Chestno da vi kaja az pusha ot 1 godina.I taka minalata godina az i oshte edin moi mnogo dobyr fr seki delnichen den toi idvashe v nas v 8 sutrinta kogato nqmashe nikoi.V nachaloto nie s nego pushihme v banqta zashtoto ni beshe strah da ne doide dedo mi ili nqkoi drug.I dokato si pushime v banqta fyrlqhme fasovete mejdu trabite.I nqkade sled okolo 1 sedmica zabelqzahme che fasovete se sybirat v kazancheto na teq pod nas i reshihme da gi mahnem po nqkakav nachin.Tragnahme da vzimame prohusmukachkata no se osetih me che ako ima dolo voda moje da grumne.Preovihme shkafa v banqta i pod vanata namerihme sheshe s maslo i go izsipahme s nadejdata che shte se razlojat.Tochno syshtiq den kogato izsipahme technosta vecherta predi da trygna na diskoteka(petyk) tozi pod nas se kachi i pita bashta mi dali teche pri nas maslo i toi kaza ne.Togava oshte nishto ne se zapodozrq no kogato te reshiha da si napravat remont na banqta i kogato mahat kazancheto viknali nashte vi vidqli che e bilo pylno s fasove.Posle maika mi me pita dali az sym pushila no do posledno otrichah.I ot togava do sega se vi vika 'po dobre ne pushi,no tova si e za tebe'