- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- gadjeto mi e mnogo revnivo!kakvo da pravq?!
Az sym navit i na 3-ka...![]()
![]()
\
/
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
НАТИСКАЛА СЪМ ТИ СЕ????????
ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ????
само лъжеш
imam svideteliПървоначално написано от forrzi
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Omruzna mi..purvo forrzi ne se i sumnqvam 4e si mu se natiskala.. vtoro 100% toi ne se e otdrupnal se mi e edno ve4eПървоначално написано от skate_warrior
Милата...ти май си най-потърпевша...Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
Аз пък съм 100% сигурна,че сте на по 10 години!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hmm stranno kak si 100% sigurna, kato ne e taka..Първоначално написано от Game_Over_Boys
за истинските години нз, но за възрастта на мозъчните ви клетки и аз съм също точно толкова процента убеденаПървоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
баси шоуто, намерихте къде да се разправяте и да си показвате.. хмм... магариите![]()
нито един от трима ви не надминава останалите по акъл, след като така тъпо се злепоставятедаже напротив, надпреварвате се за тва кой най-зле ще се изложи или ще постъпи най-детински, така че да стане за смях пред всички
предлагам стоп до тука с глупостите, щото тя чуждата простотия е забавна, ама накрая вече омръзва![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Пате малко,вземи се в ръце и не позволявай на един пикльо да те унижава във форума и кой знае още къде,защото наистина,на колкото и да сте години...всичко това е ужасно смешно,а сигурно в действотелност е трагично(за теб)!Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
Nai-posle edin 4ovek da me razbere.. opitah se da govorq s nego no toi ne me razbiraПървоначално написано от Game_Over_Boys
razvedrqvam malko obstanovkata...vie na pametnika li sedite ili v ndk?![]()
Няма нужда да ми казваш,че не те разбира,то се вижда от постовете му!Знаеш ли какво-не се хаби за такъв човек...само се изнервяш допълнително и се тормозиш напразно!Не се наказвай заради неговите грешки мила!Горе главата и само напред...това не е твоят човек!Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
![]()
Slim - Da go duhate vsi4ki
pz![]()
vqrno e,4e v lubovta trqbvat kompromisi,no ne sum suglasna s teb,4e ne trqbva da pravi vsqko ni6to,koeto go drazni.toi i se drazni ot pregru6tane s priateli,a koi znae kvo 6te i kaje,ako iska da izleze s nqkoe mom4e-priatel.az li4no imam mn pr mom4eta i ne smqtam,4e ima ne6to lo6o v tova da gi pregurna i dori celuna po buzkata,dori i da sum s gadjeto.ako ne me razbira-ne az trqbva da se promenqm.taka e i s teb,milo momi4e.i moqt suvet e da govori6 s nego i da mu obqsni6,4e sled kato e tolkova revniv 6te trqbva da se suobrazqva,4e ne si mu kukla na konci.Първоначално написано от Obitax
OH,MILA,KAKVO DA TE POSUVETVAM,KATO MOQ PRIQTEL E SU6TIQ,POGOVORI S NEGO,OGRANI4AVAI SE E PREGRUDKITE S TVOI PRIQTELI,ZA6TOTO TOVA DRAZNI VSQKO MOM4E,AVNO MNOGO TE OBI4A.ZNAM 4E PONQKOGA KOGATO TE REVNUVAT TI IDVA V POVE4E,NO NAPRAVI VSI4KO VAZMOJNO DA MU POKAJE6 4E TI ISKA6 I OBI4A6 SAMO NEGO!USPEH![]()
![]()
Pisna mi da se saobrazqvam s nego i ne smqtam da go pravq pove4e. Neka si i pomisli malko nad tova koeto sme si govorili s nego!
ti koga si go pravila?Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
Po-skoro koga ne sum! Ne moga da se vijdam s priqtelki kogato si iskam, ne moga da izlizam kogato si iskam.. kato 4e li si misli6 4e ima drug, no ne e taka i trqbva da si siguren v tova.
hora,ne 4e vi se burkam,ama vse pak sme vuv forum i vseki ima pravo na mnenie,ta moeto e,4e ako ne vodite tozi razgovor tuk,a o4i v o4i samo togava 6te dostignete do nqkakvo re6enie.
Моето мнение е ,че минахте границите!нищо лично,но мисля,че вашата връзка е безмислена!Вие говорите за някаква ревност,като имате мн мн мн по-сериоани проблеми!Например извинявай мило момиче,но кфо те интерасува ревността като той ти е изневерявал с приятелката!Вие сте мн зле!земете се в ръце!от вашта връзка няма полза!Той ревнува и изневерява!А ти се дразниш от по-малкия проблем,а големия го подминаваш!Не мога да ви разбера
![]()
![]()
Я земете скъсайте!Личи си,че не сте един за друг!Апък и настина мисля,че не е редно тук да си решавате проблема!
![]()
![]()
Замислете се!
[color=black][b] ☼٭ M
kato skasate vsi4ko 6te se opravi. vseki da poema po sobstveniq si pat 6toto ot tva deto pro4etoh vie niamate nikakvi 4uvstva edin kam drug-sledovatelno za6to ste zaedno!???? niama smisal to tazi vrazka!
skate_warrior преди да се правиш на много оригинален и единствен,помисли какво впечатление създаваш с постовете си!Първоначално написано от skate_warrior
![]()
Predpo4itam da govorq li4no s neq.. tva 4e tq puska temi tuka i se pravi na sveta voda nenapita, ne zna4i 4e az trqbva da i kazvam kakvo mislq v nqkakuv teen forum... Kakvo o4akva6 da zapo4na da pi6a po temata li?Predpo4itam da si sedq i da gledam do kude 6e stigne glupostta vi!Първоначално написано от Game_Over_Boys
I vuob6tei ne sum izneverqval.. ne znam.. qvno tuk samo az luja,samo az gre6a vie ste pravi.. pravete kvoto iskate ae peace out \/ lek den
P.P. I tova 4e q "revnuvam" e leko kazano PRESILENO!
Prosto vidqh 4e edno mom4e q celuva i q pitah koi e toq, a tq qvno go e priela 4e q revnuvam... mi ne mi be6e priqtno da vidq kak drug q celuva... i za tva me obvinete ako iskate dreme mi....![]()
Много ми е интересно след като искаш да говориш с нея,защо не го направиш и цялата тази смехория да спре!Всеки да каже в очите на другия,какво го дразни в партньора,какво може да направи в името на връзката и какво очаква другия да направи!Ако не стигнете до едно решение,с което и двамата да сте съгласни...никога няма да се разберете,а ще задълбочавате проблема все повече и повече и накрая ще се разделите!Явно и двамата сте събрали доста негативна енергия с/у другия!Опитайте се да разговаряте спокойно за това,без излишен гняв и обиди,и ако правите нещо,правете го в името на другия,не бъдете егоисти,а се раздавайте един на друг!Пожелавам ви успех,и ако наистина имате силни чувства един към друг,не ги загърбвайте,за да не съжалявате след това!Или се раберете или се раделете,защото само си губите времето като се карате във форума!Тук не е мястото!Първоначално написано от skate_warrior
![]()