.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo

края доиде,а неискам:(

здрвеите на всички...
    проблема ми е че наи-после намерих момче с което съм щастлива,може би не го обичам,но се чувствам супер с него...обаче от негова страна маи не е така...ходим 1 месец и нещо,но изобщо не се познаваме...но проблема не е в това....влия е се от чуждите мнения....и точно това което чу не беше очарователно...
    просто осещам как края идва....но неискам да го приема....кажете ми как да си върна доверието,старите щастливи вечери с него....целувките му....КАК?:~(
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ми та... Кажи му, че не трябва да се влиае от другите... А отделен вупрос е какув имидж имаш ти, в неговите среди..... Целуниго... Според мен целувката оправя всичко......

Супер фен
    Мм кат излезнете се дръж много мило с него...изненадай го с нещо...абе 1 здрав секс не пречи

Голям фен
    Град
    sofia
    Мм кат излезнете се дръж много мило с него...изненадай го с нещо...абе 1 здрав секс не пречи

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Щом се влияе от чуждите мнения,а не вярва на теб.. толкова ти е имал и доверие...
    Остави нещата така,ако има акъл рано или късно ще се върне при теб.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ne pozvolqvai na drugite da razvalqt vruzkata ti..napravi mu iznenada budi po romantichna po otkrita i po chuvstvana...dokaji mu 4e go obichash no ne na dumi a na deistviq

Мега фен Аватара на iiirish
    няма рецепта за това как да върнеш един човек при себе си. той или иска да е с теб или не, и ти не можеш да промениш това колкото и да ти се иска.

ако края наистина е настъпил ти няма как да го отмениш. това не е подвластно на твоите чувства и желания. така че просто обърни гръб и погледни напред, макар и без това момче

nikoi ne iska kraqt da idva,no vse pak... poslushai drugite mneniq i deistvai
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: края доиде,а неискам:(

Цитирай Първоначално написано от AiKaTa
    здрвеите на всички...
    проблема ми е че наи-после намерих момче с което съм щастлива,може би не го обичам,но се чувствам супер с него...обаче от негова страна маи не е така...ходим 1 месец и нещо,но изобщо не се познаваме...но проблема не е в това....влия е се от чуждите мнения....и точно това което чу не беше очарователно...
    просто осещам как края идва....но неискам да го приема....кажете ми как да си върна доверието,старите щастливи вечери с него....целувките му....КАК?:~(
    predi vreme hodeh s 1 momi4e i tq sa6to 4uvashe nqkoi ne6ta za men ... koito bqha izmislici...ot drugi momi4e koito me revnuvaha,,, tq mnogo se vliqe6e ot 4ujdite mneniq... i tova me vbesi i vednaga skasah s neq po super brutalen na4in....
    taka ,4e kaji na tvoq prqtel da se opita sam da te opoznae .. a ne da slu6a 4ujdite mneniq... ako ne uspee ..znaesh kakvo 6te stane ...

Фен
    Град
    V nSh!q SvQt
    Еми...скъпа мъжете са така...от 1 година страдам за един пич и то,защото той се влиае от нението на момичето което мсили за фр и с което сега ходи а с нея сме скарани!дулга,омотана,но важното е,че мъжете слушат своите приятели и се влиаят и ако той го прави няма смисъл да сте заедно...това ще отмине но след време пак ще му кажат нещо и така до безкрай!
    [color=black][b] ☼٭ M

Guest
    Откажи се. На човека не си му интересна вече. Няма начин да го върнеш. Кажеш ли му нещо, то той ще го приеме като повод да скъсате, защото това търси той в момента.
    Ако скоро време не скъса с теб бъди сигурна в едно - ти си ей тъй помежду другото, докато не намери нещо по-стойностно

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Откажи се. На човека не си му интересна вече. Няма начин да го върнеш. Кажеш ли му нещо, то той ще го приеме като повод да скъсате, защото това търси той в момента.
    Ако скоро време не скъса с теб бъди сигурна в едно - ти си ей тъй помежду другото, докато не намери нещо по-стойностно
    точно това стана преди около 10 часа:~(
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    ne pozvolqvai na drugite da razvalqt vruzkata ti..napravi mu iznenada budi po romantichna po otkrita i po chuvstvana...dokaji mu 4e go obichash no ne na dumi a na deistviq
    Tova e strahotna ideq!Napulno sum "za"!))

Ами говорете...Защо вярваш на чуждите хора?!До преди година и аз бях така наивна да вярвам на чуждите приказки и бившият ми приятел също и ко стана...загубих го и ся едва ли не ме смята за курва щот повярва на лъжите на един идиот ама ко да се прави...А за любовта,тя идва с времето,а не щтракне с пръсти и я има...Е да има любов от пръв поглед ама тя мн рядко се среща,за тва всичко с времето си. Ся се опитай да говориш с него и да си спечелите взаимно доверието...тва е пътя....проблемите трябва да се обсъждат...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

поговори с него ..най добрия варянт....мани мани с мойто гадже какви скандали сме имали ,но още сме заедно(и сенадявам да останем)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си