- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 111 pomognete mi veee!
Zna4i az sam na 14 i o6te ne mi e do6lo... A 4etoh 4e edna mom4e probvalo s prahosmuka4kata i az probvah ama ni6to ne stana... Kakvo da pravq? Ne mgoa da ida na lekar 6toto... nqma zna4enie. Kajete kakvo da pravq za6toto i prahosmuka4kata vka6ti nedeystva vapreki 4e e nova i e mo6tna!!!![]()
Отиди на лекар, ама все още се чудя на генеколог или на психолог. Как с прахосмукачката бе момиче?![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Zavri si uxoto v kontakta,paleca na leviq krak vav frizera(ako nqma6 takav v kenefa),sloji si soleta v nosa i igla v g*za.Podsko4i deset pati na dqsnata si vejda,piini malko nafta i izq6 nqkolko 6turci.Napravi nqkolko obikolki na apartamenta i sled tova ne ti doide mislq 4e prosto ne e za moqta kompetenciq.A i mejdu drugoto ne pod4ertax 4e ne se znae ot kade moje da ti doideПървоначално написано от pena
Toku vij ot praxosmuka4kata
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
e neeee e*ati i horata !ne wi li pisna samo gluposti da pi6ete!tctctctctctc
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Първоначално написано от honey-7o
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxxaxxa и права еПървоначално написано от Aleandra
![]()
А леле много зле хахаНе ви ли писна верно само простотии да пишете
![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
po golqama prostotiq ne bqx 4uvala...........momi44e ti si za gines we....probvai se tam s nai sme6nite vicove![]()
Авторът е момче ( МОМЧЕ )
това е ебавка
ако не е
ще трябва да почакаш още и ще ти дойде спермата
и не се казва "не ми е дошло още" щото това се отнася за момичетата
![]()
Гълтай яко кисело мляко![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Izqj za da ne bude6 izqden izprevari za da ne bude6 izprevaren taka e v pri horata i pri jivotnite razlika nqma