- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za/Protiv Prezervativ
Поредният, който няма никаква представи от противозчатъчни средства. ИЗЛАГАШ СЕ!
Аз съм против с приятелят ми сме от 1 год. и 8 месеца имам му доверие е вярно първите 3 месеца използвахме презерватив...![]()
Е аз като съм с него 2 години му нямам ли?Въпросът не е,че му нямам доверие.Много се нервя като чуя това изказване-имай ми доверие,аз ще се погрижа.А за болестите как ще се погрижиш?И изобщо вземе ли някой мъж да ми вкарва такива изказвания-зарежи го!Секс се прави с презерватив,не само за да не забременееш,а за вашето спокойствие и здраве.Да убива усещането,но пък здравето преди всичко!
Против!
И с ползването на презерватив и без, риска си го има. Но в единия случай удоволствието се губи, а в другия напротив :P Правила съм секс две години с един човек като нито веднъж не сме слагали презерватив, просто свършваше навън. И до момента съм нямала проблеми.
Най-добрата защита - усмивката!
Първоначално написано от Atula
to4no vse edno az sum go kazala![]()
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
И аз съм за тука
Ами ясно е че с презерватив се губи малко усещането ... само цеее без него- ... шит хепънс ... ахахахСтига с тва "имам му доверие от 3 години сам с него" .. ти хубаво си с 3 години с него и му имащ доверие ама утре като се изпусне и се изпраска в тебе и ми забременееш ше му ебеш майката на д оверието нали
![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
emi az nem0a kaja t0chn0 "za" ili "pr0tiw", zasht0t0 ak0 imam patini0r 0t dylg0 wreme, p0znawame se imam mu d0werie bih se syglasila zasht0t0 chuwstw0t0 e 2 pyti p0-hubaw0.seks s prezerwatiw e wse edn0 da blijesh med prez stykl0 n0 trqbwa i mn0g0 da sa wnimawa..a ak0 e ei taka s nqk0i za flirta razbira se che sys bez da se zamislqm![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
Е това беше супер егоистично изказванеПървоначално написано от WindWaker
На тебе да ти е яко без гума, пък к'во ти пука, че на приятелката ти може да й стане нещо от хапчетата. Вярно, че рискът е малък... ама много кофти се изказа. Може да е по-яко без презерватив, ама здравето си е на първо място. Презервативът е най-безопасното и удобно средство за предпазване. Хората са казали: По-добре скъп презерватив отколкото евтина детска количка.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Всъщност не е егоистично, защото при вземането на противозачатъчни има много по-малка вероятност да се забременее, отколкото при изпозлването на презерватив. Кондомите се късат и ако се скъса е неподходящ момент, момичето ще си преебе много организма...ами ако и следващият път се скъса? Два пъти Постинор за 2 дни? А ако не се изпие Постинор, вероятността да се забременее е голяма.
ne ne .. vchera go napravih s i posle bez ... em maika mu razlikata e ot tuk do merkuriitolkova mi e tupo i gadno s kondom ,uj mega tunuk tintiri-mintiri ... nikvo chuvstvo ne useshtam , ama nikakvo ..
![]()
Yupeeee !
Всъщност вероятността не е толкова голяма-моя приятелка и мъжът й си правят редовно секс,със свършване и прочие и вече година и половина тя не е забременяла.Изследваха се-нищо им няма.Аз съм второ дете в семейството и родителите ми са ме "правили" близо 2 години-редовен секс,без здравословни проблеми.И това са изолирани случаи.Да се забременее не е толкова лесно и не става всеки път,когато мъжът свърши в теб.Напротив-става много трудно.Познавам 1 семейство,които нямали деца над 10 години,а после имат няколко.Не знам защо се паникьосват толкова момичетата-реалния шанс за забременяване в овулация не е толкова голям,а през други дни от месеца в пъти по-малък!и говоря за здрави партньжри!
prava si
no vednuj stava greshkata , nali znaesh - edna moq naborka (1ei sq dondurka veche bebe) .. zatva v nikuv sluchai ne tr momcheto da svurshva vutre
a ot smazkata - ako tolko lesno se zabremenqvashe ot neq do sq sveta da e s 10 miliarda naselenie![]()
Yupeeee !
Да, но лекарите са казали на майката на мъжа ми, че не може да има деца, правили са секс със свършване вътре 2-3 пъти и хоп-бебе. А майка ми е спряла противозачатъчните за малко и е забременяла веднага с брат ми. Забременяването понякога е адски лесно. Ако ти имаш смелостта да има сперма в теб, без да вземеш противозачатъчни средства, браво.
Аз не го правя-говоря по принцип,че не е задължително след всеки акт със свършване в партньорката да има бебе.А и след спиране на противозачатъчние се забременява по-лесно!
Което не променя онова, което казах за Постинор.![]()
така... аз лично съм "за" презервативите, но в една дългосрочна връзка може и да се премине на хапчета... даже е по-добре. но това си зависи от хората и от техните предпочитания. аз лично с удоволствие бих се презастраховала - освен презерватив да си взимам и хапчета.
това са такива глупости... мислиш ли, че момчето може да се контролира толкова? единственото, за което можеш да му имаш доверие е да не ти донесе някоя болест... нищо друго!Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ами ако е спал с някоя друга, с която е имал дълга връзка, вярвал И е и тя е била болна?
Ista , ne sum sulgasen
lichno az se usehstam i se vladeq mnogo dobre - ne se hvalq .... dosta predi da svursha si useshtam i go vadq ... veche e vupros do organizum de , no az prosto se usehstam - krakata mi iztrupvat i taka natatuk![]()
Yupeeee !
Когато е намесена възбуда, не можеш да разчиташ на това!
mmm Whore-ichka .. ako govorish na men .... ne si spala s men , che da znaesh
tva v kruga na shegata razbira se .... lichno az si razchitam na tova , tui kato veche dosta puti sam sum se testval dali se useshtam - kolkoto i da sum vuzbuden .. imam malko kruv i v gornata glava i znam che belqta e golqma , ako stane
(chukam pod masata)
Yupeeee !
Дори и да е така, е много безотговорно да го правиш.
amiii dobre .. ne moga da sporq poveche - kakvoto i da kaja ti si imash svoe mnenie![]()
Yupeeee !