.
Отговор в тема
Страница 9 от 19 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 472
    Фен
    Град
    BapHa
    [quote="AmyLeeRall"]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Purvo- temata vi e ebati tupata..........mama izkarva po 10 000 na mesec a ba6ta mi po 100 000 4isti estestveno xaxa pereme si pari4kite nie....sme6nici ste vie. Da ima tuka 5 - 6 4oveka deto znaqt kvo sa 2 i 200.....ostanalite bate - tupi glezliovci i glezli....zapomnete edno be hora- ne mi obesnqvai ti na mene 4e ti davat po 10-20 lv na den i 80 na mesec i si bil obiknoven 4ovek ili ne6to podobno edva li ne da te sajaliavame 4e ti davat po "tolkova malko"......ima6 li pari -nadut si tva e zakon ...kvo se ma4ite da ni ubedite 4e kato imate pari si jiveete kato semeistvo s mese4ni dohodi 200-300 lv.......maika mi izkarva okolo 600-700 lv (ne znam sas sigurnost) a ba6ta mi okolo 800-900 ama pone spi spokoino ve4er i ne go e strah 4e 6e go grumnat za tupi sdelki za pari i takiva prostotii....ot 1 do 7 klas mi davaha po 1 lv i mi stigaha...a sega mi davat po 2 - zakvo sa mi pove4e ne qm kato svinq. Za drehi-ne hodq gola....kakvoto sam poiskala sam go polu4avala...ot ni6to ne sa me li6ili....tva 4e ne vzemat po 100 000 4isti na mesec marsiqnci li gi pravi ? Da si gi na4*kate 100 000 leva v zadnicite.....i mama i tati sa hora i ne sa ve4ni.... are piece i ot tolkova naduvane da ne se prusnete ei tupi naduti kopeleta \/ \/ \/
    Е такива умници като тебе ми пълнят душата направо! Аз какво да направя като баща ми има пари бе момиче? Да му кажа като тебе "Тате, да ти го начукам, не ща пари, искам да ходя в дрипи, гладна и неква умирисана" Кво да напрая като има пари? На мен ми е ясно, че не съм хванала Бог за оная работа само заради факта, че разполагам с повече пари от повечето ми връсници.
    Ето, днес е 16...бащата на 15 число раздава заплати...шофьорите му са 120 човека по средно 1500 лева да им даде...е, не са малко, а?
    Обаче ми е ясно, че утре и да умра с мен нищо не мога да взема на оня свят. Що да не се радвам на парите приживе? Що да не ги използвам, след като ги имам? Много са ми интересни такива животинки дето обвиняват родителите си, че не са "се издигнали", за да имат телефони от по 1000 лева. И тоя телефон в задника ли ще си го вре? Кво кат е от 1000 лева?
    Добре бе, аджеба баща ми да не е роден с 200 бона в задника? Нали някак си се изкарват тея пари, било с труд, било с късмет...кой както се уреди...[/qu ote]

AMII AmyLeeRall as mislq 4e ti kat ima6 mn0oy pari4ki i si misli6 4e si fanala g0sp0d sa x*q!!! samy tfa 6ti kajq! e da ma ne e taka!ne sw1m b0gata!ne s1m i bedna! izkarfam si nqkak si! ....NADYTI PYTKI?!NADYTI 60TY SA B0GATI!A KF0 STAA KATY SF1R6QT KINTITE NA TATI!?!?!?!?!?......

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    майка ми зима 1800 на месец
    баща ми зима мисля че 4300лв на месец частен бизнес. + 1 супер маркет 10 000 лв. ми дават ми 100 лв на седмица но аз не ги харча даже ин казвам че толкоз пари не ми тряят за 1 седмица харча мах 20лв.другите 80 в касичката сега имам 2800лв в нея и незнам какво да си купа но имаче съм доволен като цяло
    аз на твое място щях да си купя телефон целият поткрит със камани СВАРОВСКИ

Град
    София
    бе не много но стигат

например на сестрами за миналия месец дадоха и наще щото там за бензин разходи за 1 месец си отиват 1000лв така си е

Град
    София
    Майката - 350 лв ... Учителка е
    Бащата - ***** Има собствена фирма.. Даже 2
    Тааа не се оплаквам от безпаричие... На ден за училище ми дават по 1- 1.50 лв... Които почти никога не харча... За следобяд още 3-4 лева... Тва е за делниците... Иначе ако ми трябват пари винаги ми дават... Зависи за какво... Питат колкострува, какво е.. Ала-бала..
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Майка ми-2000 лева,работи като мениджър,баща ми частен земеделски бизнес и изкарва около 900 000 на година,дават ми по 10-тина кинта на ден,стигат горе-долу.

