.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 116
    Мега фен
    Поредният, който няма никаква представи от противозчатъчни средства. ИЗЛАГАШ СЕ!

Аз съм против с приятелят ми сме от 1 год. и 8 месеца имам му доверие е вярно първите 3 месеца използвахме презерватив...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е аз като съм с него 2 години му нямам ли?Въпросът не е,че му нямам доверие.Много се нервя като чуя това изказване-имай ми доверие,аз ще се погрижа.А за болестите как ще се погрижиш?И изобщо вземе ли някой мъж да ми вкарва такива изказвания-зарежи го!Секс се прави с презерватив,не само за да не забременееш,а за вашето спокойствие и здраве.Да убива усещането,но пък здравето преди всичко!

Против!
    И с ползването на презерватив и без, риска си го има. Но в единия случай удоволствието се губи, а в другия напротив :P Правила съм секс две години с един човек като нито веднъж не сме слагали презерватив, просто свършваше навън. И до момента съм нямала проблеми.
    Най-добрата защита - усмивката!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    "Za" na tazi vuzrast.. i az ne iskam da stavam maika na 17 godini, a i osven tova, kakvoto i da si govorim, ne znam koi kude si e "topil chushkata" predi da vude s men, i samo mi trqbva edin triper, che da mi stane cveten jivotut. Ako jenata vzima protivozachatuchni, koito mejdu drugoto imat stranichni efekti: debeleene, gadene i prochee, moje i to samo ako sa ot dostatuchno dulgo vreme zaedno dvamata, che da sa sigurni, che nqma da ima "infekcii". Useshtaneto sigurno e po-qko, v tova otnoshenie ne otricham- normalno e da e po-dobro, az shte opitam edin den, no kogato usetq, che moga da vqrvam na priqtelqt si napulno.

to4no vse edno az sum go kazala
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Голям фен
    Град
    Варна
    И аз съм за тука

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    Ами ясно е че с презерватив се губи малко усещането ... само цеее без него- ... шит хепънс ... ахахах Стига с тва "имам му доверие от 3 години сам с него" .. ти хубаво си с 3 години с него и му имащ доверие ама утре като се изпусне и се изпраска в тебе и ми забременееш ше му ебеш майката на д оверието нали
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

emi az nem0a kaja t0chn0 "za" ili "pr0tiw", zasht0t0 ak0 imam patini0r 0t dylg0 wreme, p0znawame se imam mu d0werie bih se syglasila zasht0t0 chuwstw0t0 e 2 pyti p0-hubaw0.seks s prezerwatiw e wse edn0 da blijesh med prez stykl0 n0 trqbwa i mn0g0 da sa wnimawa..a ak0 e ei taka s nqk0i za flirta razbira se che sys bez da se zamislqm
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    i az sym na mnenie protiv prezervativite, to hem 4uvstvoto e po-razli4no hem suma ti pari (6toto estestveno nqma da kupuvam po 20 stinki) ama `Death`Whore` mi dade dobyr syvet i kat si ima6 postoqnna partniorka, da piie protivoza4aty4ni i tolkova. a strani4nite efekti - ako gi ima (koeto e malko veroqtno) po dobre tqh otkolkoto bebe. a i kolkoto ka4estveni prezzervativi da kupuva6 vsi4ki se kysat i tva e. i po zakonite na murfi vinagi se kysat to4no kogato ne trqbva. na zatui iam plemennik 4e daje sq i o6te edin mai 6te imam.
    Е това беше супер егоистично изказване На тебе да ти е яко без гума, пък к'во ти пука, че на приятелката ти може да й стане нещо от хапчетата. Вярно, че рискът е малък... ама много кофти се изказа. Може да е по-яко без презерватив, ама здравето си е на първо място. Презервативът е най-безопасното и удобно средство за предпазване. Хората са казали: По-добре скъп презерватив отколкото евтина детска количка.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Мега фен
    Всъщност не е егоистично, защото при вземането на противозачатъчни има много по-малка вероятност да се забременее, отколкото при изпозлването на презерватив. Кондомите се късат и ако се скъса е неподходящ момент, момичето ще си преебе много организма...ами ако и следващият път се скъса? Два пъти Постинор за 2 дни? А ако не се изпие Постинор, вероятността да се забременее е голяма.

