.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Guest

Как са ви хващали ваще? ;)

Я кажете ся, как и къде са ви хващали ваще, че пушите? И кога е станало това, в началотоо, като сте почнали да пушите или по-късно? На колко години сте били?
    Аз в началото се криех, ама после не ми пукаше и майка ми ме видя с едни приятели!

ami az ne pusha, ne piq i po myje ne hodq nqmala sym takiva problemi az sym promerno momi4ence

Не са ме хващали.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Майка ми ме хвана със трева на 14...Попита ме какво е, аз си признах, тя каза да спра, аз казах ако искам...Това беше.Вече даже ме пита дали пуша, за цигари говоря, и ако пуша дали имам пари да си купя.За нея е по-важно тя да ми даде пари за цигари, от колкото да си дам парите за ядене за да пуша.Така е и до днес.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Не са ме хващали.
    Никога не е късно да те хванат.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

burning_kiss
    Guest
    еми седя си пред нас на стъпалата и си пуша и баща ми таман се прибира и аз фърлям цигарата и той:Зако фърли цигарата? и ас викам - Ми щот да не ме видиш и той ее чи ко голяма работа и оттогава си пуша с него тва стана още първите месеци като пропуших

Повече от фен
    фана ме таман като излизах от магазина с кутията в ръка. тогава излъгах, но тя постепенно се усети. но това беше развръзката.

Първо почнах да си оставям запалки тук и там, пепел по балкона, един път ми изпаднаха цигарите от чантата... хах веднъж си бях забравила няколко семки на един шкаф... а и майка ми е агент под прикритие всичко знае и всичко намира, не знам как го прави... а за алкохола...прибирала съм се много пияна, държала съм се за стените, намирала ми е едно такова празно от водка в бюрото... имахме Ballantine's до половината пълна бутилката, после незнайно как беше останал един пръст Имаше една водка с бандерол...и тя беше останала до половина празната... за мен си беше загадка и се правех на ударена, ама явно за майка ми не
    Ама за всичко съм обяснила как стоят нещата...е може би малко съм смекчила реалността, признавам
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Guest
    Ami prosto ne pu6a :P ina4e piqna me e vijdala samo vednuj...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Tva bqh az

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Tva bqh az
    XAXAXAXA da de az malee ot koga ne bqh vlizala ve4e i tva ne moga da napravq

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Винаги забравям някви семки и клечки навсякъде, та не е много трудно да бъда busted.

the_mad_max
    Guest

a

Мене ме хвана майка ми на морето. С един приятел и няколко мацки си се разхождаме вечерта по една улица (няма да кажа кой град ) и си пафкаме с кеф и както си дърпам и насреща майка ми! Баси ужаса! 2 минутно конско и си продължихме към близкото заведение! Същата вечер се отрязахме кат' животни с текила, ама тва е друг въпрос!
    Иначе са ме хващали доста пъти като се прибирам 4е смърдя на цигари от вратата и никакви сериозни разговори! :P \/

Фен
    Град
    Ей там :D
    Ми.. надушиха като почнах да си пуша в стаята Но изобщо не ме грееше дали ще ме хванат, защото т'ва ми беше 2ри или 3ти път в който ги почвам. а първия път не помня как ме хванаха
    ШАРЕНИЯ ^^

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    И на другият ден сутринта си свих коз на терасата и се потроших докато тя беше в кухнята
    А кажи ми нещо?!
    не са отказваш ма чак и на нейна територия брао бе

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT
    ne sa me hvashtali v na mestoprestaplenieto s nishto, osven che alkohol si piq pred tqh.Cigarite vednaj zaminaah na ekskurziq i iskah da imam pone za purviq den sigurni i si kupih edna kutiq i kat se pribrah maika mi iskala da mi ostavi nqkvi kinti bonus za ekskurziqta i kato ustai parite v djoba na qketo i tam nabara cigarite...shteshe da me nakazva ama kato se vurnah ot ekskurziqta zabrai...posle sumati vreme kat se pribiram razbirashe che sam pushil (nz kak)
    trevata si q darja v portfeila pak toi v djoba mi vinagi i do sega ne sa q fashtali, dano i za napred da e taka...

