- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- gadjeto mi e mnogo revnivo!kakvo da pravq?!
Izvinqvai mnogo oba4e na kupona na Marto ako bqh do6la dali pak nqma6e taka da stane a? a forrzi molq ti se znae6 toi kakvo zna4i za men!Първоначално написано от skate_warrior
Аз предлагам да му направиш свирка. Ама след като си извадиш биберона от устата.Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
Ако удариш желязо, ще изтръгнеш от него искри.
Ако удариш човек, ще изтрънеш от него ярост.
За да придадеш форма на човек или желязо, трябва да удряш силно.
айде да не намесваме случките от купона на Марто,щото станаха много други неща за които скеитчето ф дори и не подозира,а пък ако разбере лошо ше й стане
и като те гледам май не значи много,а?
ако спреш да се сваляш на приятелите му ше е по-добре
но засега най-добре си замълчи
Ohh molq ti se ne se namesvai.Първоначално написано от forrzi
За ревността лек няма, ако ме питате мен. Когато един човек е ревнив, ако ще цялото уважение и внимание на земята да му засвидетелства другия полза няма...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Айде какво стана тука...мани бегайПървоначално написано от forrzi
Изневери, лъжи...милото момиче(Невена за нея казах милото момиче). Ех незнам как стоят при вас нещата, но определено неможете да се разберете помежду си и се излагате. forrzi, до колкото разбрах ти си и приятелка нали така? Едва ли една истинска приятелка би позволила гаджето на приятелката и да я сваля и тн, защото от това, което пишеш става ясно, че той те е свалял, а ти си му позволила. И как така и се пишеш приятелка не ми е ясно само? Една иситнска приятелка никога няма да постапи така само това мога да ти кажа пък аз на теб!!! Дори да си допуснала да стане нещо и да е станало ти си длъжна да и кажеш щом сте приятелки. Или може би си искала гаджето й???? Запомни едно от мен в живота трябва да бъдеш котектен с хората, не зависимо дали те са или не са коректни към теб. А като чета тпва, което си писала немисля, че ти си котектна към нея щом казваш, че са станали неща, за които не знае... Каква приятелка си ти????
Abe kakvo da im obqsnqvash na tezi deca............ako znaqt kolko smeshni i jalki sa otstrani i nai-dobre shte e da prestanat da pishat gluposti,dostatuchno se izlojiha!
tiho da ne grizne6 kokalaПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Forrzi ми се натискаше на купона! Признай си! Каза ми, че само ckeuT4eTo те спира да не направиш някоя по-голяма глупост..
ckeuT4eTo_f се натиска със всеки... не знам кои други приятели като се прегръщат се обарват по задника..![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Тогава защо ходиш с нея? Излагаш се да ходиш с такъв човек.
Предлагаш да скъсаме ли?Първоначално написано от `Death`Whore`
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Предлагам да се осъзнаете и двамата! В миналата тема тя май беше казала, че си пияница, беше те зарязала...или и двамата лъжете за другия, или сте един и същ човек, който гаври форумците.
далеч си от истината...Първоначално написано от `Death`Whore`
Neka da se izlagat,tqhna si rabota,no ne e nujno da go pravqt publichno.Kato imate problem vijte se,izqsnete se i prestanete da zanimavate vsichki s glupostite si,ne ste popadnali na podhodqshtoto mqsto!
Каква е истината? Тя казва нещо, ти казваш, че тя лъже. После ти казваш нещо, а тя казва, че не е вярно. Единият лъже.
Nqma smisul da kazvam 4e toi luje, za6toto taka ili ina4e posle toi 6te kaje 4e az luja.. no vse pak toi baq si poukrasqva.. kakvi obarvaniq kakvi svalki ni6to takova nqma i mn mrazq da se pravi na nevinen!
Първоначално написано от `Death`Whore`
bonbon teq si tursqt prosto zaigravka s nas..![]()
![]()
da im 4etem sapunkata aide molq vi se ]( ama si nqmat nikva predstava 4e sa tolkova sme6ni 4e nqma do kude pove4e
![]()
![]()
![]()
Istinata e 4e ckeuT4eTo e intrigantka a Forrzi vyob6te ne i e priqtelka 6tom mi se natiska..![]()
![]()
Da nali .. taka 6e kaje6. A ti si sveta voda nenapita a ???Първоначално написано от skate_warrior
МОооляя ви спрете за малко!Тая фонззи ли е кфа е мн зле...от тфа което прочтох...тя ви нарича курва и курвар,но тя се натиска на гаджето на приятелакта си нали?Тая пичка само ви бърка отношенията и ся мн ме изнерви!Чесно!а за ревността на пича...успокой се братле,щом е с тегбе,значи има чувства,ако не те харесва няма да е с теб!А ти ...защо я ревнуваш и после се забиваш с пр й!???Малко се обърках!
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
МИЛИ МОИ, РАЗБЕРЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ, ЧЕ ВЕЧЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ СЪС БЕЗКРАЙНИТЕ СИ САПУНЕНИ САГИ!!! ОСТАВЕТЕ ФОРУМЦИТЕ НАСТРАНА ОТ ТИЯ ГЛУПОСТИ И СЕ СПАСЯВАЙТЕ САМИ!!!!!!!!!!!![]()
Глупости !
Продължавайте !
Таман чакам 10-ти епизод.
И в крайна сметка какво стана ? Скъсахте ли ? Изпокарахте ли се на публично място пред приятели и на двете страни ? Какво стана с тая forzi (нещо подобно беше)
В крайна сметка кой излезе крив и кой прав ? Кой скъса със другия. Боеве имаше ли ?
Абе дори да го правят нарочно за шоуто си е баси и смеха![]()