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    ne ne .. vchera go napravih s i posle bez ... em maika mu razlikata e ot tuk do merkurii tolkova mi e tupo i gadno s kondom ,uj mega tunuk tintiri-mintiri ... nikvo chuvstvo ne useshtam , ama nikakvo ..

Yupeeee !

Град
    Свищов
    Всъщност вероятността не е толкова голяма-моя приятелка и мъжът й си правят редовно секс,със свършване и прочие и вече година и половина тя не е забременяла.Изследваха се-нищо им няма.Аз съм второ дете в семейството и родителите ми са ме "правили" близо 2 години-редовен секс,без здравословни проблеми.И това са изолирани случаи.Да се забременее не е толкова лесно и не става всеки път,когато мъжът свърши в теб.Напротив-става много трудно.Познавам 1 семейство,които нямали деца над 10 години,а после имат няколко.Не знам защо се паникьосват толкова момичетата-реалния шанс за забременяване в овулация не е толкова голям,а през други дни от месеца в пъти по-малък!и говоря за здрави партньжри!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    prava si
    no vednuj stava greshkata , nali znaesh - edna moq naborka (1 ei sq dondurka veche bebe) .. zatva v nikuv sluchai ne tr momcheto da svurshva vutre
    a ot smazkata - ako tolko lesno se zabremenqvashe ot neq do sq sveta da e s 10 miliarda naselenie

Yupeeee !

Мега фен
    Да, но лекарите са казали на майката на мъжа ми, че не може да има деца, правили са секс със свършване вътре 2-3 пъти и хоп-бебе. А майка ми е спряла противозачатъчните за малко и е забременяла веднага с брат ми. Забременяването понякога е адски лесно. Ако ти имаш смелостта да има сперма в теб, без да вземеш противозачатъчни средства, браво.

Град
    Свищов
    Аз не го правя-говоря по принцип,че не е задължително след всеки акт със свършване в партньорката да има бебе.А и след спиране на противозачатъчние се забременява по-лесно!

Мега фен
    Което не променя онова, което казах за Постинор.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    така... аз лично съм "за" презервативите, но в една дългосрочна връзка може и да се премине на хапчета... даже е по-добре. но това си зависи от хората и от техните предпочитания. аз лично с удоволствие бих се презастраховала - освен презерватив да си взимам и хапчета.

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Попринцип съм "За" презервативите,защото не искам да ставам мама на 16год.Но ако си от доста време с приятеля си и можеш да му имаш пълното доверие може и без презерватив.
    това са такива глупости... мислиш ли, че момчето може да се контролира толкова? единственото, за което можеш да му имаш доверие е да не ти донесе някоя болест... нищо друго!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен
    Ами ако е спал с някоя друга, с която е имал дълга връзка, вярвал И е и тя е била болна?

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    Ista , ne sum sulgasen
    lichno az se usehstam i se vladeq mnogo dobre - ne se hvalq .... dosta predi da svursha si useshtam i go vadq ... veche e vupros do organizum de , no az prosto se usehstam - krakata mi iztrupvat i taka natatuk

Yupeeee !

Мега фен
    Когато е намесена възбуда, не можеш да разчиташ на това!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    mmm Whore-ichka .. ako govorish na men .... ne si spala s men , che da znaesh
    tva v kruga na shegata razbira se .... lichno az si razchitam na tova , tui kato veche dosta puti sam sum se testval dali se useshtam - kolkoto i da sum vuzbuden .. imam malko kruv i v gornata glava i znam che belqta e golqma , ako stane
    (chukam pod masata)

Yupeeee !

Мега фен
    Дори и да е така, е много безотговорно да го правиш.

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    amiii dobre .. ne moga da sporq poveche - kakvoto i da kaja ti si imash svoe mnenie

Yupeeee !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си