[quote="AmyLeeRall"]
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Purvo- temata vi e ebati tupata..........mama izkarva po 10 000 na mesec a ba6ta mi po 100 000 4isti estestveno xaxa pereme si pari4kite nie....sme6nici ste vie. Da ima tuka 5 - 6 4oveka deto znaqt kvo sa 2 i 200.....ostanalite bate - tupi glezliovci i glezli....zapomnete edno be hora- ne mi obesnqvai ti na mene 4e ti davat po 10-20 lv na den i 80 na mesec i si bil obiknoven 4ovek ili ne6to podobno edva li ne da te sajaliavame 4e ti davat po "tolkova malko"......ima6 li pari -nadut si tva e zakon ...kvo se ma4ite da ni ubedite 4e kato imate pari si jiveete kato semeistvo s mese4ni dohodi 200-300 lv.......maika mi izkarva okolo 600-700 lv (ne znam sas sigurnost) a ba6ta mi okolo 800-900 ama pone spi spokoino ve4er i ne go e strah 4e 6e go grumnat za tupi sdelki za pari i takiva prostotii....ot 1 do 7 klas mi davaha po 1 lv i mi stigaha...a sega mi davat po 2 - zakvo sa mi pove4e ne qm kato svinq. Za drehi-ne hodq gola....kakvoto sam poiskala sam go polu4avala...ot ni6to ne sa me li6ili....tva 4e ne vzemat po 100 000 4isti na mesec marsiqnci li gi pravi ? Da si gi na4*kate 100 000 leva v zadnicite.....i mama i tati sa hora i ne sa ve4ni.... are piece i ot tolkova naduvane da ne se prusnete ei tupi naduti kopeleta \/ \/ \/
Е такива умници като тебе ми пълнят душата направо! Аз какво да направя като баща ми има пари бе момиче? Да му кажа като тебе "Тате, да ти го начукам, не ща пари, искам да ходя в дрипи, гладна и неква умирисана" Кво да напрая като има пари? На мен ми е ясно, че не съм хванала Бог за оная работа само заради факта, че разполагам с повече пари от повечето ми връсници.
Ето, днес е 16...бащата на 15 число раздава заплати...шофьорите му са 120 човека по средно 1500 лева да им даде...е, не са малко, а?
Обаче ми е ясно, че утре и да умра с мен нищо не мога да взема на оня свят. Що да не се радвам на парите приживе? Що да не ги използвам, след като ги имам? Много са ми интересни такива животинки дето обвиняват родителите си, че не са "се издигнали", за да имат телефони от по 1000 лева. И тоя телефон в задника ли ще си го вре? Кво кат е от 1000 лева?
Добре бе, аджеба баща ми да не е роден с 200 бона в задника? Нали някак си се изкарват тея пари, било с труд, било с късмет...кой както се уреди...[/qu ote]

AMII AmyLeeRall as mislq 4e ti kat ima6 mn0oy pari4ki i si misli6 4e si fanala g0sp0d sa x*q!!! samy tfa 6ti kajq! e da ma ne e taka!ne sw1m b0gata!ne s1m i bedna! izkarfam si nqkak si! ....NADYTI PYTKI?!NADYTI 60TY SA B0GATI!A KF0 STAA KATY SF1R6QT KINTITE NA TATI!?!?!?!?!?......