- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za/Protiv Prezervativ
zdr all
temata e nai-veche kum momchetata ...
samo na men li mi se struva ili kogato se prai sex s prezervativ e super mega "izkustveno"
lichno az kato go pravq s prezervativ .. se e taq dali nqma da si napravq ch*kiq s prezervativ ... edno i sushto mi e
kogato go pravq bez - useshtaneto e mnogo po-silno , useshtash li partniorkata mnoooogo po-dobre
ta vuprosa e : vupreki opasnostta ot smazkata , ne smqtate li che enqma losho da se riskuva da go pravish bez i da se pazish da ne se izpraznish vutre??
Yupeeee !
Попринцип съм "За" презервативите,защото не искам да ставам мама на 16год.Но ако си от доста време с приятеля си и можеш да му имаш пълното доверие може и без презерватив.
Без е много по-хубаво...с презерватив ме е боляло...
много ясно "ЗА"
http://www.sled18.com нов вид сайт за запознанства.ПЪРВИТЕ 100 ПОЛУЧАВАТ ВИП МЕДАЛ "ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ"
мн ясно "за"Какво означава без е едиси какво.Когато тръгна да се женя,тогава "без"
аз така мисля
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
az sum za prezervativite!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
48 poglednali/5 otgovora ...![]()
![]()
Yupeeee !
Az sym za
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
"За" съм естествено, като реша да си имам бебе ще се нарадвам на хубав секс,а сега ще се мъча с презервативите като не съм дорасла![]()
ЗА съм. Имам достатъчно време да го правя без, но на тази възраст по-добре да се залага на сигурното, кеф, кеф, ама...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Taka poprincip bez prezervativ e mnogo po qko za6toto togava ima6 pulen kontakt susu 4oveka s kogoto go pravi6...... No ako ne poznava6 partniorkata si dobre po dobre da go pravi6 susu prezervativ za6toto 4ovek nikoga ne moje da znae dali ne moje da pipene ne6to taka 4e ZA!!!![]()
![]()
![]()
Izqj za da ne bude6 izqden izprevari za da ne bude6 izprevaren taka e v pri horata i pri jivotnite razlika nqma
az pak sa6to sam na menenie 4e bez prezervativ use6taneto e mnogo po-dobro...Vqrno 4e risk ima, no ima i drugi na4ini da se predpazva momi4eto ot zabremenqvane...Taka 4e az sam s dvete race PROTIV![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
i az sym na mnenie protiv prezervativite, to hem 4uvstvoto e po-razli4no hem suma ti pari (6toto estestveno nqma da kupuvam po 20 stinki) ama `Death`Whore` mi dade dobyr syvet i kat si ima6 postoqnna partniorka, da piie protivoza4aty4ni i tolkova. a strani4nite efekti - ako gi ima (koeto e malko veroqtno) po dobre tqh otkolkoto bebe. a i kolkoto ka4estveni prezzervativi da kupuva6 vsi4ki se kysat i tva e. i po zakonite na murfi vinagi se kysat to4no kogato ne trqbva. na zatui iam plemennik 4e daje sq i o6te edin mai 6te imam.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
za... ;] ba6ta ne 6ta da stavam o6te mnogo sam malak...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
ЗА естествено.На 21 съм,но не ми се става мама.Пия противозачатъчни,но през лятото имам стомашни проблеми и е възможно те да не се задържат в организма нужното време.За това пия си хапчетата,ползваме гума и в сюблинния момент той е навън.Така бебе няма да има.Да сексът с презерватив не е така готин,но съм психически спокойна и отпусната.1 път решихме да го правим без-естествено без да свърши в мен.Изобщо не можахме да се отпуснем от страх и нищо не излезе.Сигурността преди всичко!
Аз пък съм твърдо против, винаги когато съм го правил съм внимавал и ето: НЕ СЪМ ТАТКО ОЩЕ![]()
Krem4e - вие се престаравате вече.
може и да не е сигурноПървоначално написано от Анонимко
ина4е аз съм ЗА... :P
"Za" na tazi vuzrast.. i az ne iskam da stavam maika na 17 godini, a i osven tova, kakvoto i da si govorim, ne znam koi kude si e "topil chushkata" predi da vude s men, i samo mi trqbva edin triper, che da mi stane cveten jivotut. Ako jenata vzima protivozachatuchni, koito mejdu drugoto imat stranichni efekti: debeleene, gadene i prochee, moje i to samo ako sa ot dostatuchno dulgo vreme zaedno dvamata, che da sa sigurni, che nqma da ima "infekcii". Useshtaneto sigurno e po-qko, v tova otnoshenie ne otricham- normalno e da e po-dobro, az shte opitam edin den, no kogato usetq, che moga da vqrvam na priqtelqt si napulno.
по-добре така,отколкото с бебе на ръце.Правя си безопасен секс и не ме е страх от такива истории.Първоначално написано от Майн
Atula-от противозачатъчните не се дебелее.пия ги редовно няколко години и от тогава съм отслабнала и нямам такъв вълчи апетит.Просто се задържа повече вода,но в крайна сметка 1-2 кила са си плаващи!
sichki pochnahte da piete protivozachatuchni
krem4e , kato iztukvash vuv vseki post che si na 21 g. , to togava bi trqbvalo da znaesh che tva ne sa bonbonki i vsqkakuv vid medikamenti , daje i vitamini , koito se vzimat ei taka vredqt
nali si strashno otgovorna , zashto togava ne pazish samata sebe si ?
Yupeeee !
на мен ми се налага да ги пия поради здравословни причини-имам кисти на яйчника.Предписани са ми от лекар,а и аз ги пия 9 месеца и после спирам за 2-3.не ща да го правя,ама се налага,за да се лекувам.Ясна ли съм по въпроса?
Против тъпите презервативи съм. Отдавна не го бяхме правили с презерватив и като пробвахме преди няколко дни, беше ужасно. Усещах някаква скапана гума как се търка в мене. Не изпитах особено удоволствие.А и противозачатъчните ми излизат по-евтино от презервативиСериозно, те са към 11-12 лв, а една кутийка дюрекс са към 3 лв - 3 кондома. А и о.к. нямат странични ефекти! Ултранискодозираните О К нямат странични ефекти. А и презервативите се късат непрекъснато. Не стават за нищо.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Твърдо за презервативите. Може да е по-яко без, но не съм готова да жертвам целия се живт, заради единя момент. Да не говорим само за нежеланата бременност, има куп болести, които може да ти се лепнат. Без бих се навила, ако пия противозачатъчни и съм от дълго време с момчето. А по-късно без, ако искам да имам дете. Но сега съм твърдо за всички предпазни средства, не само за презервативите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!