- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- gadjeto mi e mnogo revnivo!kakvo da pravq?!
Tva bqh az..zabraila sum da se logna...Takaaaa .... Forrzi ili kvato si tam - ti se okazva6 nai golqmata mamuna a Da se svalq6 na priqtelkata si na gadjeto...tc tc bi trqalo ti da go otblasne6 maaaa ovca typa...tebe trqa te nabutat v edin obor, da go natupkat s tor i da vidim togava na koi 6te se svalq6... K*rvetina s k*rvetinite dolna !!!
A vie we - Romeo i Julieta, na kvi se praite... Ediniq svalq4, ne moje da nameri vreme da si vdigne ga6tite sled sre6tite si s onaq magarica... Drugata absoliutna ovca i s typata si kiferica povdiga vaprosa pred celiq forum.. Basi izlagaciqta basi 6outo basi oligofrenite! Samo zaradi tva bih te skusala! Za 4ii ... go praite tva tuka publi4no dostoqnie?? Prostakesi ste vie dvete, prosti ste kato pynove!!
Мене ме нема в целата схема..
fuckin`lunatics - na4i na tebe sym ti fen ve4e, genialno izkazvane !
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Btw i az ako bqh na tvoe mqsto su6toto 6tqh da napi6a..Първоначално написано от Fuckin`Lunatics
Ne me razbiraite pogre6no.. po princip ne sum tolkova brutalnaProsto se izdraznih adski mnogo i ne mojah da se sdarja da ne si izkaja mnenieto...
Мене ме нема в целата схема..
Значи осъзнаваш положението, но не искаш да признаеш?
`Death`Whore` ela na pomo6t 4e lapetata me napadnaha vyv razdel seks ;]Първоначално написано от `Death`Whore`
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ
КОГА ШЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЕ СЪМ МУ СЕ НАТИСКАЛА????
ТОЯ Е НАЙ-ДОЛНИЯ ЛЪЖЕЦ В ЦЕЛИЯ СВЯТ!
НЕ СЪМ
или само малко
НО бях пияна
Bila si piqna.. mi da ne si bila!Tova ne opravdava postupkata ti.Първоначално написано от forrzi
оф
много добре знаеш какво е когато съм пияна
а ти защо не дойде тогава,а?
мноого добре знаеше какво ше стане
Predpolagah no znam 4e si mi "priqtelka"Първоначално написано от forrzi
леле
а спомняш ли си какво направи ТИ на нова година?!
от тогава сме много по-добри "приятелки"
lelele vob6te ne spomenavai tova!Znae6 mnogo dobre kakvo stana togava.
за жалост наистина ЗНАМ КАКВО СТАНА ТОГАВАПървоначално написано от ckeuT4eTo_f
Еми... и ти да го видиш да се прегръща с приятелките му как ще се почустваш не мислиш ли че ще ти стане гадно (даже да само само приятелки разбриа се) така и той ревнува, аз не прегръшам нито приятелите ми нито приятелките ми досдатъчно им е едно ЗдрПървоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
Еми нормално е да ревнува и аз да бех и аз ще ревнувам... просо не го прави... (или поне спазвай дистанция поне пред него) Успех! :P
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Той прегръща неговите?Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
Сорри мацка не знаех еми незнам дано се оправите
Успех, ти си знаеш най-добре!
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Ami da... 6te go napravq tozi put!Първоначално написано от cS_LaMeRkA
хаХАЬахь маце ти каза ебахти вица, боли го човека патицата къв му е постаПървоначално написано от Game_Over_Boys
![]()
![]()
![]()
pfaxaaxhghxah verno mi e prez onaa rabota kvo mislqt za mene...Първоначално написано от cS_LaMeRkA
Produljavaite.. interesni ste![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Da a ti egati da se be6e obadil teq dni da vidi6 kak sum... no qvno ti e se taq kato gledamПървоначално написано от skate_warrior
Скейтчето, да беше разбрала намека, а не да пишеш по форуми. Така той няма да се заинтересова повече от теб.
Az otdavna sum vdignala ruce ot nego.Abee.. ne mi se zanimava!
Тогава защо го наричаш свое гадже?
Ne sum go narekla svoe gadje.Първоначално написано от `Death`Whore`
Пуснала си темата преди точно 2 дни и в заглавието си го нарекла така.
Vij - ti ne revnuva6 pokaji mu 4e ako itoi go pravi(sled kato nqma pri4ina) 6t ese razdelite,6te usaznae![]()