- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- gadjeto mi e mnogo revnivo!kakvo da pravq?!
Znam 4e tuk ne e mqstoto.. ne sum puskal az temata...![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Izvinqvai mili ti sam re6i 4e tuk 6te se opravqme s problemite si kato pusna onazi bezsmislena tema! I ne moga da razbera kak moje da revnuva6 ot edna celuv4ica.. vse pak toi mi e nai-dobriq priqtel mn dobre go znae6!
Boje, ubii me pls !!!!![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
nai-dobyr priqtel, nai-lo6 priqtel - celuvkata si e celuvka
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Celuvka samo po ustnite!Първоначално написано от WindWaker
Мисля,че чашата преля!Моля някой админ да заключи "темата",защото нещата са плачевни!
heh mi celuvka po buzata prejivqva sa, po ustnite po nexaxaxa abe dica, ko da va praq ve4e nz
хей,една цулевчица?!
та ти си завря езика в устата му ве!
Беше целувка по устните само!!!Първоначално написано от forrzi
kato e po ustnite zna4i e gadno i priqtelq ti ima pyrvoto pravo da revnuva. a ako go e vidql s o4ite si , na negovo mqsto 6tqh da doida i da ti teglq edna hubava maina.
E az principno i s priqtelkite si taka se celuvam.. kakvo tolko!
pitam te - toi be6e li tam kogat si celunala toz priqtel po ustnite a ?
Вие с приятелите си по устата ли се целуватеПървоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
Това ако го направи гаджето ми, ще го удуша!
Идея - "Беше само секс, той ми е най-добрият прител."
predstavqm si go samo ako vidq priqtelkata mi da celuva nai-dobriq si friend po ustata ili kakto kaza `Death`Whore` da gi fana da se takovat. znam kakvo e kat razbrah 4e e stanala celuvkata, a pyk ako q vidq.....osven 4e syrceto 6te mi se svie na top4ica, nai-veroqtno v sledva6iq moment 6te po4erveneq ot qd i kakto ve4e mi e kipnalo ot podobni izpalneniq tozi pyt 6te otida i 6te gi natro6a i dvamata. 4udq se samo koi ot dvamata pove4e.
Mi toi be6e na nqkolko metra ot nas.. mai ne vidq..
zna4i bih te natro6il smazal utrepal obesil udavil grumnal pre4ukal pretrepal i vsi4ko ot sorta bez da mi migne okoto i bez da spazvam ve4e glupavi pravila ot sorta na "momi4eta ne udrqm". 6toto to o4evidno to4no vie ste nai mnogo za udrqne
Ami kakvo i az imam edin fr deto se celuva s priqtelkite si pred gajeto si ama tq ni6to ne kazva..
Вие, двамата, вземате ли наркотици? Халюционогени предимно?
axxaaxxax stava6 za smqh ve4e...
skeit4e li si ko si - ti 10, 11 godinki ima6 li ? 12 moje bi ? MAKS 13, pone po akyl. vijdala priqtelki. ma toi oba4e priqtelq ti trqq da e nqkvo kamikadze da te tyrpi 6tom prai6 teq nomera
Purvo ne sum na 13.Vtoro ne go bqh vijdala ot 4 meseca za6toto be6e zaminal za 4ujbina.I tova se slu4i vednuj!
Takaaaa ....Forrzi ili kvato si tam - ti se okazva6 nai golqmata mamuna a
Da se svalq6 na priqtelkata si na gadjeto...tc tc bi trqalo ti da go otblasne6 maaaa ovca typa...tebe trqa te nabutat v edin obor, da go natupkat s tor i da vidim togava na koi 6te se svalq6... K*rvetina s k*rvetinite dolna !!!
![]()
![]()
![]()
A vie we - Romeo i Julieta, na kvi se praite... Ediniq svalq4, ne moje da nameri vreme da si vdigne ga6tite sled sre6tite si s onaq magarica... Drugata absoliutna ovca i s typata si kiferica povdiga vaprosa pred celiq forum.. Basi izlagaciqta basi 6outo basi oligofrenite! Samo zaradi tva bih te skusala! Za 4ii ... go praite tva tuka publi4no dostoqnie?? Prostakesi ste vie dvete, prosti ste kato pynove!!![]()
BRAVO ! APPLAUSE ! tva izkazvane me kefi ot vsi4ki takiva koito sym 4el ot kakto sym v toq forum ! Takoa brutalno nacepvane ! APPLAUSE ! "bih te skysala" - predpolagam 4e si momi4e - kefi6 maksimalno, to hul az sa bazikam v toq forum ma tui tvoito be6e ubiec ! staam ti fen !Първоначално написано от Анонимко