Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
Цитирай Първоначално написано от I love pain
Колко изкарват ли? Достатъчно. А иначе-е*ахти тъпата тема.Какъв е смисъла? Богаташчетата-паралии да си мерят...
кинтите и да разправят как не им стигали по 20 лв. на ден.Ау,направо ми е жал за вас...Милите...Наистина в сравнение с африканските деца,които ядат веднъж на 3-4 дни,а пият вода още по-рядко,сте направо изтерзани душици,о,вие бедни богаташки дечица...
добре,ве,човек,кво са виновни хората с много пари,че не знам си кой в Африка ял по 1 път на ден?!?
Кво-те да не си харчат парите ли?!
Никой не е виновен за нищо, просто като чета стила на писане и са ми ясни някои хора, че нямат и 2 лева за кафе ама го раздават големци, в един форум имаше една тема за заведенията и една мацка постоянно споменаваше дадени заведения, та със същата тая като я заведох в 3 от изброените от нея заведения даже не знаеше къде е тоалетната да не говориме за друго...Просто хората са ми ясни, а това с излишното парадиране е признак на селянчетата с якенцата Дизел от по 14 лева от пазарите, така, че колкото повече си отварят устите някои хора толкова повече глупости излизат от тях, Трайтне си пичове и...момичета харчете си парите и гледайте да не ставате много за смях аз поне така правя