.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    cent
    Guest

obicham q neiskam sex

obicham edno momiche napravo nemoga da jiveq bez neq no tq mai ne mi vqrva mai si misli che iskam sex ot neq kak da i dokaja po kakav nachin oshte che sexa ne me interesuva

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..

Re: obicham q neiskam sex

Цитирай Първоначално написано от cent
    obicham edno momiche napravo nemoga da jiveq bez neq no tq mai ne mi vqrva mai si misli che iskam sex ot neq kak da i dokaja po kakav nachin oshte che sexa ne me interesuva
    Трябва да й го докажеш по някъкав начин.

cent
    Guest
    ako nebeshe na 14 shtqh da i predloja brak vednaj q pokanih u nas a tq "ako smqtash da me ebesh nqma da stane"

Голям фен
    Град
    Memphis
    ako nebeshe na 14 shtqh da i predloja brak vednaj q pokanih u nas a tq "ako smqtash da me ebesh nqma da stane"
    xaxaxaaxaxxaaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaaxax male razbi me
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

епа не е като ония овци дето се ебат на по 10-11 годинки и после идват във форума да питат дали да задържат бебето или да направят аборт хахахахахах

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    em qvno momi4eto si e takova... reje vsekigo ili si pravi nqkvi iliuziii...4e 6tom q vikne6 nqkade - trqbva nepremenno sex da pravite..

cent
    Guest
    da moje da zvuchi mnogo smeshno no samo taka shte i dokaja che naistina nemoga bez neq i che nqma da q ostavq ako pravim sex

Фен
    Град
    XaCKoBo

Re: obicham q neiskam sex

Ехехе пич поне сте заедно аз обичам 1 момиче немога да живея без нея като я няма напрао незнам каде са намирам немога без нея ама тя отиде и са фана с некаф на 16-17 години бтв аз съм на 15 (за 9 клас) просто ПерФЕкТ,,,,

Не ми се живей
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Аз съм горе долу на същото положение като теб:Мислех си че приятеля ми иска само секс от мен,но вече праим 4 месеца а още не сме праили секс,защото той ми каза:искам да разбереш,че не съм с теб заради секса,а защото наистина те обичам!Ако искаш да докажеш по някакъв начин на приятелката си че я обичаш и не искаш секс най добре и го кажи както си е,или и повтаряи честичко че я обичаш,ако и тя има чуства към теб ще започне да ти вярва и всичко ще е окУспех [-o<

Повече от фен
    Az iamam su6tiq problem ... oba4e moq e ot dooosta vreeeemeee
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Супер фен
    Явно е тъпа та дрънка - без да иобясняваш много много си вадиш патерицата и тя само ка я види ква е голяма ше тръгне да го лапа и после и казваш сваляй дрехите - и тя - хи хи ми аз такова ми аз - и ти казваш - СССваляй веднага - и после с засилка почваш да си хлъзгаш пишката към гениталиите й.
    2т. системно

Гацко Бацков
    Guest
    Чш, как да не искаш секс бе? Фащаш я, начешваш и котката едно хубаво и я пращаш да си ходи да спи.

Може би момчето наистина обича това момиче. Не разбирам какво ви е толкова странно на някои. Мисля, че просто по-честичко трябва да и повтаряш, че я обичаш и че не си с нея само заради секса.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

galinka_malinka89
    Guest
    ami nqma da spi6 s neq i taka 6te i dokaje6 4e ne si s neq zaradi sexa,pak ve4e ako tq poiska togava moje
    ina4e trqbva da i kazva6 postoqnno 4e q obi4a6,pak ako pak ti prai nqkvi takiva zabelejki ot sorta"ako misli6 da me ebe6 nqma da stane"sedni i pogovori s neq...tq e na 14 a ti na kolko si,a ot kolko vreme ste zaedno

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Започвам да си блъскам след малко главата в стената.От 90 % от отговорите излиза,че ако обичаш някой,няма да правиш секс с него и няма да го желаеш въобще физически?!ПорасТнете!
    ама айде,на вашата възраст така е по-добре...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Град
    Bulgarien
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Започвам да си блъскам след малко главата в стената.От 90 % от отговорите излиза,че ако обичаш някой,няма да правиш секс с него и няма да го желаеш въобще физически?!ПорасТнете!
    ама айде,на вашата възраст така е по-добре...
    Ъъъ не се обаждай... естествено че не трябва да правят секс, много се радвам като виждам такива хора...
    ...Arbeit macht frei...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Значи пич-след като не си с нея само заради секса-извикай я у вас,гледайте филмче,хапвайте,говорете си.не я притискай-можеш да я прегърнеш,да я целунеш но до там.Така ще го докажеш.Ако тя ти отвърне пак същото-кажи няма да е така-просто искам да сме повече време заедно и да се забавляваме.След 2-3 такива прояви ще й докажеш,че не си за секса.А и тя е на 14-дете е още така,че докато сама не си поиска-не действай.
    Ekita-ако обичаш някой е естествено да го желаеш.Но при момичетата,особено по-привлекателните стои въпросът дали не е с мен само за секса.За това са по-недоверчиви и е нормално да поизчакат със секса,за да се убедят в чувствата на партньора.повярвай не е лесно,защото доста голям процент от момчетата гледат да те минат.За това,когато съществува обич сексът не изпъква като нещо от първа важност,а е необходимото продължение на отношенията!

Супер фен
    Ами просто й го кажи,че не я искаш заради секса,а заради самата нея,и че ако правите секс няма да я зарежеш!Бъди убедителен!И гледай да я спечелиш по някакъв начин.

баце Пешо
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^SeXyTo^^^
    вече праим 4 месеца а още не сме праили секс,защото той ми каза:искам да разбереш,че не съм с теб заради секса,а защото наистина те обичам!
    когато двама човека се обичат нааааааааай-нормалното нещо на света е да правят секс... това си е природа и си е в реда на нещата.. явно сте малки и не разбирате или аз съм тъп

Супер фен
    Не бе малолетните девственици си мислят че щом искаш да правиш секс с тях значи не ги обичаш заради самите тях ами заради секса и НАЙ-логичното нещо да направите е да ходите едно 3-4 години без секс докато фикцията стане презумция.
    2т. системно

Голям фен
    Град
    Pleven
    Imam priqteli, koito v momenta imat sushtiq problem kato vas. Kaji i go napravo, ne i go dokazvai s deistviqta si. Kaji i, che za teb tq e vajnata, che neinite chuvstva i nastroeniq imat znachenie za teb i sexut, makara i nujen na muja na tazi vuzrast ne e vodesht v otnosheniqta vi v nikakuv sluchai. Kajesh li i go taka mislq, che nqma da se nalaga da obqsnqvash poveche. Useph!
    Blame the sin, not the sinner.

Mi sq shti kaja kak- OTIVASH PRI NEQ ZASTAVASH I I KAZVASH SICHKO KOETO TI E NA SARCETO-e tva e rabotata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си