.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    pena
    Guest

111 pomognete mi veee!

Zna4i az sam na 14 i o6te ne mi e do6lo... A 4etoh 4e edna mom4e probvalo s prahosmuka4kata i az probvah ama ni6to ne stana... Kakvo da pravq? Ne mgoa da ida na lekar 6toto... nqma zna4enie. Kajete kakvo da pravq za6toto i prahosmuka4kata vka6ti nedeystva vapreki 4e e nova i e mo6tna!!!

Супер фен

Отиди на лекар, ама все още се чудя на генеколог или на психолог. Как с прахосмукачката бе момиче?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: 111 pomognete mi veee!

Цитирай Първоначално написано от pena
    Zna4i az sam na 14 i o6te ne mi e do6lo... A 4etoh 4e edna mom4e probvalo s prahosmuka4kata i az probvah ama ni6to ne stana... Kakvo da pravq? Ne mgoa da ida na lekar 6toto... nqma zna4enie. Kajete kakvo da pravq za6toto i prahosmuka4kata vka6ti nedeystva vapreki 4e e nova i e mo6tna!!!
    Zavri si uxoto v kontakta,paleca na leviq krak vav frizera(ako nqma6 takav v kenefa),sloji si soleta v nosa i igla v g*za.Podsko4i deset pati na dqsnata si vejda,piini malko nafta i izq6 nqkolko 6turci.Napravi nqkolko obikolki na apartamenta i sled tova ne ti doide mislq 4e prosto ne e za moqta kompetenciq.A i mejdu drugoto ne pod4ertax 4e ne se znae ot kade moje da ti doide Toku vij ot praxosmuka4kata
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    e neeee e*ati i horata !ne wi li pisna samo gluposti da pi6ete!tctctctctctc
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от honey-7o
    Zavri si uxoto v kontakta,paleca na leviq krak vav frizera(ako nqma6 takav v kenefa),sloji si soleta v nosa i igla v g*za.Podsko4i deset pati na dqsnata si vejda,piini malko nafta i izq6 nqkolko 6turci.Napravi nqkolko obikolki na apartamenta i sled tova ne ti doide mislq 4e prosto ne e za moqta kompetenciq.A i mejdu drugoto ne pod4ertax 4e ne se znae ot kade moje da ti doide Toku vij ot praxosmuka4kata

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ХАХАХА може да ти дойде ако се фраснеш със тая пръхосмукачка от горе....поне от там ще дойде друго

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Цитирай Първоначално написано от honey-7o

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    tva e porednata ebavka ,nali ?

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Отиди на лекар, ама все още се чудя на генеколог или на психолог. Как с прахосмукачката бе момиче?
    xaxxaxxa и права е

А леле много зле хаха Не ви ли писна верно само простотии да пишете
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Град
    some where ,where i am alone and nobody know me!
    po golqama prostotiq ne bqx 4uvala...........momi44e ti si za gines we....probvai se tam s nai sme6nite vicove

Guest
    Авторът е момче ( МОМЧЕ )
    това е ебавка
    ако не е
    ще трябва да почакаш още и ще ти дойде спермата
    и не се казва "не ми е дошло още" щото това се отнася за момичетата

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Гълтай яко кисело мляко

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

първо отиди на психолог ,а после ако още държиш отиди и на гинеколог

Град
    Varna
    Izqj za da ne bude6 izqden izprevari za da ne bude6 izprevaren taka e v pri horata i pri jivotnite razlika nqma

11 точка от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си