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от XePouH
    И на другият ден сутринта си свих коз на терасата и се потроших докато тя беше в кухнята
    А кажи ми нещо?!
    Беше толкова бясна,че дори забрави да ми вземе коза Имах една 20-ка =)))
    чи ти си се размазала

А кажи ми нещо?!
    Хах, аз редовно си пуша на балкона и цигари и трева... супер блажено е...ама майка ми през тва време е в хола и обикновено гледа телевизия Веднъж обаче се прецаках... бях свила една бухалка 120ка и си пуша аз и по едно време ми се стори,че някой отваря вратата на балкона и аре коза през балкона... цяла бухалка, който на сл.ден не намерих
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

slladkataa
    Guest
    Chestno da vi kaja az pusha ot 1 godina.I taka minalata godina az i oshte edin moi mnogo dobyr fr seki delnichen den toi idvashe v nas v 8 sutrinta kogato nqmashe nikoi.V nachaloto nie s nego pushihme v banqta zashtoto ni beshe strah da ne doide dedo mi ili nqkoi drug.I dokato si pushime v banqta fyrlqhme fasovete mejdu trabite.I nqkade sled okolo 1 sedmica zabelqzahme che fasovete se sybirat v kazancheto na teq pod nas i reshihme da gi mahnem po nqkakav nachin.Tragnahme da vzimame prohusmukachkata no se osetih me che ako ima dolo voda moje da grumne.Preovihme shkafa v banqta i pod vanata namerihme sheshe s maslo i go izsipahme s nadejdata che shte se razlojat.Tochno syshtiq den kogato izsipahme technosta vecherta predi da trygna na diskoteka(petyk) tozi pod nas se kachi i pita bashta mi dali teche pri nas maslo i toi kaza ne.Togava oshte nishto ne se zapodozrq no kogato te reshiha da si napravat remont na banqta i kogato mahat kazancheto viknali nashte vi vidqli che e bilo pylno s fasove.Posle maika mi me pita dali az sym pushila no do posledno otrichah.I ot togava do sega se vi vika 'po dobre ne pushi,no tova si e za tebe'

Фен
    Град
    Pico-Union District
    А кажи ми нещо?!
    Беше толкова бясна,че дори забрави да ми вземе коза Имах една 20-ка =)))
    чи ти си се размазала
    Най-грубото ми напушване...след може би това с халюцинациите... ...и тогава,когато виждах звуците
    Hehe, това с тези звуци сигурно е било доста крайно...

Фен
    Град
    sofia
    na6te za cigarite razbraha otdavna...nqkude na 12 bqh.bqha edni skandali,lekcii...ma se primiriha.sega pu6a pred tqh i ne mi puka.za trevata razbraha 1 godina po kusno ot nekva 6ibana klukarka..kazah 4e samo sm opitala.sled 1 godina zaradi neq me vkaraha v detska pedagogi4eska staq i togava nqma6e kak da otreka.predi nqkolko meseca oba4e se izdunih zdravo sled kato edno kopele im kaza 4e se drusam...togava neznam kak stana no kazah "ne e vqrno,pu6a samo treva!" i tova me oturva neznam qvno kato se sbluska6 s golemite problemi,zabravq6 po malovajnite..taka se polu4i i s na6te..ili pone se nadqvam.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    те тия моите динозаври знаят, че съм на ти с Крумчо... даже и баща ми ми е купувал, ама хубава и качествена... още не сме сядали заедно, но и това ще стане... иначе за алкохола, ми знаят и никога не съм се крила оттях... ми какво очаквате? те като пият като смоци)
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Rapyr4eto
    Guest
    Ami mnooo lesno me fanaha - maika mi mi nameri cigarite u djoba na qketo i ...... natatuka qsno, ko sledva6e

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Не са ме хващали.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами намира ли са цигари в мен ...почти секи ден маика ми загрява че съм пушила но не казва нищо аз и казвам че не пуша итя ми вярва ...вапреки че е напълно очивидно ... просто аз я лъжа итя се праи че ми вярва .....
    бащами и представа си няма !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си