Значииии...Историята е такава:Преди известно време тая година ходих на концерт в Стара Загора на Uriah Heep & Nazareth.Бях с приятел от класа ,но се случи нещо неочаквано-влюбих се в едно момче.Прекарах добре на концерта ,а по-късно се намерихме в скапето.В последствие аз разбирам ,че и той ме обичал...и естествено станахме гаджета.По-късно трябваше да се видим на друг концерт(Scorpions) пак в Ст.Заг.Отделихме се от тълпата с хора,правехме квото си знаем...абе това беше един от най-хубавите моменти в живота ми!След време имахме известни разногласия ,но всичко минаваше.И в един хубав слънчев ден аз разбирам ,че той през почти цялото време е обичал друго момиче!Въпреки че не го показвах в този момент се чувствах като най-голямата глупачка и се питам "Дали наистина ме е обичал?Нима всяко едно Обичам те е било просто здрасти?"
Та!Въпроса ми е:Възможно ли е да обичаш 2-ма души едновременно и например защо не ми е казал по-рано за момичето след като според мен ,не ме е обичал?Хора ако можете давайте отговор,много ви благодаря предварително!