маика ми и ба6та ми не работят а държат 13 заложни къ6ти и секи ден минават и си зимат колкото им трябва
    XOXO...

Мама-900000лв
    Тате-200000лв
    Не съм сигурна де

RQ

Темата не е много удобна за всички потребители, но както и да е ... на майка ми и баща ми заплатата общо е около 4500 лв. на месец ... а мойта + на брат ми около 1700 общо ... това е ... и повечето от изказванията са нереални ...
    ... k33p w@lkinG ...

minava6t 4i4ko :)
    Guest

in God we trust $$$

amiiii tati zima na mesec po 1200 akcii /~ 3x10 na 5/ ot nqkakva kompaniq za plodove ..Apple Macintosh mai be6e ..ama tyi kato e filantrop gi dava na mama ... no tq ne e tolkoz golqma prahosmuka4ka i gleda predi vsi4ko da me napravi 4ovek i da me nau4i da cenq istinskite i stoinostnite ne6ta v jivota, ta zatova mi dava da 4eta filosofski, budistki i pro4ie knigi..a i po 0.1 euro na den!!!... razbira se dava mi i po nqkoq i druga filiq s hlqb i sol /ako e praznik porysva ot onova 4ervenoto otgore..aaa peper i mu slaga i olio \/ /..ako vidi 4e ne6to vzimam da se gipsiram i sduhvam sled kato sym izlizal s priqteli koito si smenqt drehite po-4esto ot vednyj na petiletka ...mi puska s obrazovatelna cel Discovery za da gledam zakuska na pet4lenno semeistvo ot Nairobi s celi 3 drajeta tic -tac ..estestveno dyrji da napi6a i uravnenie za razpredelenieto na caloriite /ili kJ/ m/u vseki edin ot u4astnicite v "pir6estvoto"..ako i tova ne podeistva otrezvitelno mi 4ete pasaji ot "Edin den na Ivan Denisovi4" /na A. Soljenicin/.. ne moga da dopi6a syob6tenieto za6toto administratora na internetzalata me fiksira..

zamalkosum
    Guest
    Purvo - temata e mn tupa i tozi koito q e pusnal e edin kompleksiran pedal,i sled nqkolko 4asa dano e zatrita.sq po neq- edin mu davali po 50 lv ama ne mu stigali, vtori mu davali po 5 i si kupuval cigarki kafenca a e samo na 15, 4etvurti razpravq na tati zanaqta i se xvali s kintite izprani, i sq da vi kaja-znaete li kak v bulgaria se izkarvat mn xilqdi za 1 mesec -
    S MNOGO SVIRKI !!! i tai kato tati izkarva 5xxxxx lv na mesec zamislqli li ste se : "dali da mu pomogna po nqkakuf na4in da suxrani tezi pari" "moga li da se ograni4a" ? i sq sum siguren 4e nekoi tupa pikla ili nekoi chok "gazar" 6e se opita da se poxvali s malko xartii i da me obidi po nqkakuf na4in .xax

