkova naduvane da ne se prusnete ei tupi naduti kopeleta \/ \/ \/
    Е такива умници като тебе ми пълнят душата направо!

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си