- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za/Protiv Prezervativ
Da, Aleandra, samo taka. Jivotut e samo edin.
Chiana, ne znam, no qvno imash seriozen priqtel, obache za sujalenie momchetata ne vinagi si kazvat s kolko sa bili, a dalech i ne si priznavat: koga za posledno ebah nqkva, bez da q pomnq na sledvashtiq den..i malkata podrobnost, che mai ne se pazihme..osobeno... I sled tva da "cufna" az? Mne, mersaj! Verno s hapcheta izliza po-evtino, ama az ne sum pravila planove da pestq ot prezervativi, chestno kazano.
I nakraq Krem4et0 ----- az znam, che nqkoi jeni s hormonalni problemi piqt protivozachatuchni, no ti kazvam, che az gi pih po druga prichina, a ne zashtoto imah problem sus zdraveto i aman sexa mu, ama nadebelqh 6 kilograma, a inache sum slabichka. I osven tova pri pochti poloviinata ot mirizmite izvrushtah glava i mi stavashe losho. Po-dobre da im go kaja na momichetata da si znaqt.
TVURDO ZA PREZERVATIVITE!!!PO DOBRE DA SI SPOKOEN 4E SI PREDPAZEN,I TI I TVOQTA PRIQTELKA,OTKOLKOTO DA SE PRITESNQVA6,PUK I SEGA IMA SUPER TUNKI KOITO NE NAMALQVAT UDOVOLSTVIETO!![]()
Не знам Atula как е било при теб,но аз не съм напълняла-даже поотслабнах,не ми става лошо и изобщо нямам проблеми.А най-голямото удобство е,че знам кога ще ми дойде с точност до няколко часа.Сега по лекарско предписание смених Логест с Диане35 и не съм много доволна-имах болезнена продължителна менструация.За това аз лично препоръчвам Логеста-дано мога да се върна пак на него,че ми се разстрои организма.А и многото хормони ме правят нервна!
I az sam "Za"...
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
krem4etO - qsna si , shtom imash zdravosloven problem , tova si e suvsem drug vupros . jelaq ti vuzstanovqvane , dano ne zvuchi glupavo , no ne sum zapoznat s tazi bolest ... dano se opravish
az ne sum nikoi che da sudq .. ama tiq deto se tupchat s kakvoto i da e bilo , dori i protivozachatichni ei taka , se edno sa analginche .... tova izobshto ne e zdravoslovno , dori i da ne se poqvqvat stranichni efekti vednaga
sled godini moje da prolichi![]()
maika mi e lekar , taka che znam za kakvo govorq![]()
Yupeeee !
Правиш ли разлика между противозачатъчни таблетки и Постинор? Майка ми е пила противозачатъчни, които са били много по-вредни от сегашните, и е родила 3 деца без никакъв проблем.
da pravq
jiva i zdrava da e maika ti
ima i hora koito piqt po 3 kila rakia na den i oshte sa jivi , ama drugite ?
Yupeeee !
Да, обаче е по-добре да имам проблеми на 40, отколкото да родя на 20 и да си заеба следването, нали? Много повече ще страда една жена без образование и работа...
Първоначално написано от slan4evo_momi4e
\
/
prava si , da ...
az samiq zapochvam da sledvam i smqtam obrazovanieto za prioritet No1
no se nadqvam da osuznavash , che jivota ti nqma da svurshi na 39 - na 40 sushto shte budesh chovek s jelaniq i mechti ... nali ?
Yupeeee !
bez e mnogo po hubavo no sum za
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Е простено ти е незнанието-дано не се случва на някоя твоя приятелка,че си е голям спек.Иначе и аз не съм за хапчетата,но ако не ги пия повече от 2 месеца не спирам да кървя.Изобщо нямам ден без кървене и по-добре малко хормони,отколкото по този начин да си мъча организма!Първоначално написано от Paduan`
Ако не пиех хапчета щях обаче да се притеснявам доста повече-все пак това си е някаква предпазна мярка.А и дано се върна пак към Логеста.между другото в развитите страни жените си пият с години хапчета и нищо им няма.Това не е съвет към младите момичета,а просто показател,че те не са толкова вредни.Все пак по-добре по малко всеки ден,отколкот Постинор дуо,от който ти се скапва организма.А за нежелаещите да се тъпчат с хормони-презервативът.Все пак той пази и от болести,а хапчетата н го правят!Бъдете умни,тогава когато се отнася за здравето и живота ви!
Atula, да, миличка, сериозен приятел е, от 1 година, а и аз съм му 1вата, с която се е целувал даже. А и да, Диане 35 са си силнички ок, затова е възможно да напълнее човек от тях и да се проявят странични ефекти. Наистина ако ходя с някой, когото не познавам добре, имал е сексуални връзки преди мен, не ни е сериозна връзката още - кондома си е задължителен. Но при по-сериозни отношения, противозачатъчните са по-удобни. А и презервативите се късат. Като се сещам какви мъки съм преживявала с тия презервативи... спешна контрацепция, тестове... какво ли не ми мина през главата за няколко месеца. Към 10-тина презерватива сме късали. Нз дефектни ли сме, какви сме, ама се късаха постоянно. Затова съм си доволна от ок. А и якото е, че цикълът ти е като по часовник. И е по-кратък. Абе имат си положителни ефекти тия хапчета. Не случайно са направени. Но всеки си прави своя личен избор. Който както му е удобно.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
презерватива е супер тъпо но крайно необходимо нещо... се пак добре че го има.. пък ако си решите може и без него...
Gott wei
Има да обаче има и венерически болести, ЗА освен ако не съм тръгнал да си права дете с жената лолПървоначално написано от NeJnA_DrOgA^
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Добре, ти си мъж. Представи си какво е да си момиче под 20 и да правиш секс със страх от забременяване...и теб може да те травмира мисълта, но ти няма да носиш и гледаш това бебе.
Иначе си прав.
Пак казвам ще го права с презерватив докато не дойде времето да се оженя деца и т.нПървоначално написано от `Death`Whore`
Не съм луд да направа дете на момиче под 20 и после да бягам по - хубаво да съм си спокоен а не гузен заради това, което съм направил![]()
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Хаххаа, не говорех на теб.![]()
Твърдо ЗА - не ми се рискува
Е все пак :PПървоначално написано от `Death`Whore`
az sam za!:}
НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}
ami az sum ZA prezervativite...ebz e super riskovano![]()
moq nevinnost i greh.....
И аз ползвам презерватив но без него усещането е по-яко...
А я кажете тези които не използват презервативи ... После партньорките ви пият противозачатъчни или просто не свършвате в партньорката си...