пфффф...майлиле почувствах се бедняче е шегичка де!аз лично да ви кажа си нямам и на представа колко пари изкарва баща ми !тъй като с майка ми са разделени той не ни дава всичко ама когато си има пари си ни дава около 500 на месец а понякога и 300 или пък уе де да знам! а майка ми взима 400 лв .а за джобните ми си нямам и напредстава! ми като гледам аз съм от тея дечица дето харчат около 20 лв на седмица?! това е ненормално ,защото после нз къде са отишли?е,не точно де...знам ,че съм ги иззяла ,ама какво толкова съм яла..... попринцип на мен майка ми ми дава 10 лв за цялата седмица,ама аз ги пропилявам на 3 ден и после пак искам пари.Ето как се харчат....не си копувам мн неща,освен 1 на месец да отида на кино....уе нз мн е сложна тази тема!!!! казвам ви хора,заделете си парите и ги харчете за нещо как трябва,а не като мен!независимо дали ваште изкарват по-малко или повече важното е здравето {е и красотата де! } ~ когато си го милех звучеше по-добре
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Guest
    mama zima 450-480 tati 600-650 e kvo ne sam nikak bogata ama nikak ne ne se ligavq naistina teq pari v dne6no vreme sa mnogo malko a i az ne sam 1 dete.na den mi davat po 1.5-2lv.i adski mnogo mi e jal kat gi vidq kak sa blaskat i tati onq den kaza 4e 6a mu digat zaplata i vika ako ne mi q dignat dostata4no 6tql da hodi v 4ujbina i togava se skarahme 6tot az mu kazah 4e ako re6i da hodi v 4ujbina 6a izbqgam ot vka6ti .apak mama e o6te po zle raboti ot ponedelnik do petak 10 4asa na den.i vinagi kat sa pribere e mnogo nervna i mi vika ama az ni6to ne i kazvam za6toto znam 4e adski mnogo sa blaska i tova q iznervq i prosto si otiam v staqta e ponqkoga i pla4a kat znam kolko im e trudno no nadqvam se 4e skoro 6a sa opraim.a nay mnogo se draznq na sestra si tq e po golqma no e izklu4itelno glezena i ligava seki den iska na na6te po 5lv i posle po 20lv za diskoteka i te i davat po malko 6tot prosto nqmat vazmojnost i onaq kat ima sa razvika i izliza i sa vra6ta 4ak v 1-2 prez no6ta i mama cqla ve4er ne spi zarad neq.ujas e naprao

Guest
    Тук е мястото да благодаря на мамаа!
    Баща ми почина,когато бях на 6,затова майка ми издържа мен и сестра ми...Занимава се с частен бизнес и не знам колко взима,но и се възхищавам наистина..Никога,абсолютно никога не съм чувала от нея,че няма пари..Работи от понеделник до неделя и освен че ни изпълнява желанията купи 3 апартамента и ги ремонтира,за да може да живеем добре!!! Е това е майка-мечта!!!По принцип получавам по 2.5 на ден,обаче почти всеки ден ми дава допълнително,защото все ще отида някъде и т.н.... Абе като се замисля май доста ме е разглезила...

Guest
    mama 2000 tati 4000 davat mi dostat14no kolkoto mi trbqvat

Guest
    i mama i tati sa na 4astno ama za mene ima okolo 100 lv na sedmica -za izlizane sas fr za gluposti i za taxita za6toto hodq na trenirovki vav edna zala dosta dale4e ot nas i otivat okolo 6 leva na den za taxita

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Майка ми взима по 150-300 лева на месец,баща ми по 200-250.Последните месеци сме мн зле с парите но все някак изкарваме Дават ми по 1лев минимум на ден.Иначе съм им мн благодарен,защото знам че бачкат мн яко,за да имам всичко,което ми е нужно.А аз имам 90% от нещата,които съм искал.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Майка ми взима по 150-300 лева на месец,баща ми по 200-250.Последните месеци сме мн зле с парите но все някак изкарваме Дават ми по 1лев минимум на ден.Иначе съм им мн благодарен,защото знам че бачкат мн яко,за да имам всичко,което ми е нужно.А аз имам 90% от нещата,които съм искал.
    Уважавам хора като теб! (а не някое разглезено лапе, дет вечно е недоволно и не може да оцени нищо ) Иначе, за себе си мога да кажа, че съм презадоволено дете И понякога се чувствам много кофти поради тоя факт , защото много неща не съм искала, но родителите ми са решавали, че така ще ме направят по-щастлива и са се трудили много, за да постигнат това. И наистина е било така, всичко, което са правили, ми е носело много радост. Но никога не съм се стремяла, както и те, към материалното толкова, колкото към това да не се изгуби връзката родител-дете. И сега съм им благодарна (а и на себе си), че някакси са успявали да я запазят. Уважавам родителите си заради всичко, което са ми дали (най-вече се радвам, че не изпитвам емоционален глад, защото, като се замисля, половината от приятелите ми почти не се виждат и не общуват пълноценно с родителите си, макар че не са лишени от нищо/материално/, и са буквално нещастни... ) Малко дълга и оплетена излезе тая мисъл, ама... Надявам се, че съм останала разбрана.

