Защо не мога да те забравя..мина повече от 8 месеца и пак си ми в главата..в мислите..Всяка вечер с моля да те забравя, моля се да те забравя защото ми писна да страдам, писна ми да разбират, че мисля за теб и да ме оставят..колко пъти съм се опитвал да отдалеча мислите за теб поне за малко..да не мисля за теб поне за няколко дни. С какво толкова много ме плени..гледах с надсмешка над тази връзка, но като се срещнахме всичко стана за мен много сериозно, исках те повече от всичко и те жадувах през цялото време. Повтаряше колко много ме обичаше, но явно не си знаела кво е значението на тази дума..успя да ме зарежеш по един от най жестоките начини - да не отговаряш на обажданията ми, на смс-ите, на търсенето вкъщи (да казваш че те няма)..много трудно успях да те забравя или какво забравяне ?! Успях да притъпя чувството, но ето, че след 7 месеца ти ми кликна и си писахме и говорихме по gsm-a и чувството се върна обратно с пълна сила.. Просто не мога да разбера с какво толкова ме плени..Искам да те забравя вече, не искам да се сещам за теб и любовта ти..не искам да се сещам за тебе
Колкото и гадно да ви звучи, това е истината, защото не искам повече да страдам...

П.П - исках просто да излея мислите си..