- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Азис педераса се маха
 Отговор в тема
 Отговор в тема

http://life.dir.bg/2006/08/09/news524821.html
и както беше написал автора в един друг форум "как да не са напия довечера"

Сууууупер
Най-после

2 т. системно.
йееееееееееее е верно как да не се напие човек от радосттва е най-добрата новина която наскоро съм чувал йееееееееееее оште не мога да повярвам йееееееееееее Азисе педерасе махай се най-накрая йееееееееееее

Леле дано не мога да го гледам тоя !Ужас -позор за БългарияДАНО [-o<
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
e bobi-turboto s koi 6te se gavri togava

Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
хаха ше си намери некой друг има още 1000 такиваПървоначално написано от foulmist

Първоначално написано от Gangsta_zone
ne mislq 4e ima 1000 kato azis

Не дай боже да има още подобни животни като него [-o< [-o< [-o<Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
2 т. системно.
хаха не казвам че има 1000 като Азис а че има 1000 чалга идиоти като Азис абе май не се изразих много точно ма кво да се праиПървоначално написано от niki7o

А не сте ли се запитвали дали наистина ще стане така?Аз нещо не вярвам нешо де да знам що.Иначе дето иска си ходи де ама малко неистинно ми се струва
Хахаха. Аз пък чух, че сега щяул да се занимава с ризсуване.
11 tochka deaktiven profil.
abe da moji i da ne e vqrno de ama dano e vqrno dano da se maha toq pederas 4e zardi nego skoro moje da si zasluja 1 banan

Хора да се напием и направим една оргия по случаяПървоначално написано от priti_kiti

R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
На мен мък изобщо не ми пука .. и да се прави на идиот и да не се прави .. изобщо не ми влиза в работата ..
Човек трябва да те почерпиме всички тука за инфото. По-хубава новина тая ваканция не съм получавала.Наистина си е повод за напиванеПървоначално написано от XePouH

100% след някоя годинка (месец) ще се ЗАВЪРНЕ СКАНДАЛНО, И ОТНОВО ЩЕ ПОКОРИ БAЛКАНИТЕ със сексапилния си обръснат гъз
алелуя.
Първоначално написано от i'm so excited!

Стига бе развалете ми надеждиди, че повече никога няма да се чува за нега.Първоначално написано от Gangsta_zone
Дано новината е истина, защото ми писна от него. Той е навсякъде по плакати, телевизия, хората говорят занего и т.н. Вярно е че има много хубав глас, но се прави на такъви позира пред всички, че направо ми се повръща като го видя.
11 tochka deaktiven profil.
А така махаи се къче мръсно от България !! пропадляк .. циганин мършав и никога повече не се връщаи!!! маика ти деба пропаднала !! да ти ебем гроба от към кръста!! смъртоляк такъв !! изчезвай !!
браво е ти си ПИЧ мнооооооооо те оважавам е тва е да си пич бравоооооо е за тва говорех.Първоначално написано от Анонимко
Йееее тоя мангал се махаааааааааааа .Травестит дебел гнусеннннннн. Йеееееееееееееееее

това бях аз....Първоначално написано от Анонимко
ама тъпото сега е че ше се появи друга мърша като тая...

ехехе не се съмнявам ..... поздравявам всички които чакаха с нетърпение това да се случи [/url]http://free.data.bg/dockera/stuff/Pesen%20za%20Azis.mp3Първоначално написано от i'm so excited!