Град
    Пловдив
    баща ми - 700-750
    майка ми - 250-300
    общо около 1000 лв, рядко превишава...
    дават ми 15 лв на седмица и отделно според случая, ако искам да ходя на басейн или на кафе или да си купя нещо... стигат ми защото като единия ден не си купя нищо на другия ден имам 5 лв, които са ми предостатъчни... 1 лв за кола, 2 лв за цигари и 1 лв за сладолед. хах, живот си живея, хахафафхаха
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Частен бизнес.Има пари.
    На мен-10 лв.на седмица вече.

Guest
    A we 4eta i ne sa sd1rjam i az da napi6a ne6to samo kat 4eta kvi razglezeni pikli ima i nqkvi ga6nici det im davali po xxxxxxx lv na sedmica(DJOBNI) ne ma sv1rta i ma r14ka ne6to !
    A we az ne sa oplakvam v1ob6te we
    nz na6te kolko pari zimat i ne ma interesuva imam 98% ot ne6tata koito jelaq!Otnosno moite djobni az s1m bez pari 6tot ne6ta kat imam har4a kat nqmam ne har4a,zatva s1m kazal ne6ta pari ! SAMO kato mi trqbvat zaa ne6to ne6to da si vzema vinagi mi davat i to v pove4e ! I vinagi ma pitat dali iskam pari ! Az ba4kam ot vreme na vreme i iskaranite pari si gi spestqvam ! TAKA 4E KOLKOTO POVE4E IMA TOLKOVA POVE4E SE HAR4I !
    Ama ne ma intriguvat takiva lapi6taci kat vas det mi sa izhv1rlqt kat 4i***
    na pqs1k ! Zimaite ko6tete po 10000000000000000000000000000000000000000000000000
    ne ma boli hu* ne l1jete nas l1jete sebe si !

A we 4eta i ne sa sd1rjam i az da napi6a ne6to samo kat 4eta kvi razglezeni pikli ima i nqkvi ga6nici det im davali po xxxxxxx lv na sedmica(DJOBNI) ne ma sv1rta i ma r14ka ne6to !
    A we az ne sa oplakvam v1ob6te we
    nz na6te kolko pari zimat i ne ma interesuva imam 98% ot ne6tata koito jelaq!Otnosno moite djobni az s1m bez pari 6tot ne6ta kat imam har4a kat nqmam ne har4a,zatva s1m kazal ne6ta pari ! SAMO kato mi trqbvat zaa ne6to ne6to da si vzema vinagi mi davat i to v pove4e ! I vinagi ma pitat dali iskam pari ! Az ba4kam ot vreme na vreme i iskaranite pari si gi spestqvam ! TAKA 4E KOLKOTO POVE4E IMA TOLKOVA POVE4E SE HAR4I !
    Ama ne ma intriguvat takiva lapi6taci kat vas det mi sa izhv1rlqt kat 4i***
    na pqs1k ! Zimaite ko6tete po 10000000000000000000000000000000000000000000000000
    ne ma boli hu* ne l1jete nas l1jete sebe si !
    Кой каквото ще да говори,но парите са важни в тоя живот.Този,който твърди,че не са,просто завижда на останалите.Всички искаме да живеем в лукс нали?Никой не иска да живее извън града в къщичка,заобиколена от кравички и овчици,дето те гледат тъпо.Има си и богати хора,ите с нищо не са виновни,че е така.Който се труди и едно време е учил,има пари.Тия дето не са-нямат.Е тва е философията.Са кво?Тва,че майка ми има частен бизнес,значи ли,че аз съм идиот,пикла,глезла и тн.?А ако ви кажа,че ми се полагат 10 лева на седмица и всичко друго трупам на влог в банкова сметка за следване?Е тва е друго нещо.Така че,не завиждайте на богатите,а богатите да не се фукат!

само след 1 ред открих същата тема!
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=84845

Guest
    Майка ми взима 700 лева, а баща ми 3 500 евро, отделно има частна фирма, но не са успяли да ме разлигавят.На ден ми дават 4 лв и на мен ми е достатъчно.Разбира се понякога се налага да им поискам повече, но ми става неудобно.. Тъпото е ,че парите на повечето семейства в БГ са за сметка на здравето на член от дадено семейство или пък на повече от 1... Баща ми днес става на 40 г. и просто си личи , че живота го цака яко.Тъпите политици ще преебат живота на всеки един българин (млад или стар без значение) рано или късно. Но все пак колелото се върти и всичко се връща [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си