- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- slu4valoLi ti se e ti i tvoqta pr da se vlubite v edno mom4e
na kolko hora im se e slu4ilo zaedno s nai dobrata si priqtelka/priqtel da se vlubqt v edno mom4e/momi4e ???
Ti znae6, 4e pepel ostava sled tvoita izgarq6ta strast. Pepel ot nqkoi v zabrava nad koito nqma6 ti vlast!!!
На мен не ми се с случвало, и се надявам да не ми се случва, щото ми се струва доста кофти.. макар, че понякога е полезно .. като изпитание за приятелството .. нз ..![]()
nadqvam se nikoga da ne se slu4i
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
sli4ilo mi se e predi 3 godini-togava davaha filma "Priqtelki i supreni4ki"-oshte go pomqnne se zabravq tova,daje i sq m ise slu4va,no ve4e tazq q mrazq,taka...4e nqma shans
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Да, когато бяхме на 12![]()
mi az malko trudno 6te se vlubq v mom4e 6tot sym mom4e ama moqt nay-dobry priqtel i az sme vlubeni v edno i sy6to momi4e
na men mis e slu4i kato bqh za 8 klas i postoqnno se karahme za nego
i be6e mn gadno
на мен ми се е случвало. сега въпросното момче е с мен от вече 10 месецаа оная лицемерка я заебахме всички
![]()
Слу4вало се е 2 пъти...просто оставяхме мом4ето да избере с коя иска да бъде и всяка от нас се радваше за другата...в крайна сметка и двете сме били с тези две мом4ета и двете останахме разо4аровани от тях![]()
Не ми се е случвало,много се надявам да не ми се случи никога...:}
f@nt@zi@
Ne mi se e slu4valooo i se nadqvam da ne mi se slu4va...
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
na men!na nikogo ne go pojelavam,zashtoto e ujas!iskrenno se nadqvam da ne mi se sluchva poveche,zashtoto bqha samo karanici,neprek1snati obvineniq i sega vsi4ko zavarshi taka 4e ne se razbiram s nito 1 ot tqh .....
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ne mi se e sluchvalo zashtoto haresvame razlichen tip momcheta..koeto e plius no nas dvete i momche nikoga ne moje da ni razdeli vruzkata ni e mnogo po silna![]()
mi na men mi se e slu4valo ne6to podobno ama az ne kazax na pr si 4e xaresvam mom4eto 6tot prosto nqma6e smisul
Emi imalo e samo edin sluchai i tova beshe..kogato tq go haresvashe az ne mojeh da go traq..no sled tfa stanahme pr s nego i hodihme..no togava tq si imashe gadje...i nqmashe problem ;P
като бяхме в начална степен повечето момичета от класа харесвахме все едно и също момче. в 1 и 2 клас един в 3 друг в 4 трети то е било нещо като мода която всички сме следвали мн глупаво но какво да се направи хубавите и умни момчета всички ги харесват но докато не се надуят мн от това![]()
Mi da sluchvalo mi se e i beshe mn gadno...useshtashe se vinagi edno naprejenie i se karahmev takyv sluchai nai-dobre ili ednata da se otkaje ili oshte po-dobre i dvete. Mi...pri nas stana taka che az se otkazah.Tq i do dnes si go haresva (pojelavam im uspeh) a az si namerih drugo bubche
![]()
Predi vreme hodih s edno mom4e ,koeto mn me obi4i6e,no nai-dobriq mu priqtel sa6to be6e vluben v men,v na4aloto dvatata se ipokaraha,ama posle osaznah 4e tova e glupavo,blizka sa ot malki,ta az produlvih da sym si s onova mom4e,hodehme si,a s nai-dobriq mu priqtel si ostanaha blizki daje i na men mi stan nai-dobur priqtel,pri teb kakva e to4no situaciqta?
Ako priqtestvoto vi izdarji ina tova,to zna4i naistina ste priqteli![]()
на мен не ми се е случвало и дано не ми се случи...но ние имаме различни вкусове относно момчетата,така че мисля,че няма да има проблеми![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Емиии до скоро излизах с едно момиоче,което като си харесах някое момче и тя тргваше с него!Тъй,че съм всикнала да харесваме едни и същи,а със сегашната ми наистина пр имаме различен вкус,мн малко момчета са хубави и за двете...мисля,че няма проблем и се надявам да няма и за напред[-o<
[color=black][b] ☼٭ M
Vseki pyt stava taka vseki pyt se vliubvame v edno mom4e t.e. haresvame go za6toto nie ve4e sme si namerili dvama v koito sme vliubeni...
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
slu4i mi se da........i az otidoh, prebih priqtelq si, posle mu otrqzah rycete i ezika, udu6ih go i go zarovih na poleto blizo do grada i otgore napisah - "R.I.P. - tq 6te e moq" xaxaxaxaxaxa
vsy6nost slu4i se vednaj no i dvamata se otkazahme. tvyrde typo i detsko 6te6e da e da se karame za neq
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!